Zdecydowanie nie polecam, bardzo nierzetelna firma. Zamówiłam terrarium o indywidualnych wymiarach z wystrojem. Dałam poglądowe grafiki jak chciała bym aby ono wyglądało, były one wygenerowane przez AI, zostałam poinformowana że dokładnie takiego efektu nie da się uzyskać i byłam tego świadoma, ale poprosiłam o zachowanie kolorystyki na co dostałam odpowiedź że są się zrobić, poprosiłam też o dobranie konkretnych roślin które wypisałam i zaznaczyłam których nie chce. Miałam dostawać zdjęcia w trakcie robienia terrarium, za każdym razem musiałam się o nie upominać, przed płatnoscią kontakt wzorowy, po płatności bardzo utrudniony. Czas realizacji to 6 tygodni, ale miałam tego świadomość bo sama zaznaczyłam że nie potrzebuje na szybko tylko dopiero za około półtorej miesiąca. Od razu przy składaniu zamówienia poinformowałam że chciała bym aby w terrarium znalazło się dużo trzykrotek, skrytokwiatów oraz nerogeli, za to zaznaczyłam żeby było jak najmniej lub najlepiej wcale paprotek. Dostałam zdjęcia końcowe (po upomnieniu się oczywiście) gdzie była masa paprotek i nie było żadnej z roślin których zaznaczyłam składając zamówienie aby było dużo ( na zdjęciach poglądowych podanych przy wycenie była cała masa roślin, końcowo porównując projekt a efekt to w efekcie końcowym roślin tyle co pies napłakał). Napisałam że nie ma to się umawiałyśmy, pani zgodziła się poprawić, jednak nie miała praktycznie żadnych roślin w tej kolorystyce na ktorą się umówiliśmy prawie 6 tygodni wcześniej (miała jedynie jedną małą roślinkę w tym kolorze). Miała na to 6 tygodni jednak zrobiła całkowicie odwrotnie w stosunku do tego co się umówiliśmy. Aby nie opóźniać wysyłki zgodziłam się już na taki efekt, i uznałam że dokupie potrzebne rośliny i przearanżuje terrarium. Byłyśmy umówione na wysyłkę w czwartek, dopytalam - potwierdziła że wtedy paczka zostanie wysłana, ja poinformowałam że muszę wiedzieć żeby wziąć sobie wolne w pracy na odbiór palety. Jednak tej części umowy również nie dotrzymała, nie poinformowała mnie że zamówiła kuriera w przedziale czasowym czwartek -poniedzialek który ma taki czas na odbiór, tylko powiedziała że będzie wysłane w czwartek. Mimo że poniosłam dodatkowe koszta na roślinach ( które były wcześniej objęte w wycenie terrarium na podstawie projektów i uzgodnień) to zamiast jednej dniówki (byłam przygotowana na jej utratę aby odebrać zamówienie) to stracę dwie ponieważ pani nie dała informacji w czwartek że kurier nie odebrał palety tylko dopiero w nocy w piątek, a to na piątek zarezerwowałam wolne. Bardzo nierzetelna firma a pani nie poczówa się do jakiejkolwiek odpowiedzialności, wszytko zwalając na firmę kurierską, mimo że to ona wprowadziła mnie w błąd mówiąc o terminie wysyłki. Nie warto kupować od niej czegokolwiek, szkoda nerwów,czasu i pieniędzy. Pani również kłamie odnośnie firm przewozowych, co chwilę zmieniając zdanie, mówi że odbiór w czwartek, potem że jednak mają 3 dni robocze, mówi że tylko jedna firma transportuje szkło, sama wysyłalam i zamawiałam szklane rzeczy i to różnymi firmami. Mówi że każda firma kurierska ma 3 dni na odbiór co jest nieprawdą ponieważ w wielu firmach można wskazać konkretny termin odbioru co do dnia bez dodatkowych kosztów. Więc pani zataja informacje, kontakt w trakcie prac utrudniony, nie dotrzymuje terminów, oraz nie trzyma się ustaleń dotyczących wystrojów mimo że miała bardzo dużo czasu na zamówienie potrzebnych rzeczy do umówionego efektu. Sprawa najprawdopodobniej zakończy się na drodze sądowej ponieważ pani nie wykazuje chęci do polubownego rozwiązania sprawy, mówi że terrarium dotrze później jeżeli nie znajdzie firmy która dołoży jedną paletę przy okazji na trasie i tyle, firma którą można wynająć która dostarczyła by na czas lub w weekend jej nie interesuje bo poniosła by koszta za swój błąd, ja utracie kolejną dniówkę przez jej zatajenie co do warunków tej konkretnej firmy kurierskiej i fałszywego potwierdzenia że zamówienie zostanie wysłane w czwartek.