Dnia 7.10.2025 jechałam taksówką, WOT1663A, nr boczny 6750, jeżeli chodzi o kierowcę jest mi znane tylko imię - Tatsiana.
Wsiadłam do pojazdu z moim partnerem, to był nasz jedyny sposób na to żeby zdążyć do pracy i bardzo ucieszyliśmy się że skorzystaliśmy z ubera , ale pierwsze zdziwienie nastąpiło w momencie w którym zauważyliśmy malutkie dziecko wiercące się na fotelu pasażera obok kierowcy, bez siodełka i tak szczerze chyba też bez pasów. Kobieta zaczęła mieć do nas pretensje, że czekała bardzo długo pod blokiem - o czym informowaliśmy - napisałam jej w wiadomości od razu jak przyjęła przejazd, czy dla niej jest ok jakby chwilę na nas poczekała, bo aplikacja pokazywała że taksi będzie za 10min najszybciej, a po przyjęciu przejazdu przez Tatsiane było to 5min. Powiedziała ok, zero problemu.
No niestety, zapytała w trakcie przejazdu czy może sobie zrobić zakupy spożywcze do domu z dzieckiem i jak usłyszała że nie to bardzo się na nas zdenerwowała, anulowała przejazd, zaczęła jechać niebezpiecznie i kazała wysiadać na przystanku autobusowym. Straciliśmy dziś 300zl dniówki na głowę z tego powodu. Proszę o kontakt mailowy, może pan jako właściciel weźmie jakaś odpowiedzialność skoro takim osobom powierza taksówkę. Oczekujemy zwrotu naszych straconych pieniędzy. Nie chcę iść z tym dalej ze względu na moją wygodę, no ale niestety przy braku odpowiedzi będę zmuszona.
Mail: [email protected]
Zostaw merytoryczną opinię o Autoexpert Ruslan Kupryienka