4.6/5

• Korzyści z pracy z nami

Korzyści z pracy z nami

• Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o DANZI CARE

Opinie o DANZI CARE Gdańsk

Nie przegap nowości o DANZI CARE!

11.10.2023 14:14

Zapraszamy do współpracy
    News image
    Renata

06.08.2024 12:36

Witam jest pracownikiem w tej firmie same super latywy solidni ,pomocni pracuja24 na dobę można na nich liczyć w każdej sprawie jestem pod wielkim wrażeniem cieszę się że do nich trafilam Kwiatus

06.08.2024 13:13

Pani Renato Pani tez jest naszym kwiatuszkiem ;) Zawsze stajemy na wysokości zadania ;)
    Irena

24.04.2025 22:11

Swoją opinię kieruję w szczególności do wszystkich TYCH ,ktorzy szukają pracy w chakterze opiekunki i stoją przed dylematem którą firmę (pracodawcę) wybrać...Ja też tak miałam ,firm pośredniczących jest wiele i nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi ? Straciłam niepotrzebnie wiele czasu na szukanie ,czytanie i porownywanie a potem eliminowanie itd.itp. Powiem szczerze ,że od samego początku Danzi Care swoim profilem spełniała moje oczekiwania ! Miałam szczęście,intuicja mnie nie zawiodła ,wszystko to co przeczytacie na profilu Danzi Care jest szczerą prawdą a nie reklamą . Od pierwszego kontaktu czułam ,że to jest właśnie ten pracodawca!!! To jest moja pierwsza praca w charakterze opiekunki więc miałam wiele różnych obaw ale też oczekiwań .Dziś wiem,że te wszystkie moje obawy były niepotrzene a moje oczekiwania zostały w 100%spełnione. Z wykształcenia jestem/byłam księgową (aktualnie emerytka) więc jestem wzrokowcem,muszę mieć wszystko "na papierze" ,wszystkie szczegóły dotyczace pracy i rozliczeń i właśnie w Danzi Care tak właśnie jest ! Zarówno oferty pracy jak i wszystkie detale umowy i ustalenia od samego początku otrzymywałam na WathsApp i tak jest do dziś. Dojazd do miejsca pracy profesjonalnie zorganizowany ,o nic nie musialam się martwić a wynagrodzenie zawsze przed terminem płatności a to jest ogromnie ważne i świadczy o rzetelności i wypłacalność firmy ! Tu nie ma matactwa ani obietnic bez pokrycia a w zamian jest szacunek i zrozumienie ! Dla mnie to bardzo ważne i potrzebne ,wiem że w każdej chwili otrzymam pomoc ,nie czuję strachu czy lęku a w tej pracy takie poczucie bezpieczeństwa jest bardzo ważne i potrzebne bo jesteśmy bardzo daleko od rodziny a w dodatku w obcym kraju i środowisku,u zupełnie obcych ludzi. Aktualnie jestem w trakcie kolejnej już umowy w jednym i tym samym miejscu. Mam stały kontakt z Panią Paula ,która jest bardzo serdeczną i profesjonalną osobą , na bieżąco interesuje się tym co u mnie w miejscu pracy i jednocześnie przypomina mi ,że moje zdrowie i samopoczucie jest bardzo ważne więc "działam" zgodnie z tym zaleceniem ! Pani Paulo ,dziękuję za WSZYSTKO i za to że Pani JEST .Pozdrawiam Serdecznie Wszystkich z Danzi Care. Irena (aktualnie jestem w Koblenz) PS. Przesyłam również pozdrowienia wszystkim tym,którzy tak samo jak ja pracują na zleceniu. Wszystkiego dobrego i spokojnej pracy życzę .

