Ciągle te bzdurne i ułomne wymówki „ale nie o to chodzi”.
No właśnie, o to chodzi że nieuczciwe postępowanie Dominika Kramek to brutalny obraz nieuczciwości i rozpaczliwego wstydu podmiotu Krambud Dominik Kramek.
Oba podmioty zrejestrowane pod tym samym adresem może dlatego wszystkiego brak, bo wszystko tatusia.
Na początku wydawało się być całkiem nieźle od strony Dominika Kramka, ale już jak zaczął szokująco kłamać prosto w oczy i to na okrągło, ciągle zwodzi, naciąga a to jest zmęczony, właśnie jedzie do szpitala albo z niego wraca i inne wątpliwe przyczyny osobiste, a to zasłania się złymi warunkami pogodowymi albo jeden samochód w naprawie drugi rozbity, a to wszyscy SIC! „pracownicy” popili i w czwartek nie przyszli do pracy i tak w kółko.
Kramek jest przerażająco nieodpowiedzialny, skrajnie niezorganizowany, nie wywiązuje się ze swoich zobowiązań, ciągle tylko obiecuje, to postać straszliwie nielojalna. Krambud Dominik Kramek zawalił także i u nas przy fundamentach, no i budowa została przez Kramka niedokończona, po prostu rozgrzebana. Czego tutaj nie rozumieć?