Stepapp

• Giełdoń
  • Brusy-Jaglie
  • Czyczkowy
  • Brusy

5. Opinie o Stepapp Sp. z o.o.

Opinie o Stepapp Warszawa

Nie przegap nowości o Stepapp Sp. z o.o.!

Sylwia

01.09.2026 19:53

Miałam w tym miesiącu raz kontakt z tą firmą. Mają zwyczaj dawania pierwszego zlecenia w swoim biurze z możliwością zarobienia. Odpowiedź co do zaliczenia tego zlecenia była telefoniczna na niskim poziomie nic konkretnego.(usunięte przez administratora)
    #PracownikSprzatajacy
    Weronika

17.10.2024 18:08

Pracuję tutaj od roku i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to jedno z lepszych miejsc pracy, z jakimi miałam do czynienia. Przede wszystkim wyróżniają się terminowymi wypłatami – nigdy nie musiałam martwić się o to, że wynagrodzenie nie pojawi się na czas. To ogromnie ważne, bo daje poczucie stabilności i bezpieczeństwa finansowego. Co więcej, w firmie panuje świetna atmosfera. Zespół jest zgrany, a relacje między pracownikami są bardzo koleżeńskie. Jest tu kultura wzajemnego wsparcia, dzięki której łatwiej rozwiązywać wszelkie problemy i wyzwania, które pojawiają się w codziennej pracy. Każdy jest tu traktowany z szacunkiem, a przełożeni są otwarci na rozmowę i sugestie. Na duży plus zasługuje też profesjonalizm i podejście firmy do pracowników. Regularnie organizowane są szkolenia, które pomagają w rozwoju kompetencji, a system feedbacku jest przejrzysty, dzięki czemu zawsze wiadomo, nad czym warto popracować, a co już działa dobrze.

H

06.02.2026 00:02

Kolejny pean. Płacicie zus? Dajecie umowy?

Piotr

09.01.2026 17:37

To jakiś żart. Kurz na podłodze, okna pomazane, brud zepchnięty w narożniki szafek. Dodatkowo konsultantka na pytanie czy 400zl to cały koszt odpowiedziała twierdząco. Finalnie zażyczyła sobie dodatkowe 60zl za godzinę pracy. Mam printscreeny konwersacji sprzed zamówienia.
    yuliia

20.05.2025 18:30

Wszystko w porzadku)) Pracuje tu od 3 miesiecy. Firma słucha pracowników, pieniądze są na czas. nie mam problemow
    yuliia

29.05.2025 14:19

Nie po prostu braki i wykluczenie z edukacji w Polsce sprzyjają wykluczeniem społecznym ludzi z najniższego szczebla które nie rozumieją nawet różnicy brutto a netto, a co dopiero jak działają przepływy w bankach. W Stepapp każdy wypłaca swoje środki kiedy chce w aplikacji, możesz sobie sam to sprawdzić.

pracownica

08.11.2025 14:25

Nie, nie każdy w ten sposób ma wypłaty. I nie jest to sprawa nierozumienia różnic między brutto a netto, a sprawa niepłacenia składek na ubezpieczenie do zus za pracowników.
    Veritas

02.06.2025 13:54

Asystent AI

Była dostępna oferta pracy na stanowisko Asystenta ds. rekrutacji z językiem ukraińskim, gdzie wynagrodzenie mieściło się w przedziale od 4 800 do 5 500 PLN brutto miesięcznie na umowie zlecenie. Najważniejszym wymaganiem była znajomość języka ukraińskiego, a wśród benefitów pojawiło się darmowe sprzątanie mieszkania. Czy według Was oczekiwania dotyczące języków i samodzielności były wysokie i jak oceniacie te zarobki jak na start w HR? Może ktoś pracował i może się podzielić?
    #SpecjalistaDsHr
    eryk

02.06.2025 12:00

Moim zdaniem opinie o tej firmie nie są sprawiedliwe. To młoda firma, więc ma swoje błędy, ale ogólnie ekipa jest zgrana, w biurze ludzie są pomocni i można liczyć na dobre pieniadze i ubezpieczenie