25.04.2025 09:17

Droga Pani Ireno, Z całego serca dziękujemy za tak piękną i poruszającą wiadomość! Pani słowa to prawdziwa perełka, która nie tylko dodaje nam ogromnej energii do działania, ale też pokazuje, że to, co robimy – ma sens. Jesteśmy dumni i zaszczyceni, że to właśnie z nami zdecydowała się Pani rozpocząć swoją opiekunkową przygodę. To dla nas ogromna radość, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania i dać poczucie bezpieczeństwa, zaufania i stabilności – bo przecież właśnie to jest w tej pracy tak ważne. Pani zaangażowanie, ciepło i profesjonalizm są wyjątkowe, a nasza współpraca to prawdziwa przyjemność. Bardzo się cieszymy, że możemy razem iść tą drogą. W imieniu całego zespołu – dziękujemy i przesyłamy serdeczne pozdrowienia do Koblenz! ❤️ Z wyrazami szacunku i wdzięczności, Zespół Danzi Care
    Krystyna

08.05.2024 12:28

Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami.Firma jest solidna i w pełni profesjonalna.Kontakt i troska o pracownika jest bezcenna.Zawsze dostaję pytanie, czy wszystko jest w porządku w pracy, jaka była podróż?W innych firmach tego nie doświadczyłam, po prostu naprawdę czuję się zaopiekowania.Jest wiele ofert pracy, wypłatę mam nawet przed czasem i oczywiście ubezpieczenie zdrowotne.Pozdrawiam i bardzo dziękuję mojej koordynatorce,Pani Wiktori,która jest przemiłym człowiekiem zawsze gotowym do pomocy.Krystyna z Lubania
    Teresa

10.10.2023 12:34

Jak najbardziej polecam firmę DANZI CARE. Jestem doświadczoną opiekunką z 10 letnim doświadczeniem w opiece i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona organizacją wyjazdu na zlecenie do Niemczech. Kontakt z agencją bardzo dobry, koordynatorki Pani Natalia i Pani Monika przemiłe, profesjonalne podejście i cała rekrutacja z akceptacją rodziny i rozmową z niemiecką rodziną , podpisaniem umowy, i rezerwacją busa u przewoznika którego ja wskazałam, trwały 2 dni. Brawo dziewczyny. Ogromnym zaskoczeniem dla mnie było, przesłanie wszelkich informacji na (usunięte przez administratora) takich jak ...wysokość wynagrodzenia w kwocie brutto i od jakiej kwoty odprowadzane składki w niemczech +wysokość diety no co ważne ile dostaję na rękę. Wynagrodzenie co do centa kilka dni przed czasem na koncie.Ogromnym zaskoczeniem była wysokość wynagrodzenia 2.750 miesięcznie ,oczywiście to jest kwota netto. Przewoznik sprawdzony i taki jakiego chciałam. Nie chce słodzić za dużo ale przesłanie pełnych informacji i nowych ofert na WhatsAppa to jest dla mnie nowością i jestem bardzo pozytywnie i miło zaskoczona, że to ja z pośród wielu ofert wybieram tą która mi odpowiada i za jakie wynagrodzenie. Jak najbardziej polecam DANZI CARE z Gdańska. Pani Natalia super koordynatorka, brawo i pozdrawiam serdecznie i czekam oczywiscie na dobre zlecenie od Nowego Roku

10.10.2023 15:47

Dziękujemy za zaufanie, Odezwiemy się na styczeń :)
    Ola

29.09.2023 12:49

Polecam firmę. W moim doświadczeniu co prawda nie długim, ale przeszłam już przez wielu pracodawców i mam porównanie wiec śmiało mogę się wypowiedzieć na temat firmy Danzi Care że działa rzetelnie, sumiennie i starannie podchodzi do potrzeb pracownika a przede wszystkim pozytywnie, zawsze przy rozmowie jest pytanie „ czy wszystko w porządku” a to jest bardzo ważne. A co najważniejsze wypłata na czas. Polecam skorzystać

29.09.2023 13:20

Dziękujemy za miły komentarz. Bardzo zależy nam na satysfakcji pracy naszych opiekunów.

