Witam nie polecam tej firmy zatrudniają do pracy w Szwecji na prefabrykaty do firmy Prefab gdzie jesteście jak w obozie pracy i jak byście byli na akordzie a jeśli nie przypadniesz kierownikowi do gustu to po 2 -3 dniach wywalają ludzi masowo z 2 agencji w ciągu 1 tygodnia 9 osób zwolnił w tamtej firmie sami Polacy i wszyscy pracownicy mają nowych gdzieś bo co parę dni nowi przyjdą. Pokażą wam 1 dzień i dają was samych wyślą do roboty gdzie nawet nie wiesz gdzie co znaleźć na hali jak nie zrobisz w kilka godzin to dostaniesz kopa szkoda czasu i straty pieniędzy bo za kilka dni musisz wracać na swój koszt i do tego co do umowy to miała być podpisana tam na miejscu lecz dokumenty wypełniamy te same co w Polsce lecz umowy się nie dostaje i nie ma co liczyć na jakieś zwrot kasy za przepracowane dni jak ktoś chce jechać to pamiętaj jedziesz na własne ryzyko z tej agenci co kilka tygodni wywalają ludzi masowo bo jak na fabryce spadną zamówienia od razu jest wylot jak nie zrobisz 2 lub 3 dni z projektu który ci dadzą to wołają i mówią że zwolnieni jesteście może być tak że cała 3-5 osób zostanie zwolniona. Nie pozdrawiam i odradzam od Listopada do Lutego kilka tur osób wysłali zostali tylko starzy pracownicy .