11.11.2024 16:38

Stepapp

29.05.2025 14:22

Używamy Stripe, który jest bezpośrednio podpięty pod konto każdej osoby pracującej w Stepapp co powoduje, że każda osoba może sobie wypłacać środki :) Mówiąc źle o Stepapp w tej kwestii negujesz Stripe - wielomiliardową firmę, która jest dostawcą płatności dla ogromnych gigantów z doliny krzemowej i korporacji. Dziękuję bocie Kózka
    Zuzia

29.05.2025 14:43

Chodzi raczej o to,że nie dopłacacie pracownikom pieniądze.Była dopłata za pranie ściereczek,została nagle usunięta,ale nikt o tym nie został poinformowany.Co wspólnego z tym ma stripe?Chodzi o to,że nie wypłacacie tych bonusów o trzeba walczyć z wami o to.Albo jeszcze lepiej,nagle znikają z kalendarza już wykonane zlecenia.Szok.A póżniej spróbuj udowodnić,że byłaś na zleceniu.Można bardzo dużo pisać o waszej firmie,ale mi się nie chcę.Za chwilę odchodzę i bardzo się cieszę z tego powodu.

11.10.2024 19:54

Pracuję w tej firmie już kilka miesięcy i wypłata jest naprawdę ok. Można nawet dogadać się że częściej niż raz w miesiącu. Wcześniej pracowałam w innej firmie i jak narazie ta w której jestem teraz wygrywa. Planuje zostać na dłużej.
    Dzik

28.05.2025 18:00

Ania ładnie firmie swojej dajesz opinie sama

29.05.2025 14:17

Nie ma nikogo na stanowisku Anna w KRS, nieźle bocie
    Kristina

27.05.2025 14:31

Pracuję w Stepapp od trochę czasu i mi się podoba. Firma płaci dobrze, zawsze na czas. W pracy fajni ludzie, nikt nie krzyczy, każdy sobie pomaga. Praca nie jest trudna, sprzątam w biurach i mieszkaniach, wszystko jest ok. Często są jakieś konkursy, można wygrać nagrody, takie jak wyjazdy, prezenty, bony. Jak przyjdziesz na czas i dobrze robisz robotę, to dostajesz bonusy. To bardzo fajne i motywuje, żeby dobrze pracować. Jeśli coś nie tak, to pomagają to naprawić. Bardzo polecam StepAap, bo to dobra firma i można dobrze zarobić.
    Kristina

29.05.2025 14:16

Mysle, ze pojawiają się z tego powodu, ze ludzie nie rozumieją jak działają płatności. W Stepapp ma się opcje wypłacania środków samemu i pisze ze np. jak się wypłaci w niedziele to nie przyjdzie od razu bo system przetwarza. Każdy wypłaca kiedy chce i nie rozumie ze są opóźnienia w przetwarzaniu przelewów przez bank. Pracowałam z kimś kto nawet nie rozumiał różnicy miedzy brutto a netto wiec co tu się dziwić.
    Nataliia

29.05.2025 08:08

Pracowałam w tej firmie przeż jakiś czas i mogę powiedzieć,że są lepsze firmy na rynku.Nie ma wsparcia ze strony pracowników biura.Na odpowiedż można czekać bardzo długo i się nie doczekać.Co dotyczy kwestii zatrudnienia to jest porażka,nie potrafią prawidłowo zatrudnić,tylko ciągle kłamią,że coś robią.Mialam urodziny,to nikt z biura nawet dobrego słówka nie napisał,chociaż niby oferują paczki urodzinowe.Prezenty świąteczne to po 50 złotych na 8 marca i tyle:-D Może istnieją te premie,bony i prezenty,ale tylko dla pracowników z biura.
    Była koordynatorka

19.11.2024 14:16

Szkoda że pracownicy biurowi i szefostwo,muszą sobie sami pisać pozytywne opinie? Jak jest tak Super to dla czego w ciągu 1.5 miesiąca odeszło 13 Pań sprzątających?
    Bąk

28.05.2025 17:53

Bo ludzie są niewdzięczni chodzi mi o tych ludzi co się u nich sprzata
    Ania

20.11.2024 20:46

Wciskanie sprzątań na siłę. Brak wypłat na czas.
    Ania

05.03.2025 12:32

te pozytywne opinie piszą sobie pracownicy stepapp,którzy pracują w biurze :)
    Bak