Viktoriia D

15.07.2026 11:52

Мне очень понравилось общаться с вашей сотрудницей Виолеттой. Так как она является профессионалом своего дела ,а именно : молниеносно и гибко решает все проблемы в поиске и выборе вакансиий , всегда выходит на связь и решает все возникшие вопросы по вакансии , всегда доброжелательная и спокойная ! Спасибо большое за ваш труд!!! Успехов и удачи в вашей нелегкой работе !!!

Katarzyna Wośko

20.06.2026 12:09

Z czystej ciekawości śledzę firmy opiekuńcze. Tu dane superlatyw? Podejrzewa się wszędzie, że jeśli tak jest to są wypowiedzi autoryzowane koordynatorow?!

22.06.2026 14:05

Rozumiemy Pani podejście i rzeczywiście w branży są różne opinie i pojawiają się dość często. Warto jednak pamiętać, że są to indywidualne doświadczenia opiekunek, które współpracują z nami od dłuższego czasu. Nie są to wypowiedzi „tworzone” przez koordynatorów, tylko realne głosy osób, które pracują na zleceniach i dzielą się swoją oceną współpracy – zarówno pozytywną, jak i w razie potrzeby również krytyczną. Z naszej strony zależy nam na transparentnej współpracy i stałym kontakcie z opiekunkami, dlatego takie opinie traktujemy jako naturalny element budowania relacji, a nie marketingowy „scenariusz”.

Anka

19.06.2026 10:34

Работаю в этой фирме уже четвертый год. За все это время под час роботы постоянный супровод кураторов. Всегда на связи. Надёжность и доверие. Зарплата всегда завчасно,без опозданий. Докладный опыс вакансий. Страховка. Большое спасибо моей любимой Каролине. Я с ней с самого начала. Также большое спасибо другим девушкам куратором. Вы всегда находите компромисс.
    KateG

17.06.2026 18:39

Firma godna polecenia. Opis zlecenia zgodny ze stanem faktycznym. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Adrianną, która jest osobą niezwykle empatyczną i profesjonalną. Podczas całego zlecenia troszczy się aby wszystko przebiegało prawidłowo, a po zakończonym zleceniu dba o to aby sprawdzić czy opiekunka dotarła bezpiecznie do domu. Współpracując z Panią Adrianną można czuć się w pełni komfortowo

18.06.2026 09:36

Bardzo dziękuję za tak ciepłą i szczegółową opinię. Ogromnie się cieszę, że współpraca spełniła Pani oczekiwania i że mogłam zapewnić Pani poczucie bezpieczeństwa oraz komfortu na każdym etapie realizacji zlecenia. Życzę wszystkiego dobrego i oraz dalszej owocnej współpracy.
    Perszolek

18.06.2026 20:19

Sama czysta prawda a oprócz tego pani Adrianna walczy o swoich pracowników jak prawdziwa lwica.. i nie pozwoli ich skrzywdzić.. wiem z własnego doświadczenia.. pozdrawiam
    Ewa

18.06.2026 13:39

Wspolpracuje z Danzi Care od 2 lat. Jestem bardzo zadowolona,dobra organizacja transportu,swietna koordynacja podczas wymiany opiekunek,rzetelne informacje w temacie zlecen,a przede wszystkim swietny kontakt,mozliwosc rozmowy i rozwiazywania zaistnialych sytuacji. Danzi Care zawsze sluzy pomoca,rada i dobrym slowem. Personel kulturalny i epatyczny. Jestem usatysfakcjonowana i polecam szczerze Danzi Care tym,ktorzy maja watpliwoscj.
    Robert

18.06.2026 13:13

Firma Danzi Care 24 Gdańsk bardzo solidna i zorganizowana jeżeli chodzi o współpracę i pomoc. Wynagrodzenie wpływa na konto w wyznaczonym terminie. Pani koordynatorka Wiktoria bardzo pomocna,miła i sympatyczna.Mozna liczyć na jej pomoci troskę. W każdej chwili rozwiąże każdy problem. Polecam współpracę z tą firmą. Dziękuję Wam.
    Wojciech

18.06.2026 11:16

Współpraca jest super Pani koordynatorka jest zawsze pomocną.Zawsze miła i pomocna .
    IWONA

