Rzadko się zdarza żeby szef był serdeczny. Przynajmniej ja do tej pory na takiego nie trafiłem. Skoro jest tak przyjaźnie to sypną forsą jak pracownik jest zaangażowany?
Pan Ktoś
16.08.2024 23:22
Cześć, niestety. Pracowałem u pana Damiana, nie dostałem umowy przez 3 tygodnie, z jego pracownikiem się nie dogadywałem, pan Damian Pół roku mijał się z wypłaceniem mi pieniędzy, fizycznie się mnie wyparł, mimo iż posiadałem listy godzinowe potwierdzone przez Śląską inspekcję pracy. Najeździłem się po inspekcjach pracy, policjach, Zusach Itd, Obecnie przeciwko panu Damianowi toczy się postępowanie na Policji z mojego powództwa o naruszanie moich praw pracowniczych i motanie w Zusie(Posiadam wszystkie dokumentacje oraz pisma PIP oraz Policji), Pan Damian nie jest rzetelny, post napisałem na samym początku zaraz po zakończeniu współpracy, niestety pospieszyłem się z opinią bo pan Damian nie jest uczciwy. Dopiero po moim prywatnym dochodzeniu i dostarczeniu odpowiednich dokumentów, PIP w Opolu uznał pana Damiana winnego (Posiadam na to dokumenty) I wypłacił mi pieniądze oraz wręczył umowę wraz ze świadectwem pracy w kancelarii adwokackiej Po wizycie odpowiedniego inspektora i wręczeniu mu list godzinowych przez Uw Inspektora, twardo się upierał że nigdy fizycznie nie stawiłem się w pracy, dopiero po skutecznym zdobyciu dokumentów, pomocy prawnika i pana z PIP, doszedłem swego.
Reasumując, pan Damian jest miły dopóki u niego pracujesz, potem bywa różnie. ja przekonałem się że nie warto podejmować u niego zatrudnienia, nie polecam jego firmy i radzę się trzymać z daleka.
Pan ktoś
04.11.2023 14:59
Pracowałem u pana Damiana, bardzo serdeczny człowiek, bardzo grzeczny i rzeczowy, wszystko da się z nim załatwić, jego firma jest bardzo rzetelna a prace które wykonują jego pracownicy są staranne i przemyślane, z całego serca polecam, ja niestety z powodów prywatnych musiałem zrezygnować ale normalnie zostałbym do samego końca, POLECAM !!!
Zostaw merytoryczną opinię o Damian Szewczak DS ENERGY