28.05.2025 17:48

Zgadzam się z toba
    Olha

27.05.2025 13:41

Pracuje w Stepapp teraz trochę czasu. Firma ok, płacą na czas, wszysto super. W pracy miła atmosfera, dziewczyny fajne, pomagają sobie. Nie jest ciężko, sprzątam mieszkania, biura. Firma organizuje konkursy, można wygrać nagrody, wyjazdy, bony. Jak dobrze pracujesz, to dostajesz bonusy. Bardzo motywuje to do pracy. Jak coś jest nie tak, to pomagają szybko to naprawić. W Stepapp szanują ludzi i to ważne, bo nie wszędzie tak jest. Jestem zadowolona, praca ok i polecam każdemu, kto chce dobrze zarabiać i pracować w fajnej atmosferze.
    Lyuba

27.05.2025 13:37

Pracuję w Stepapp jako sprzątaczka i chcę powiedzieć, że to bardzo dobra firma. Atmosfera w pracy jest super, zespół jest miły i zawsze sobie pomagamy. Praca jest przyjemna, bo wszyscy się wspierają. Zarabia się tutaj dobrze. Firma daje różne nagrody i bonusy. Często są konkursy, gdzie można wygrać fajne rzeczy – wyjazdy, prezenty, bony na zakupy. To bardzo motywuje do pracy. Firma organizuje też integracje, gdzie można poznać innych pracowników i dobrze się bawić. Jeśli przychodzisz do pracy na czas i dobrze robisz swoją pracę, dostajesz dodatkowe bonusy i nagrody. Jestem bardzo zadowolona z pracy w Stepapp i polecam ją każdemu, kto chce pracować w miłej atmosferze i dobrze zarabiać.
    Svietlana

27.05.2025 13:35

W Stepapp dobrze się zarabia, a do tego oferują różne nagrody i bonusy. Często są organizowane konkursy, w których można wygrać różne nagrody, jak wyjazdy, prezenty czy bony na zakupy. To naprawdę motywuje do pracy. Bardzo podobają mi się także integracje, które firma organizuje. To świetna okazja, żeby poznać innych pracowników i spędzić miło czas. Jeśli dobrze wykonujesz swoją pracę, przychodzisz na czas i jesteś rzetelny, możesz liczyć na dodatkowe bonusy i nagrody. Jestem bardzo zadowolona z pracy w Stepapp i mogę szczerze polecić tę firmę każdemu, kto szuka dobrej pracy w miłej atmosferze, z dobrymi zarobkami i możliwością wygrania nagród.

Kontakt - Stepapp Sp. z o.o.

Warszawa

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    Eugenia

20.05.2025 15:21

Stepapp to firma, z którą współpraca przebiega w bardzo przyjaznej atmosferze. Wszystko jest jasne i przejrzyste, a komunikacja z zespołem jest na wysokim poziomie. Od kiedy zaczęłam współpracę, czuję się doceniana i zauważam, że firma naprawdę dba o swoich współpracowników. Zdecydowanie mogę ją polecić każdemu, kto szuka solidnego i odpowiedzialnego partnera.
    Svietlana

17.05.2025 21:02

Współpraca z Stepapp to zdecydowanie pozytywne doświadczenie. Firma oferuje elastyczne warunki i zawsze dotrzymuje swoich zobowiązań. Dzięki prostym procedurom czuję się pewnie i komfortowo, co sprawia, że praca staje się przyjemnością. Zdecydowanie polecam Stepapp, jeśli ktoś szuka rzetelnego partnera do współpracy.
    Basia91

16.05.2025 18:50

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Stepapp. Wypłaty zawsze są realizowane na czas, co dla mnie jest ogromnym plusem. Mimo że dopiero niedawno rozpoczęłam współpracę, już teraz mogę powiedzieć, że wszystko przebiega sprawnie i profesjonalnie. Atmosfera jest pozytywna, a firma w pełni wywiązuje się ze swoich zobowiązań. Zdecydowanie polecam Stepapp – to solidny partner biznesowy.
    Buba98

12.05.2025 20:09

Osobiście jestem zadowolona ze współpracy ze Stepapp. Wypłaty zawsze na czas Sama niedawno zaczęłam współpracę i nie narzekam . Mam pozytywne odczucia względem firmy i szczerze mogę ją polecić.
    Nikola

21.11.2024 10:13

Współpracuje jak workerka w Stepapp od kilku miesięcy i jestem zadowolona z wprowadzonych zmian. Zasady są przejrzyste i mam sprzątania do wykonania o określonych wcześniej godzinach z wyprzedzeniem, dzieki czemu moge sobie łatwo ułożyć plan - polecam pracę w Stepapp

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Stepapp?