18.06.2026 10:14

Polecam wszystkim pracę w agencji Danzi Care.Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z kontraktów, opisy zgadzają się ze stanem faktycznym.Jestem również bardzo zadowolona ze współpracy z panią Wiktorią, jest świetnym koordynatorem kontraktów. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tej agencji
    Daria

18.06.2026 10:00

Współpracowałam z wieloma firmami, jednak najserdeczniejszą koordynatorką, z jaką miałam przyjemność współpracować, jest Pani Wiktoria. To osoba życzliwa, pomocna i zawsze gotowa do wsparcia. Mam duże doświadczenie zawodowe przez 22 lata pracowałam w różnych krajach, dlatego potrafię ocenić, kiedy pracodawcy i koordynatorom naprawdę zależy na bezpieczeństwie pracownika oraz dobrych warunkach pracy. Pani Wiktoria dba o te kwestie z pełnym zaangażowaniem. Z całego serca mogę ją polecić. W razie jakichkolwiek komplikacji szybko reaguje i skutecznie pomaga rozwiązywać pojawiające się trudności. Jej profesjonalizm, empatia i troska o pracowników zasługują na najwyższe uznanie.
    Edit

17.06.2026 16:43

Polecam firmę Danzi Care są żetelni i nie owijają w bawełnę sztele są sprawdzone opis się zgadza wynagrodzenie zawsze na czas, nawet i przed koordynator jest do dyspozycji o każdej porze są bardzo pomocni i wyrozumiali w szczególności Pani Ada i Agnieszka z całego serca polecam firmę
    #OpiekunMedyczny

18.06.2026 09:36

Bardzo się cieszę, Pani Edyto za docenienie współpracy  i naszego zaangażowania. Takie polecenia są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Serdecznie dziękuję za zaufanie a przede wszystkim fakt, że też możemy na Panią liczyć!
    Viola

18.06.2026 09:24

Witam współpraca z firmą Danzi Care .jest niesamowita super obsługa załatwianie spraw na 6 oraz rekrutorki wspaniale panie pomocne w każdej chwili..doradza oraz interesują się na stanowisku pracy w Niemczech .zawsze służą pomocą ...
    Halina korda

16.06.2026 10:43

Jestem bardzo zadowolona z współpracy,Panie są naprawdę bardzo miłe,doradza ,podpowiedza kiedy są jakieś problemy.Pracowalam z kilkoma Agencjami ale ta jest naprawdę wyjątkowa.Zycze by dalsza współpraca układała się jak najlepiej Dziękuję bardzo za pomoc i wsparcie Pozdrawiam serdecznie was wszystkich.
    Opiekunka osób starszych

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna
    Kristýna Karalová

15.06.2026 10:34

Jsem velmi spokojená s agenturou. Můžu jen doporučit. Dominika je moc skvělá , je tu pro mě kdykoliv ji potřebují. Moc doporučuji a Dominiku moc chválím

15.06.2026 10:53

Thank you very much for your kind and positive words and for appreciating my work. I am glad that the cooperation with our agency meets your expectations. This is very important to me and highly motivating. At the same time, I would like to thank you for your dedicated and reliable work, your commitment, and your daily contribution to care. From my side, I am always happy to help you and remain fully at your disposal whenever needed. Thank you, Dominika
    Kristýna Karalová

15.06.2026 10:31

Strašně bych chtěla doporučit tuto agenturu. Jsem velmi spokojená kdykoliv potřebuji poradit nebo pomoct mám podporu ihned. Děkuji Dominice že se o mě tak dobře stará. Moc doporučuji jsem velmi spokojená ❤️
    Bernard

15.06.2026 09:28

Pragnę wyrazić spostrzeżenia odnośnie firmy Danzi Care,z którą współpracuje od 4l. W moim przekonaniu jest to profesjonalna jedna z nielicznych firma na rynku w branży opiekuńczej.Top LEVEL.Caly zespół tworzący w/w firmę jest w pełni zintegrowany oraz umotywowany na dobro opiekunek/opiekunów Cały zespół jest bardzo sympatyczny,pomocny w każdym momencie! W szczególności pani Adrianna,potrafi w sposób jasny,klarowny wyjaśnić powstały problem.Uwazam,że poprzez swój wkład pracy przyczynia się do pozytywnego postrzegania firmy Danzi Care Jeśli ktoś szuka pracy w opiece to już znalazł.Wystarczy tel.do Danzi Care! Pozdrawiam serdecznie!

