nie polecam serdecznie! Mechanik wziął pieniądze za naprawy których nie wykonał.. zlecone zostały naprawy za ktore mnie podliczył a się okazało, że są do zrobienia. Poruszałam sie samochodem z myślą, ze najważniejsze rzeczy są zrobione i mogę cieszyć sie bezpieczeństwem natomiast jak sie okazało nic bardziej mylnego! To co ten mechanik miał zrobić musi zrobić kolejny.
Szczęki hamulcowe tył , drążek kierowniczy, końcówka i stworzeń. Takich rzeczy nie wykonać? rozumiem, że coś może w trakcie eksploatacji się poluzować/uszkodzić czy zużyć ale one nie byly w ogóle potraktowane naprawą.
Wychodzi na to, ze po wykonaniu napraw przez mechanika chyba trzeba jeździć na stacje diagnostyczna i sprawdzać bo jak pod auto nie zajrzysz to nie będzie sie wiedziało co zrobił a co nie. Gdyby nie przypadkowa usterka jeździłabym takim samochodem dalej z myślą, ze co najważniejsze mechanik wykonał !
Oczywiście mój bląd, ze nie wzięłam żadnej faktury ale nawet nie raczył jej dać..
pieniadze płaci sie za usługę a nie za „piekne oczy” . Jeśli zależy komuś na rzetelności to na pewno nie ten adres. Nie pozdrawiam