Zainteresowana

20.11.2024 18:21

Firma ostatnio przeszła duże zmiany, zmienione zostały nam wynagrodzenia i sposób rozliczenia. Dla mnie zmiany są pozytywne, mogę mniej pracować ale z wyższą stawką. Zdegradowane zostały osoby, które były kierowniczkami i teraz robią dużo zamieszania.
    Magda

20.11.2024 16:21

Praca z tą firmą to naprawdę spoko opcja! Wszystko jest na prostych zasadach, nie ma żadnego zamieszania czy niejasności. Robisz swoją robotę, a firma zawsze dba, żeby było w porządku – czy to z wynagrodzeniem, czy z organizacją zleceń. Czuję, że mnie tu szanują i traktują poważnie, a to nie zawsze jest oczywiste. Fajnie, że można robić w swoim tempie i nikt nie ciśnie. Naprawdę przyjemna praca, a przy tym dobrze płatna. Polecam każdemu, kto chce pracować w fajnych warunkach i z ludźmi, którzy wiedzą, co robią!
    Yulia

20.11.2024 16:19

Praca ze Stepapp to naprawdę fajna robota! Atmosfera jest super, ludzie z firmy zawsze traktują cię z szacunkiem, a co najważniejsze – wszystko jest jasne i przejrzyste. Lubię to, że mam poczucie, że moja praca jest doceniana. Stawki są uczciwe, wypłaty zawsze na czas, a jak czegoś potrzebuję, to wiem, że mogę liczyć na pomoc. Nie ma żadnego stresu ani nieporozumień, po prostu robisz swoje i wszystko gra. Jeśli ktoś szuka pracy, gdzie czuje się naprawdę dobrze i doceniony, to Stepapp to strzał w dziesiątkę!
    PANI K.

19.11.2024 18:48

Nie będę się za bardzo rozpisywać, ponieważ biuro zapewne szybko zareaguje i zaraz odpisze paroma sztucznymi, pozytywnymi komentarzami, bądź co gorsza ktoś będzie wydzwaniać do mnie z pretensjami - mówiąc krótko NIE POLECAM.
    Joanna

11.11.2024 18:13

Jako była już pracownica i koordynatorka w Stepapp, czuję się zobowiązana uprzedzić i przstrzec przed podjęciem pracy w ww. firmie. Potwierdzam w zupełności negatywne opinie moich koleżanek dotyczące braku niezbędnych, podstawowych sprzętów i środków zapewniających należyte wykonanie usługi. Niejednokrotnie sama musiałam kupować lub brać z domu własne środki czystości lub sprzęt (np odkurzacz, drabina, wiadra itp), bo firma nie była w stanie dostarczyć lub zorganizować na czas. Wynikało to np. z braku komunikacji biura z pracownikiem , mimo że biuro posiadało informacje od klienta o potrzebie zapewnienia dodatkowego sprzętu. Lub po prostu z braku sprzętu w firmie. Na zwrot pieniędzy za uzgodnione zakupy chemii, trzeba było się dopraszać i czekać. Przy uciążliwych warunkach pracy, np. na tarasach w 40 stopniowym upale, szefostwo nie pomyślało nawet o dostarczeniu najtańszej wody do picia. Należy zwrócić uwagę również na opieszałość ze strony szefostwa w podejmowaniu decyzji dotyczących np. wypłacania ekwiwalentu za pranie ścierek. Zgodę wyrażono po pół roku od ustaleń na zebraniu zespołu. Temat płatnych urlopów do momentu mojej rezygnacji również nie został rozwiązany. Takich spraw organizacyjnych, o których mówiono kilka miesięcy temu i starszych, które nie doczekały się zgody szefostwa jest mnóstwo. Wytłumaczenia zawsze były takie same: - jeszcze o tym nie myślałem, - nie mam czasu, bo jestem zawalony innymi sprawami, - zapomniałem, - nie skonsultowałem tego ze wspólnikiem, - wrócimy do tego za tydzień . Szefostwo, jak widać tylko w materiałach marketingowych chce pokazać jak dobrze dba o komfort pracy i pracowników. Nie ma to niestety nic wspólnego rzeczywistością i ze stwierdzeniem, że o dobrych i doświadczonych pracowników należy dbać. Dowodem tego jest duża ilość rezygnacja z pracy w Stepapp w ostatnim miesiącu. P.S. Należałoby w tym momencie zacytować słowa Richarda Bransona: "... klienci nie są najważniejsi. Pracownicy są najważniejsi. Jeśli zadbasz o swoich pracowników, oni zatroszczą się o klientów..." tylko czy szefostwo to zrozumie?????

