Szkoda , że zabrakło jajek żeby się podpisać z imienia i nazwiska Panie Lisek ( sam tego nie zrobię bo nie chce mi się przeżywać dram , bo za pewne takie byś kręcił). Ale przejdźmy do meritum:) odnośnie szacunku to na tak owy trzeba sobie zasłużyć . Nie cpaniem , nie chlaniem ale zazwyczaj praca;) jeśli zostałeś obdarzony takim szacunkiem to za pewne na taki zasłużyłeś . Ja i wielu moich kolegów z Pawłem mamy akurat same dobre doświadczenia. Konkretny , solidny i słowny gościu. W naszej branży drugiego takiego nie znajdziesz i doskonale wiesz że mam rację. Gdybyś miał na głowie tyle co ten facet to dawno wylądowałbyś na oddziale zamkniętym więc nie dziw sie że czasem puszcza mu nerwy;) jest tylko człowiekiem a nie maszyną . Nieprzewidywalny mówisz? Hmmm. Pewnie nie przewidziałeś tego , że może wywalić kogoś za dragi albo alko? Pracujemy ,,pod Pawłem” już długi czas i zawsze odnosi się do nas z należnym nam szacunkiem . Może powiesz kim jesteś to wtedy Twoja opinia więcej wniesie do dyskusji;)? Zażywa (usunięte przez administratora)?;)nie dalej jak tydzien temu widziałem jego test więc przestań siać plotki i dezinformacje. Ciekawy jestem tylko tego skąd ta nienawiść i za co poleciałeś, bo jeszcze nie słyszałem o tym żeby dobry pracownik zosta zwolniony z tej firmy;)więc może warto znaleźć u siebie belkę w oku a nie u kogoś źdźbło? Kontakt z biurem albo szefostwem? Robiłeś w innym firmach zatrudniających tyle ludzi? To że szefostwo nie odbiera bo dzwoni Pan Lisek z informacją , że zgubił racze albo szelki zaplatały mu się o jaja to nie znaczy , że każdy taki telefon będzie odbierany. Ci ludzie też mają inne życie poza pracą;)po to zatrudniają prowadzących i kierowników na budowie , żeby przekazywali nie które mniej znaczące sprawy , które mogą poczekać dzień lub dwa. Jeśli chodzi o szefostwo to klasa TOP , nigdy nie było problemu z niczym , zaliczka , zwroty za bilety czy ubrania. A prywatnie przemili ludzie . Pan Krzysztof -konkretny ,profesjonalista. Pani Maja- świetnie się z nią współpracuje , przemiła kobieta , do tego bardzo kulturalna i podchodząca ze zrozumieniem do każdego problemu.Fakt , że zwroty przychodzą z opóźnieniem, ale przychodzą zawsze. To też jest spowodowane tym że na projektach jest 200 Panów Lisków i każdy dzwoni z byle (usunięte przez administratora) . Polecam tą firmę każdemu , który chce pracować i jest wolny od nałogów;) (bo takich ludzi my pracownicy też chcielibyśmy mieć na projektach) ĆPUNY DO WORA ;) Nie pozdrawiam Panie Lisek.