Zostałam oszukana. Chciałam zrobić parę zabiegów które są dla mnie odpowiednie. Napisałam do pani Juli. Ona wysłała mi plan tego co powinnam zrobić : botox 5 okolic który obejmuje czoło wyszczuplenie nosa uniesienie brwi oczy- 1500 zł ) rozpuszczenie starego kwasu z brody i ponowne wymodelowanie- 2200 zł wypełnienie doliny łez-950 zł lipoliza chomików —1000 zł, radiese -2500 zl plus rozpuszczenie starego preparatu z ust i wymodelowanie ich na nowo gratis ). Na samym początku wykonałam radiese botox ( gdzie już wcześniej miałam wątpliwości, uważam że nie potrzebuje aż tylu stref, nos jest ok. Spytałam panią Julię czy potrzebuje robić botox na oczy bo wydaje mi się że nie koniecznie a ona na to „to można zrobić brodę” to już sprawiło że zorientowałam się że chodzi tylko o zarobek , mimo to zgodziłam się. Poprosiłam tylko aby zrobiono to tak żeby nie opadły mi powieki . Niestety ale tak się stało, oczy wyglądają starzej a nos wcale nie został wyszczuplony mimio tego co mi obiecywano. Broda także się brukuje, zwróciłam Pani uwagę po czasie na to a ona że tak ma być i bardziej się nie da .Uniesienia brwi także nie było. Lepiej wyglądały przed zabiegiem. Pieniądze wyrzucone w błoto. Po lipolizie też nie było efektów. Pani Julia robiła również hialorunidaze ust z za którą kazała zapłacić 1000 zł mimo że nie wykonała jej prawidłowo o czym poinformowałam na kolejnym zabiegu. Nie rozpuściła ust do końca, co gorsze chciała na tym zrobić usta na nowo. Powiedziałam jej że się nie zgadzam i proszę o rozpuszczenie starego preparatu bo nie po to tyle płacę żeby mieć zrobione byle jak a ona ma to że nie koniecznie tak się robi i żebym się nie martwiła że zrobi mi ok. Mimo tego że wcześniej kontaktowałam się z 2 klinikami z Warszawie które mi powiedziały że powinno się rozpuścić do końca i na tym się nie powinno robić. Ostatecznie powiedziała że nie rozpusci, ujęła to tak „ nie będziesz mieć wtedy ust „ to po co mnie skasowana za to (zwłaszcza xd miałam migracje )Pzt moje wizyty zostały przenoszone i to godzinę przed bo Pani jak twierdzi nie miala znieczulenia. Sposób komunikacji totalnie olewczy. Pani Julia nie chce oddać zaliczki, gdy poinformowałam że nie chce korzystać więcej z jej usług bo zostałam oszukana. Może przez to że nie jestem kobietą 35+ którym robi metamorfozy . Pzt nie wydaję paragonów. Z tego co czytam to pokrzywdzonych jest więcej. Ja tak tego nie zostawię i sprawę zgłaszam do prokuratury oraz fo sanepidu i skarbówki. Jeżeli ktoś też dostał tak potraktowany jak ja to proszę o kontakt. Pierwsze zdjęcie przed zabiegiem. Reszta po zabiegu ( drugie zdjęcie to te usta po rozpuszczeniu za 1000 zł na których pani chciała robić odrazu kwas i brukowana broda po cudownym działaniu botoxu ) minus 5500 zł , nie polecam. Radze się kila razy zastanowić zanim się zdecydujecie tam pójść. Do takich „gwiazd” się nie chodzi. A Pani Julia niech się wróci do szkoły, bo nie ma pojęcia co robi 🙂