Bardzo proszę o uzasadnienie jakimiś dowodami na slabą jakość moich usług skoro macie państwo takowe, ponieważ zamieszczenie samego postu z treścią nie polecam czy poprawki nie jest żadnym dowodem na ich prawdę i oczywiście nie zgadzam się z nimi. Nie spotkalem się ze skargami od klientów tych realnych nie jakiś fejkowych po zakończeniu współpracy. Do rzeczywistych i prawdziwych opinii zapraszam na swoją stronę.
A Was rzekomo poszkodowar h klientów jeśli są tacy do odrobiny odwagi i kontaktu ze mną i powiedzeniu wprost o sprawie a nie szarganiu niepotrzebnie opinii, lub o nie anonimowe wystawianie takich opinii ponieważ nie mam sobie nic do zarzucenia. kontakt do mnie macie napewno. Jestem otwarty na rozmowy skoro są zastrzeżenia jak najbardziej. Nie bójcie się nie gryzę. A co do przyszłych klientów zasiegajacych opinii z takich portali anonimowych zapraszam, do bezpośredniego kontaktu bądź przez moją stronę, będzie możliwość bezpośredniego zobaczenia moich prac i oceny jakości. Na tym zamykam rozprawę.