M&A Consulting Group Int

Obecność w Europie

Nasza droga

TłoTło
  • Ciechanów

5. Opinie o M&A Consulting Group Int Sp. z o.o.

Opinie o M&A Consulting Group Int Warszawa

Nie przegap nowości o M&A Consulting Group Int Sp. z o.o.!

Asystent AI: Podsumowanie21.05.2026

👍 Silne strony Firma jest chwalona za szybkie odpowiedzi podczas rekrutacji oraz życzliwą, wspierającą atmosferę na rozmowach. 1. Dobre pierwsze wrażenie: Kandydaci doceniają otwartą komunikację i jasno przekazywane zasady współpracy podczas procesu rekrutacji. 2. Wsparcie dla nowych: Nowe osoby mogą liczyć na dokładny onboarding i gotowość do pomocy przy wdrażaniu. 3. Możliwości rozwoju: Niektóre osoby wskazują na możliwość szkolenia się w nowych, ciekawych tematach i rozwijania kompetencji. 📋 Podsumowanie Najlepiej oceniane są tempo rekrutacji oraz jasność co do obowiązków na wczesnym etapie. Jednocześnie część opinii bardzo często powraca do trudności z wypłatami wynagrodzeń i kwestionuje realną obecność zespołu oraz zaplecza firmy. Sporo zastrzeżeń dotyczy przejrzystości działania, niejasnych informacji o kadrze zarządzającej i rozbieżności między ofertą a obietnicami na stronie. Widać duże rozbieżności w opiniach – warunki i doświadczenia są bardzo różne w zależności od rozmówcy. 💬 Główne pytania 1. Wynagrodzenia: Czy środki są wypłacane na czas i zgodnie z umową? 2. Wiarygodność zespołu: Kto faktycznie zarządza firmą i ile osób realnie pracuje w zespole?

Mariusz Sz.

04.02.2026 17:35

A i jeszcze jedno (ale to już bardziej osobiście i do firmy) - robicie świetną robotę i nie dajcie się trollom 😊 Do zobaczenia w poznańskim biurze
    Piotr

23.11.2025 11:44

Chyba pierwsza moja rekrutacja bez korporacyjnego bełkotu Hr

01.02.2026 23:12

Niektórym to u nas przeszkadza, ale dla większości to duży atut
    Gall Anonim

01.02.2026 22:33

Cenią za postawę, zasady i uczciwość. Dziś to naprawdę rzadkość i coś, co warto docenić. Pomimo pojawiających się i aktualnie istniejących konsekwencji negatywnych komentarzy, nie współpracują z ludźmi, którzy mają niepewne źródło dochodu i mają jakiekolwiek powiązani z nieuczciwymi organizacjami.

01.02.2026 22:36

Całkowicie się z tym zgadzam
    Anonimowy kandydat

26.01.2026 21:31

Byłem kandydatem na stanowisko KAM ds. nieruchomości. Już na etapie rekrutacji firma sprawiała wrażenie skrajnie nieprofesjonalnej(usunięte przez administratora) unikał konkretnych odpowiedzi, wielokrotnie zmieniał wątek rozmowy i manipulował jej kierunkiem, zwłaszcza gdy zadawałem pytania dotyczące finansów, rozliczeń oraz realnego modelu biznesowego. Na pytania o rachunki, przepływy finansowe, źródła kapitału oraz zabezpieczenia interesów klientów nie uzyskałem żadnych jasnych ani spójnych odpowiedzi, jedynie ogólniki i uniki. Całość wyglądała na próbę budowania pozorów wiarygodności bez realnego zaplecza operacyjnego. W mojej ocenie firma nie daje podstaw do zaufania.(usunięte przez administratora)

16.01.2026 15:44

Choć to narazie 2 miesiące bardzo polecam współpracę z firmą. W porównaniu do bankowości, w której pracowałam tu mogę liczyć na wysokie prowizje i rzetelne podejście do współpracy. Co więcej, pracuje wśród fajnych ludzi, którzy słuchają i podchodzą do pracownika jak do człowieka. To rzadkość.
    LuckyGuy1987

04.12.2025 23:13

Brałem udział w procesie rekrutacyjnym do firmy i chcę podzielić się swoim wrażeniem. Kontakt z firmą był szybki, a rozmowa przebiegła w przyjaznej atmosferze bez zbędnego stresu. Zespół sprawiał wrażenie kompetentnego i zaangażowanego w projekt. Czułem, że rozmowa nie była formalnością, tylko realnym zainteresowaniem moim doświadczeniem i tym, czy faktycznie pasujemy do siebie. Nawet jeśli ostateczna decyzja nie jest jeszcze znana, samo podejście firmy zrobiło na mnie dobre wrażenie. Widać, że stawiają na profesjonalizm i jasną komunikację.