15.06.2026 10:03

Serdecznie dziękujemy za Pana słowa i docenienie naszej kilkuletniej współpracy. Mamy nadzieję, że dalsza współpraca będzie układała się równie dobrze, a kontakt z nami pozostanie zawsze pozytywnym doświadczeniem. Dla mnie osobiście te lata to także wiele wartościowych rozmów i sytuacji, które na długo zostają w pamięci. Takie opinie są dla nas dużym wyróżnieniem i jednocześnie motywacją do dalszego działania. Pozdrawiam serdecznie Adrianna
    Светлана

12.06.2026 19:07

Всем доброго времени суток!Работаю с фирмой DANZI CARE не первый год,и благодарю за их работу.Всегда на связи,вовремя выплачивается зарплата,что не мало важно.Девочки, вы лучшие!!!!!

15.06.2026 09:52

Pani Swietłano, bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa i zaufanie, którym obdarza nas Pani już od dłuższego czasu. Jest nam niezwykle miło czytać takie opinie. Staramy się każdego dnia wspierać nasze opiekunki najlepiej, jak potrafimy, dlatego takie wiadomości są dla nas ogromną motywacją i sprawiają nam wielką radość. Życzymy Pani samych udanych zleceń i mamy nadzieję na dalszą, równie dobrą współpracę. Dziękujemy, że jest Pani z nami!
    Oleksandra

13.06.2026 16:22

Cześć! Chociaż rzadko piszę opinie, dzisiaj nie mogłem się powstrzymać! Okazało się, że podczas poszukiwania pracy dostałem kilka ofert, ale zdecydowałem się na Danzi Care. I jestem bardzo zadowolony, że moja intuicja mnie nie zawiodła! Pracuję tam już półtora roku. W tym czasie pozostawały same pozytywne wrażenia! Organizacja pracy stoi na wysokim poziomie, zawsze otrzymujemy wsparcie ze strony mentorów, wynagrodzenie jest wysokie i wypłacane punktualnie (co jest dość istotne), ponadto dostajemy ciągle premie w święta. Więc dla tych, którzy mają trudności z podjęciem decyzji, Danzi Care można wybrać bez obawy – nie pożałujecie!!!! Pozdrowienia dla pani Karoliny.

15.06.2026 09:52

Dziękujemy za tak miłe słowa i pozytywną opinię. Bardzo nam miło, że docenia Pani naszą pracę i współpracę z naszą firmą. Takie wiadomości dają nam ogromną motywację i sprawiają, że codzienna praca staje się jeszcze większą przyjemnością. Cieszymy się, że mogłyśmy Panią wspierać i mamy nadzieję, że jeszcze nieraz będziemy miały okazję współpracować. Życzymy Pani wszystkiego dobrego i jeszcze raz serdecznie dziękujemy za zaufanie.
    Paula W.

12.06.2026 15:27

Byłam poraz pierwszy z firmą na krótkim zleceniu.Wszystko przebiegło zgodnie z planem.Samo zlecenie zgodne z opisem.Pani Paula mega pomocna i rzeczowa.A co najważniejsze wypłata na czas.

