Nie polecam współpracy z tym człowiekiem.
Zleciłem konserwację belki, a korozja pojawiła się już po miesiącu. Przyjechałem wcześniej na oględziny samochodu, jednak zamiast dokładnie sprawdzić auto od spodu, facet jedynie pomacał belkę ręką i stwierdził, że da się to zrobić. Przy okazji dwukrotnie próbował namówić mnie na konserwację całego zawieszenia 💵💵, mimo że od początku wyraźnie podkreślałem, iż zależy mi wyłącznie na konserwacji belki. Byliśmy umówieni na konkretny termin. Tydzień wcześniej zaczął go przekładać, przez co musiałem zmieniać wcześniej zaplanowany urlop w pracy. Przed samym docelowym terminem napisał, że jednak tak jak było. Cała sytuacja wyglądała bardzo nieprofesjonalnie. Po wykonaniu usługi wysłał zdjęcia, z których wynikało, że wszystko zostało zrobione wzorowo. Niestety już po miesiącu mechanik, który podniósł samochód na podnośniku, zapytał mnie: „Kto to tak spartaczył?”. Zgłosiłem reklamację. Otrzymałem termin za dwa miesiące. Gdy ten czas minął, termin został ponownie przełożony o kolejne dwa miesiące. Mimo wadliwie wykonanej usługi wykonawca nie chciał wziąć odpowiedzialności za swoją pracę. Po czterech miesiącach, tuż przed kolejnym umówionym terminem, otrzymałem wiadomość: „Hej, piątek aktualny czy chcesz 300 zł? I temat zamykamy?”. Trudno potraktować taką propozycję poważnie.
Od początku próbowałem załatwić sprawę polubownie, jednak nie przyniosło to żadnego efektu. Co więcej, podczas pierwszego spotkania wykonawca dużo mówił o zasadach i o tym, jak ważne jest dotrzymywanie umów, a później sam wielokrotnie przekładał ustalone terminy. Zwrot pieniędzy również przeciąga się od dwóch tygodni. Co tydzień pojawia się nowa wymówka, a dodatkowo oczekuje, że będę ponosił koszty paliwa i jechał po pieniądze za źle wykonaną usługę.
Moim zdaniem sposób prowadzenia tej sprawy pozostawia wiele do życzenia. Nie polecam i zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tej firmy.