19.11.2024 12:15

Jako obecny pracownik Stepapp, chciałbym odnieść się do powyższej opinii, ponieważ moim zdaniem nie oddaje ona rzeczywistości, jaką znam z własnego doświadczenia. Zapewnienie sprzętu i środków czystości: Od początku mojej pracy w Stepapp sprzęt oraz środki czystości były zawsze dostarczane w odpowiednim czasie. W sytuacjach awaryjnych firma działa elastycznie, a wszelkie koszty związane z zakupem brakujących materiałów były zwracane bez problemu. Oczywiście zdarzają się sytuacje, w których organizacja wymaga poprawy – w każdej firmie może dojść do drobnych niedociągnięć, ale Stepapp regularnie wdraża ulepszenia, które minimalizują takie sytuacje. Komunikacja z biurem: Osobiście zawsze miałem dobry kontakt z biurem i nigdy nie spotkałem się z ignorowaniem moich zgłoszeń. Zespół koordynacyjny stara się na bieżąco reagować na potrzeby pracowników, a ewentualne opóźnienia wynikają z dużej liczby zgłoszeń, co jest naturalne w szybko rozwijającej się firmie. Warunki pracy: Owszem, praca w branży sprzątającej bywa wymagająca, zwłaszcza w trudnych warunkach, takich jak upały. Niemniej jednak firma, według mojej wiedzy, zawsze stara się zapewnić komfort pracownikom, a szefostwo jest otwarte na sugestie. Na przykład wielokrotnie dostarczano wodę oraz inne środki niezbędne do pracy. Podejście szefostwa: Z mojego doświadczenia wynika, że szefostwo angażuje się w rozwój zarówno firmy, jak i jej pracowników. Byłem świadkiem wprowadzania rozwiązań, które ułatwiają naszą codzienną pracę, takich jak systemy do lepszej komunikacji i rozliczeń. Być może nie wszystkie kwestie zostały rozwiązane natychmiast, ale nie oznacza to braku troski – raczej jest to związane z intensywnym tempem rozwoju firmy. Fluktuacja pracowników: Duża rotacja w branży sprzątającej to niestety zjawisko powszechne i nie dotyczy tylko Stepapp. Wiem jednak, że wielu pracowników ceni sobie pracę tutaj, ponieważ firma oferuje elastyczne warunki i daje możliwość zdobycia cennego doświadczenia. Każdy ma prawo do swojej opinii, ale jako obecny pracownik mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że moje doświadczenia z firmą są w większości pozytywne. Warto zauważyć, że firma stale się rozwija i usprawnia swoje działania, by zarówno pracownicy, jak i klienci byli zadowoleni.
    Liuba

