Zdecydowanie odradzam pracę w tej Firmie, zarobki to pomyłka 1200 zł na rękę, do tego wyjazdy na szkolenia bez jakiegokolwiek wyżywienia, praca w niedziele i święta bez dodatkowej płacy, nie ma premii oraz płatnych nadgodzin, żadnych socjalów, na domiar tego trzeba zdać egzamin w ministerstwie finansów na który trzeba jechać we własnym zakresie, i podpisać roczny kontrakt, iż jeśli pracownik lub pracodawca postanowi zrezygnować z dalszej współpracy to pracownik musi zwrócić koszt tego egzaminu w kwocie ok 1000zł. charakterystyka pracy obejmuje prace za barem, oraz obsługe żenujących klientów którzy przegrywają swój dobytek w owe maszyny, zaznaczam że czasami trzeba stać za barem po 12 godzin np w niedziele kiedy to salon otwarty jest od 12 do 24 ogólnei to pracuje sie w godzinach wieczornych od 18 do 2 w nocy, ogołnie stosuje sie tam techniki wydusić z człowieka ile się da, przy ochłapach jakie płacą to można sobie pot na (usunięte przez administratora) podetrzeć takie jest moje zdanie.