12.06.2026 15:39

Cieszymy się, że pierwsza współpraca z naszą firmą przebiegła zgodnie z oczekiwaniami, a zlecenie okazało się zgodne z przedstawionym opisem. Szczególnie miło nam czytać słowa uznania dotyczące wsparcia Pani Pauli – zawsze staramy się być dostępni i pomagać na każdym etapie wyjazdu. 😊 Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że to dopiero początek naszej współpracy. Życzymy samych udanych zleceń i do usłyszenia wkrótce! 🌷💙
    Monika Leśniak

12.06.2026 09:45

Serdecznie polecam współpracę z firmą Danzi Care. Panie przemiłe zawsze chętne do pomocy, wysokie wynagrodzenia, zawsze przed czasem. Miejsca pracy dobre i sprawdzone.
    #OpiekunkaOsobStarszych

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DANZI CARE?

Kontakt - DANZI CARE

Seredyńskiego 1/5 80-753 Gdańsk

Eugeniusz

22.05.2026 19:23

Zdecydowanie pewną firma i warto z nią współpracować. Zawsze wszystko jest na czas . I zawsze jest kontakt. Polecam
    Dorota

21.05.2026 11:47

Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z firmą Danzi.Jest rzetelna,terminowa i z fantastycznym podejściem do pracownika.Czuje się tu doceniona i bezpieczna.Moja koordynatorka Pani Ada to prawdziwy skarb.To osoba o wielkim sercu i ogromnej cierpliwości.Zawsze mogę na nią liczyć i nigdy nie zostawia mnie bez odpowiedzi.Zawsze szuka najlepszych rozwiązań.To profesjonalizm połączony z ogromną empatią.Czuje, że mam w niej realne wsparcie,co daje mi duży komfort psychiczny podczas wykonywania zleceń.Polecam każdemu,kto szuka stabilnego miejsca pracy w miłej atmosferze.

21.05.2026 15:07

Bardzo dziękuję za tak piękne słowa, które są dla mnie ogromną motywacją. Zawsze wierzę, że w pracy najważniejszy jest człowiek — poczucie bezpieczeństwa, wsparcia i zwykła życzliwość. Cieszę się, że mogłam dać Pani choć odrobinę tego spokoju i komfortu. Bo kiedy człowiek czuje się bezpiecznie i spokojnie, może po prostu dobrze wykonywać swoją pracę i iść przez codzienność z większą lekkością. Takie relacje i wzajemne zaufanie są dziś naprawdę bezcenne, dlatego tym bardziej dziękuję za Pani obecność, pracę i zaufanie. :heart: — Ada
    Joan

05.05.2026 16:23

Polecam serdecznie Panią rekruterkę ciemnowłosą Emilię 🙂 jest bardzo miła i fachowa.
    Svitlana

02.05.2026 08:48

Firma wcześniej współpracowała dobrze, jednak moje ostatnie zlecenie było bardzo trudne. Opiekowałam się 93-letnią podopieczną w Niemczech. W trakcie zlecenia nie otrzymałam wystarczającego wsparcia ze strony firmy, mimo zgłaszanych trudności związanych z warunkami pracy i opieką nad seniorką. Zlecenie zostało skrócone o 5 dni(usunięte przez administratora) Dodatkowo pojawiły się niejasności dotyczące transportu powrotnego, gdzie wymagano ode mnie dopłaty 100 euro. Po tym doświadczeniu nie planuję dalszej współpracy z firmą.
    Antonina

23.04.2026 16:12

Dzień dobry, drodzy współpracownicy. Chciałbym polecić firmę Danzi Kare, w której pracuję. Mogę powiedzieć o niej same najlepsze słowa. Chciałbym osobiście podziękować mojej koordynatorce Violetcie. Violetta jest zawsze w kontakcie i odpowiada na wszystkie moje pytania. Chciałbym podziękować Violetcie za dobrą współpracę. Zapraszam Was, drodzy współpracownicy, do pracy w tej firmie.
    HALYNA BILANOVA

