Byłam kilka razy i właściciele wydają się sympatyczni, lecz po sygnałach od kilku osób rozmawiałam z ludźmi którzy tam pracowali i nikt nie odszedł stamtąd w normalnej atmosferze. Chora atmosfera, donoszenie, zdarzyło się nawet że posądzali bezpodstawnie pracownika o kradzież! Franczyzobiorcy również stwierdzili że ciężko się współpracuje z tymi ludźmi.
nie polecam, wypłata nieadekwatna do godzin pracy. 8-12h za marne pieniądze i to na weekendzie bo jedyny wolny dzień to poniedziałek. pracodawca obiecuje złote góry i ma duże wymagania.
Wypłata adekwatna do umiejętności :) Praca od wtorku do niedzieli z wolnymi poniedziałkami, praca w weekendy tak funkcjonuje gastronomia jeżeli składasz CV właśnie do gastro liczysz się z tym ze weekendy również są pracujące. Ale zawsze jest urlop u dni wolne z których każdy mógł bezproblemowo korzystać :) Pracodawca ma duze wymagania i obiecuje złote góry? Możliwe ze tak bo gdyby pracownik na rozmowie rekrutacyjnej nie obiecywał złotych gór pracodawca również by tego nie robił a wierząc w wyimaginowane doświadczenie pracowników obiecuje Wam złote góry ponieważ wierzy w to co sami przedstawiacie. Wszystko zmienia się w pierwszych dniach, tygodniach i wtedy można dochodzić prawdziwość waszych słów i CV z rekrutacji . Ma duże wymagania? Jak inaczej przecież każdemu przedsiębiorcy zależy aby firma dobrze funkcjonowała a bez dużych wymagań nie jest to możliwe. Praca to nie wakacje to odpowiedzialności :) Marne pieniędzę nie sadze ale rozumiem ze ktoś może mieć wyższe aspiracje tylko do tego potrzebne jest doświadczenie pamiętaj doświadczenie :) Pozdrawiam
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Crazy Pig Marcin Pietryka?
Zobacz opinie na temat firmy Crazy Pig Marcin Pietryka tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.