Chwila juz minela i widze, ze jednak sie dalej masz zamiar zachowac sie jak(usunięte przez administratora)groszy co zarobilem jezdzac u Ciebie z tymi (usunięte przez administratora)paczkami. Wyobraz sobie, ze bylem dzisiaj u adwokata i jesli do poniedzialku sie nie zdecydujesz rozliczyc normalnie to bedzie Cie to kosztowac wiele wiecej niz te 3700 ktore uczciwie zarobilem. Tak wiec jak juz wspominalem powyzej, jesli do poniedzialku sie nie zdecydujesz rozliczyc jak czlowiek to bedziesz mial mial wizyte inspekcji pracy oraz skarbowki, ze nie rozliczyles sie za pracownika i ZUSu o skladki za brak umowy, nastepnie proces cywilny o nie wyplacenie zarobionych pieniedzy, ktory adwokat mowil z gory, ze mam wygrany z miejsca bo mam na dowod smsy, ze u Ciebie pracowalem, SMS z tym jak policzyles sam, ze 3700 musisz mi wyplacic, smsy z numerem kuriera i klauzule z DHL jako dowod, ktory pociagnie DHL do zlozenia wyjasnien, czyli swiadkow takich jak Kuba, dziewczyny z okienka itp, ktorzy potwierdza, ze jezdzilem, wiec zastanow sie czy chcesz sie tlumaczyc w urzedach, sadzic i miec przypal w DHL, zeby wszyscy o Tobie gadali , ze jestes (usunięte przez administratora) czy zachowasz sie w koncu jak czlowiek i przelejesz mi zarobione przeze mnie uczciwie pieniadze. Dodatkowo bez problemu 2 osoby, ktore tez u Ciebie jezdzily chetnie mi wszystko potwierdza .. Daje Ci czas do Poniedzialku do godziny 13 , bo mam wtedy umowiona wizyte u adwokata i jeszcze przed swietami sie zacznie zabawa. Wybitny nalezy do Ciebie