23.04.2026 13:08

Dobre nastawienie, przyjemnie się z nim współpracuje

21.04.2026 20:45

23.04.2026 11:28

Szanowna Pani, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo poważnie podchodzimy do każdej zgłaszanej sytuacji, dlatego chcielibyśmy odnieść się do przedstawionych przez Panią informacji. Z naszych ustaleń wynika, że kwestia wyżywienia została wyjaśniona bezpośrednio z rodziną i po rozmowie z córką seniorki nie było już problemów z dostępem do jedzenia. Dodatkowo była Pani świadoma, że w niektórych przypadkach może być konieczne dokupienie produktów zgodnie z własnymi preferencjami żywieniowymi. Jeśli chodzi o wcześniejsze zakończenie zlecenia – wyraziła Pani zgodę na wcześniejszy wyjazd, co zostało przez nas zorganizowane zgodnie z ustaleniami. W kwestii transportu – sytuacja była związana z dokumentami podróży. Przewoźnik zgłosił dodatkowe ryzyko związane z przejazdem, o czym została Pani poinformowana przed podróżą. Firma pokryła organizację transportu, natomiast dodatkowy koszt wynikał z indywidualnej sytuacji formalnej, na którą nie mieliśmy wpływu. Zgodnie z ustaleniami wewnętrznymi koszt ten miał zostać rozliczony w sposób transparentny – informacja o tym została przekazana wcześniej. Chcielibyśmy również podkreślić, że zawsze staramy się wspierać nasze opiekunki i reagować na bieżąco w trudnych sytuacjach. Przykro nam, że ma Pani inne odczucia, jednak przedstawione przez Panią zarzuty nie odzwierciedlają w pełni przebiegu współpracy. Mimo wszystko życzymy Pani powodzenia w dalszej pracy zawodowej.
    Bożena P

27.03.2026 13:01

Mnie pasuje współpraca,ważne że komunikacja działa. Pozdrawiam panią Emilkę

27.03.2026 13:41

Bardzo dziękujemy za miłe słowa :blush: Cieszymy się, że współpraca przebiega dobrze i że komunikacja jest na odpowiednim poziomie. Również serdecznie Panią pozdrawiamy!
    Żaneta

27.03.2026 12:06

Rzetelna firma, mile pomocne Koordynatorki, pieniądze zawszę na czas. Polecam serdecznie

27.03.2026 12:47

Dziękujemy za mile słowa, liczymy na dalszą owocną współprace.
    Perszolek

28.02.2026 10:11

Witam wszystkich ja również jestem właśnie na zleceniu z tej firmy i to na zleceniu podwójnym bo ze swoją kobietą dostaliśmy naprawdę wspaniałą robotę i szansę odratowania człowieka i postanowienia go na nogi.. wspaniały kontrakt dużo nauki i cudowne perspektywy na dalszą współpracę.. agencja podchodzi też do sprawy bardzo profesjonalnie wiemy że zawsze mamy potężne wsparcie pomoc 24 na dobę więc osobiście wstawiam pięć gwiazdek i puszczam to dalej pozdrawiam Adam i Agatka 👌👌

02.03.2026 12:44

Bardzo dziękujemy za tak miłe i budujące słowa. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania i realnie pomóc w tej sytuacji. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy i potwierdzeniem, że zaangażowanie oraz profesjonalne podejście mają sens. Dziękujemy za zaufanie i liczymy na dalszą owocną współpracę. Ada bez Agatki
    Opiekun

11.02.2026 14:29

Jestem jak dotąd zadowolony współpracą z firmą Danzi Care. Sztele miałem zgodne z opisem. Koordynatorka Pani Monika jest bardzo pomocną osobą, zawsze jak coś potrzebowałem, była udzielona mi pomoc. Mam nadzieję że tak pozostanie.

13.02.2026 09:56

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz miłe słowa na temat współpracy. Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania i że jest Pan zadowolony z naszej obsługi. Mamy nadzieję na wiele kolejnych udanych wyjazdów. Dziękujemy za okazane zaufanie!
    Krystyna

23.01.2026 12:37

Pracuje z tą firmą wiele lat, firma godna polecenia. Mile Panie a najbardziej Pani Ada z którą współpracuje. Pozdrowienia dla całej firmy.
    Aneta

23.12.2025 13:40

Byłam pierwszy raz z tej firmy, godna polecenia, wypłata na czas. Mój koordynator Pani Adrianna bardzo pomocna , sympatyczna. Boryka się z naszymi problemami z uśmiechem na ustach. 🙂😍 Pozdrawiam serdecznie cały zespół. Aneta