Kontakt - M&A Consulting Group Int Sp. z o.o.

UL. SOLEC 16 lok. B21 00-410 Warszawa

Branża główna: Pośrednictwo finansowe

LinkedinIcon
    Mateusz

03.12.2025 22:17

Profesjonalne środowisko przeżycte zasady współpracy i realnie możliwości rozwoju. Proces rekrutacyjny przebieg sprawny a zakres obowiązków został jasno przestawiony. Oferowane wynagrodzenie jest konkurencyjne. Atmosfera w zespole od pierwszego kontaktu nawet pozytywna i wspierająca. Na ten moment oceniam ofertę dobrze i z optymizmem patrzę na dalszą współpracę.
    St

18.11.2025 21:54

Spotkanie o pracę było naprawdę super, miła atmosfera i wszystko jasno wyjaśnione. Ale powiem szczerze wymagania są naprawdę duże. Jak ktoś idzie na rozmowę, to musi mieć mocne CV i być dobrze ogarnięty, bo szukają osób, które po prostu dobrze sobie radzą. Jeśli tacy jesteście to polecam
    ReviewModeratorIcon
    Iga

28.11.2025 12:34

A o co pytają na rozmowie? Ciekawi mnie czy w jakiś spośób sprawdzają umiejętności kandydata. No i jak tu piszecie, że wymagania są duże to mam nadzieję, że właśnie to wynagrodzenie jest adekwatne. Możecie podać chociaż jakie widełki proponują?

02.12.2025 15:59

Hm mnie pytali o doświadczenie w bankowości i finansach, ale tak szczerze, rozmowa nie była typowo korporacyjna. Zwykle najwięcej pokazuje okres próbny, a tu trwa 3 miesiące. Wynagrodzenie powyżej średniej plus bardzo dobry system prowizyjny. Jeśli jesteś dobry spokojnie zarobisz powyżej 15k. No i też nie masz sufitów jeśli chodzi o prowizje, co jest tu super
    To

01.12.2025 12:47

A czy ktoś z Was pracuje w tej firmie? Pytam serio bo z tego co wiem to na ten moment by jest tylko 5 osób zatrudnionych.

02.12.2025 15:52

5 to jest tylko w samej Warszawie. A ile dokładnie, nie wiem gdyż każde miasto ma swój zespół

17.11.2025 23:16

Szczerze? Pierwszy raz spotkałam się z takim onboardingiem, że trwa cały tydzień i ktoś naprawdę cały czas ma nad tobą oko. Ucząc się nowych produktów, nie czułam się ani przez chwilę sama. Zawsze była osoba, która pomogła, wyjaśniła, pokazała. Naprawdę miłe zaskoczenie i fajnie, że firmy zaczynają tak podchodzić do nowych pracowników.
    Elka

19.11.2025 17:31

Naprawdę spoczko sie zapowiada 😃 tylko ciekawe jakie są minusy. Pewnie trudno sie dostac? 😅😅

19.11.2025 21:10

Hmmm… myślę, że najtrudniej to przejść okres próbny, gdyż jest dużo nauki. Dla mnie to super bo bardzo stawiam na samorozwój, a zarobki idą tu z tym w parze. No i wielki plus, że stawiają na niewielką ekipę, za to wykwalifikowanych osób, więc nie jesteś tu jednym z wielu
    Jakub B.

17.11.2025 12:52

Świetna komunikacja - szybki kontakt, jasne informacje zwrotne i wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Widać, że firmie zależy na kandydatach i traktuje rekrutację z pełnym profesjonalizmem
    UL1978

14.11.2025 20:16

Onboarding był bardzo dokładny. Polecam gdy ktoś chce sprzedawać jakość a nie ilość.
    Anna

14.11.2025 20:08

Współpracuję z firmą w obszarze nieruchomości i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Cenię sobie to, że firma mocno stawia na rozwój. Dostałam dostęp do wartościowego szkolenia w temacie, który w Polsce jest jeszcze mało znany. Dzięki temu nie tylko dobrze nam się współpracuje, ale też realnie poszerzam swoją wiedzę i kompetencje. Z mojej perspektywy to jedna z najbardziej profesjonalnych współprac, jakie miałam w branży.

Zostaw merytoryczną opinię o M&A Consulting Group Int Sp. z o.o.