Sytuacja wydarzyła się początkiem czerwca,wiem że opinia powinna być obiektywna co do serwisu ale sytuacja wymaga trochę streszczenia, przyjechałem do Łodzi z Rzeszowa (470+ km ) odebrać sprzęt z nowej pracy, 5 min przed dojechaniem do biura, wysprzeglik padł ( sprzęgło przestało działać) i zaznaczę że absolutnie nie polecam ich usługi , laweciarz przyjechał za sprawą Assistance ubezpieczyczalni, ani cześć ani Dzieńdobry, co się stało? ( jesteśmy ludźmi, nie musimy rozmawiać ale to wyróżnia profesjonalizm )przez całą interakcje miał na twarzy szyderczy śmiech ( nie mam pojęcia co było aż taksie szmieszne w mojej sytuacji), spytał co ja chcę zrobić z związku nie działającym samochodem, nie znam się na procedurze więc spytałem czy zna jakiegoś mechanika lub co poleca zrobić w tej sytuacji, zaznaczył że ma narzucone z góry od ubezpieczyczalni że musi mnie zawieść do serwisu ( przystałem bo co innego mogę?!), brak interakcji i wyrozumienia ( nawet głupie pytania o sytuację) mam stare auto( można się domyśleć że w serwisie nic nie zrobią albo jak zrobią, to cena będzie taka że już lepiej kupić nowy samochód )
Wyszedłem z salonu i poprosiłem by mnie odwiózł z powrotem w miejscu gdzie byłem początkowo albo chociaż do jakiego mechanika, spotkałem się tylko ze zdaniem „ panie, nikt panu tego nie zrobi”, zabulił 300 zł za 3 km które mogłem szczerze uniknąć gdyby ta skorupa miała w sobie człowieczeństwo, odwiózł, zrzucił auto, podpisz, nawet pa nie usłyszałem ( już wolałem sarkastyczne „powodzenia”)
Podsumowując, brak profesjonalizmu, brak interakcji, brak chęci do pomocy, sztywno sugerowanie się procedurami za przeproszeniem z (usunięte przez administratora) byle wyłudzić dodatkowe pieniądze, apatia absolutna
Zostawiam tu opinię bo widzę że nigdzie indziej nie można ocenę zostawić jako klient