12.01.2026 16:21

Dziękujemy Pani Aneto, za tak miłą opinię i zaufanie :heart: Cieszymy się, że współpraca przebiegała sprawnie. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze opiekunki i opiekunowie czuli się zaopiekowani na każdym etapie współpracy. Dziękuję za docenienie mojej pracy – to ogromna motywacja
    Isabella

02.12.2025 12:28

Polecam panią Emilię z firmy Danzi Care! Za każdym razem znajduje mi świetne zlecenia i zawsze stara się dogodzić opiekunce tak, aby była w pełni zadowolona. Jestem pod ogromnym wrażeniem jej zaangażowania i podejścia do pracy… jeszcze z żadną inną osobą nie miałam tak fantastycznego kontaktu. Pani Emilia naprawdę wyróżnia się profesjonalizmem i życzliwością.

09.12.2025 14:05

bardzo dziękujemy i trzymamy kciuki za następne wspaniałe zlecenie
    Wioletta Ciesielska

26.07.2025 11:23

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Danzi Care.Pieniadze na czas,miła obsługa, bardzo serdeczne i pomocne panie koordynatorki.Szczegolnie pani Wiktoria.Polecam
    Wioletta Ciesielska

25.07.2025 15:45

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Danzi Care.Szczegolnie panie koordynatorki są bardzo miłe i pomocne.Jednak najbliższą jest pani Wiktoria młoda dziewczyna ale bardzo kompetentna.Polecam tą firmę.Pozdrawiam
    Vi

21.05.2025 09:43

Bardzo fajna i rzetelna Firma, sprawna, szybka komunikacja, koordynacja i organizacją. Informacje o podopiecznych jak najbardziej prawdziwe, i adekwatne do stanu faktycznego, gdy jest się już na miejscu. Płacą znakomita. Nigdy żadna firma nie zaoferowała mi takiej stawki miesięcznej, jak tu, i w dodatku - terminowo mialam wynagrodzenie na koncie. Polecam właśnie ta Firmę. Sprawdzona, nie wyzyskująca, i bez ryzyka.

22.05.2025 10:31

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie! 💐 Cieszymy się ogromnie, że jesteś zadowolona ze współpracy z nami – to dla nas największa nagroda i potwierdzenie, że warto działać z uczciwością, szacunkiem i zaangażowaniem. Twoja opinia to nie tylko motywacja dla naszego zespołu, ale również ważna informacja dla innych opiekunów, którzy szukają rzetelnego partnera. Dziękujemy za polecenie i cieszymy się na dalszą współpracę! ❤️
    Natalia

20.05.2025 18:44

Polecam firmę Denzi care jest wypłacalna bardzo miłe panie tam pracują wszystko idzie załatwić polecam
    Ania.M.

12.04.2025 13:29

Ja również podpisuję się pod dobrymi opiniami , pani Ada dba o opiekunkę i zawsze można na niej polegać, ze wszystkimi problemami można śmiało dzwonić i jesteś wysłuchana
    Monika M.

11.04.2025 15:20

Podpisuję się pod dobrymi opiniami. Danzi Care to pierwsza firma w ,której czuje ,że jestem szanowana. Wypłata zawsze na czas (a i przed czasem),sprawdzone zlecenia i super atmosfera. Przede wszystkim chciałabym pochwalić moją koordynatorkę Panią Adę , która jest zawsze pod telefonem, gotowa odpowiedzieć na wszystkie pytania i oczywiście doradzić w każdej kwestii, która traktuję mnie z szacunkiem, a to się rzadko w takich firmach zdarza. Bardzo się cieszę, że tu trafiłam. Z całego serduszka polecam firmę.

12.04.2025 09:30

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. To my cieszymy się, że taka opiekunka jak Pani do nas trafiła. Nie wypuścimy już Pani.

Zostaw merytoryczną opinię o DANZI CARE