16.11.2024 23:04

Praca w stepapp to najlepsze, co mogło mi się przytrafić! Nazywam się Liuba i od ponad roku pracuję jako sprzątaczka w tej firmie. Z całego serca mogę powiedzieć, że stepapp to miejsce, gdzie pracownicy są naprawdę doceniani i traktowani z szacunkiem. Od samego początku czułam się tutaj bardzo mile widziana. Rekrutacja była przejrzysta i profesjonalna, a każdy etap został mi dokładnie wyjaśniony. Kiedy zaczęłam pracę, otrzymałam pełne szkolenie – nauczyłam się nie tylko jak efektywnie sprzątać, ale też jak korzystać z nowoczesnych narzędzi i ekologicznych środków czystości, które dostarcza firma. To było dla mnie bardzo ważne, bo dzięki temu mogę pracować szybciej i bardziej efektywnie. Atmosfera w zespole jest niesamowita. Wszyscy są życzliwi, pomocni i zawsze można liczyć na wsparcie. Managerowie są wyjątkowo wyrozumiali i elastyczni – jeśli mam jakieś problemy, czy to w pracy, czy prywatnie, zawsze mogę do nich podejść i porozmawiać. Grafik pracy jest dostosowany do moich potrzeb, co pozwala mi łączyć obowiązki zawodowe z życiem rodzinnym. Warto również wspomnieć o tym, że wynagrodzenie w stepapp jest bardzo konkurencyjne. Firma dba o to, żebyśmy byli uczciwie wynagradzani za naszą ciężką pracę. Oprócz tego regularnie organizują różne bonusy i nagrody, co dodatkowo motywuje mnie do dawania z siebie 100%. Klienci, u których sprzątam, są zazwyczaj bardzo mili i wdzięczni za moją pracę. Firma zawsze zapewnia, że wszystko jest dobrze zorganizowane – mam dokładne instrukcje dotyczące każdego zlecenia, co pozwala mi pracować bez stresu. Dzięki temu czuję się pewna siebie i wiem, że wykonuję swoje zadania na najwyższym poziomie. Jestem dumna, że mogę być częścią tej firmy. Praca tutaj daje mi nie tylko stabilność finansową, ale również poczucie, że moja praca ma znaczenie. Kiedy widzę, jak szczęśliwi są klienci po moim sprzątaniu, czuję prawdziwą satysfakcję. Z czystym sumieniem mogę polecić pracę w firmie każdemu, kto szuka uczciwego pracodawcy i wspaniałej atmosfery w pracy!
    Veronika

16.11.2024 18:14

Firma niby oferuje bonusy urodzinowe i prezenty świątezne.Śmieszne to jest,bo (usunięte przez administratora) jeszcze na etapie rekrutacji.Albo firma uważa,że 50 złotych jako premia na 8 marca to jest ten prezent świąteczny?Bo nie znam żadnej osoby kto by dostawał te bonusy urodzinowe i świąteczne prezenty.A nie raz nawet dobrego słowa od szefa na święto się nie doczekasz.
    Magda

13.10.2024 14:35

Pracowałam w tej firmie jako osoba sprzątająca przez dwa lata i jestem bardzo zadowolona z warunków pracy. Firma oferowała elastyczne godziny, co pozwalało mi na łatwe dopasowanie grafiku do moich potrzeb. W Warszawie zawsze było wiele zleceń, co gwarantowało stałe zatrudnienie. Przed rozpoczęciem pracy odbyłam profesjonalne szkolenie, które przygotowało mnie do wykonywania obowiązków na najwyższym poziomie. Dodatkowo, firma posiada przyjazne biuro, gdzie można było zaopatrzyć się w niezbędne środki oraz uzyskać pomoc i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości.

11.10.2024 16:30

Pracowałam w tej firmie jako osoba sprzątająca przez 1,5 roku. Mieli dobre warunki pracy i zawsze można było liczyć na elastyczne dopasowanie do grafiku, nie brakowało sprzątań (Warszawa). Przed rozpoczęciem pracy przeprowadzają szkolenia i uczą jak sprzątac. Jest biuro, do którego przychodzi się po środki i zawsze można coś wyjaśnić.
    Gabi

11.10.2024 12:32

Praca w StepApp to doświadczenie pełne wyzwań, które charakterystyczne są dla startupów. Czasem panuje tu chaos, a odnalezienie się w szybko zmieniających się sytuacjach bywa trudne. Jednak to, co wyróżnia StepApp, to niesamowite wsparcie, jakie otrzymuję od zespołu i pracodawców. Niezależnie od trudności, czuję, że mogę zawsze liczyć na pomoc i zrozumienie. Atmosfera współpracy i gotowości do rozwiązywania problemów jest bezcenna. Każde nieporozumienie można wyjaśnić, a moja opinia jest zawsze wysłuchana i często wykorzystana do zmian. To sprawia, że czuję się częścią czegoś większego i naprawdę doceniam to w mojej codziennej pracy. StepApp to miejsce, w którym można się rozwijać i zdobywać nowe doświadczenia :)

23.08.2024 13:52

Jakub

23.08.2024 20:10

Podczas całego stresu powiązanego z sytuacją, nie zweryfikowałem ponownie czy firma uporządkowała rozliczenia - z tego miejsca chiałbym przeprosić za nieszłuszną opinię oraz błędne konkluzje. Zaragowałem przesadnie emocjonalnie.

Zostaw merytoryczną opinię o Stepapp Sp. z o.o.