Pracowałem długi czas w tej firmie i moja opinia jest bardzo zła nie polecam tej firmy kierownictwo jest wulgarne zakłamana oszukują pracowników zabierają za wszystko pieniądze twoja pensja wynosi trochę więcej niż najnisza krajowa odklejeni ludzie siedzą za biurkiem prezesa Kuba brak słów mi do tej osoby nigdy nie dał wypłaty w terminie kłamię ludzi na każdym kroku obłuda tej firmy istne (usunięte przez administratora) 🫡🫡🫡
Skoro tak źle to dlaczego długo pracowałeś ? Gryzie się to mordo xd
Skoro nie płacą wypłat w terminie to jak teraz przeszli pozytywnie kontrolę PIP?
Wiem bo mówili niedawno że jesteśmy sprawdzani, podobno jakaś była pracownica z Marketingu się odkleiła i próbowała wyłudzić kasę od Kuby mówiąc że pies z którym się bawiła spowodował u niej uszczerbek na zdrowiu i chyba coś mówił o mobingu na zebraniu ale to akurat wszyscy się zdziwili.
Bo Kuba potrafi się (usunięte przez administratora) ale nigdy nikogo nie skrzywdził i każdemu zawsze pomaga.
majlo
21.05.2026 06:24
o pracę bywa ciężko zależy od aktualnej sytuacji . a jeśli ktoś szykuje się do odejścia z firmy to jest coś nie tak
Krzysiek
02.11.2025 22:55
Nie polecam firmy!!! Wstrzymują bądź nie wypłacaja kasy w ogóle. Cała ta śmieszna góra która siedzi w biurze jest jedna kliką która ma w głębokim poważaniu prawa pracownika. Ucinanie kasy za wszystko za co tylko się da. Biorą projekty tylko z zamysłem zapchania swoich portfeli.
Też tutaj pracuję i nie było takich sytuacji ziomek.
Tak firma ucina wynagrodzenia ale za zgubione przez nas narzędzia na dachu - tak trzeba pilnować, sprzątać i mieć porządek ale to normalne.
To że przeklinają to sam się im nie dziwię bo czasami każdy może pęknąć.
Jesteś na B2B to o jakich prawach pracownika mówisz ? Każdy pracuje w ekipie i wie na co pracuje. Pewnie byłeś jednym z tych co myślało że przyjdzie poobijać się bo fotowoltaika dużo płaci. Płaci ale tym co robią
Przychody i zysk JJ Energy Group
47,5 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
W roku 2023 osiągnięto przychody na poziomie 4 mln 645 tys. zł. Kwota 48 tys. zł to wartość uzyskanego zysku brutto.
Co o tym myślicie? Jak te wyniki wpływają na Wasze codzienne obowiązki?
Prezes
02.11.2025 14:50
Pracowałem trochę czasu w tej firmie prezes Kuba bardzo wulgarny kradnie piniadze gdzie tylko można spóźnia się z wypłatami za wszystko tnie pieniądze czytajcie dobrze jego umowy ustalają plan tygodnia nie do zrealizowania atmosfera zepsuta Krzysztof odklejony jest od rzeczywistości nie polecam tej firmy
Moja opinia będzie szczera a każdy odbierze ją i tak na swój sposób 😀.
1. "Prezes"- chłop w miarę w porządku, widać że dużo ma na głowie a w mojej opinii nawet za dużo bo czasem nie da się ogarnąć z nim paru spraw.
2. "Wice-prezes"- typ totalnie odklejony od rzeczywistości. Żadnej sprawy z nim nie ogarnięcie. Telefonu w ważnej sprawie nie odbiera a wię co się święci. Przez telefon mądry a już przy spotkaniu twarzą w twarz nie potrafi słowa wydusić. Śliski typek.
Firma bez zasad, jeden drugiego sprzeda. CZYTAJCIE DOKLADNIE UMOWĘ bo są haczyki. Praca powyżej 10h jest standardem. Pozdrawiam.
Wymagania z kosmosu, a zarobki poniżej średniej. Do tego obwarowane mnóstwem haczyków czy okroić pracownika. Zastępca robi w wała prezesa (prezes udaje że tego nie widzi, albo na serio jest nierozgarnięty). 3P. Plotki, patologia, partactwo. szefotwo lubi konfidentów, którzy za paczkę fajek podrzucą sensację nr. swoich kolegów po fachu. Jeśli blisko Co na sercu ciężka praca za niskie wynagrodzenie, dobrze frafiłeś. Tak wysoka ocena w google wynikamtylko z tego iż wystawiona została przez osoby pracujące w biurze. Nie dajcie się nabrać.
Jakub / Pracodawca
08.10.2025 08:10
Cześć,
chciałbym odpowiedzieć jako pracodawca lecz, nie wiem komu bo nigdy żadnego Krzysztofa nie mieliśmy, poza Vice.
Myślę, że tę opinie napisał zwolniony były brygadzista i elektryk, którego nowo przychodzące osoby faktycznie podkablowany, że jeździ do fryzjera w czasie pracy, robi 2 przerwy (30 minut na śniadanie i 1 godzina na obiad) w systemie pracy 10 godzinnym. Gdzie przyzwolenie było i tak na okres czasu dłuższy niż przewiduje ustawa.
Co mogło spowodować u tego pracownika chęć podzielnia się totalnie z czapy opinią ? ( Dlaczego z czapy, ponieważ byli pracownicy czasem z nami współpracując w bardzo gorących okresach realizacji dla nas, gdzie chociażby z powodu założonych rodzin, nie mogą już podróżować po Polsce w delegacji cały rok, choć cały czas możemy na nich liczy, a oni na naszą firmę. Niektórzy pracownicy po odejściu wracają za 4-6 miesięcy i ponownie kontynuują z nami współpracę.) Faktycznie zdarzyli się i (usunięte przez administratora) czy leserzy który byli kryci przez brygadzistów - a nie na tym rzecz polega w byciu brygadzistom. Choć myślę, że akurat w tym konkretnym przypadku najbardziej zabolało tego pracownika moje słowa: proszę nie przychodź już więcej do nas do pracy, poradzimy sobie bez Ciebie, i kurczę faktycznie mega sobie poradziliśmy.
Co do 3P, czy opinii wystawiony w Google, odpowiem tylko tyle, że referencje pozyskane przez naszą firmę od jednych z największych firm w Polsce (do weryfikacji na stronie WWW lub drogą mailową na adres biura, bo nie wiem czy wszystkie są na bieżąco uzupełniane) mówią same przez się. Nie mamy potrzeby robić w jak wyżej wała, naszych klientów, ponieważ nie mamy jednorazowych klientów.
Bardzo rzadko, zwalniamy ludzi, raczej nawet pomimo popełnianych błędów dajemy szanse, czy nawet pomagamy zacząć niektórym "raz jeszcze od zera". Natomiast czasem zdarzają się sytuacje takie jak ta. Najgorsze w tym wszystkim jest wówczas zdanie sobie sprawy, że cała pomoc zaoferowana przez naszą firmę czy moją osobę jednak nie była kompletnie doceniona. Przecież mogliśmy potrącać z wypłat pożyczanie naszych aut, pożyczanie naszych narzędzi, nie proponować weekendowych fuch zawsze w pełni płatnych, mogliśmy płacić pod stołem tak jak większość firm albo nie płacić wcale 😉 ...
Eh, mimo wszystko życzę sukcesu, bo karma wraca a JJ robi kolejny projekt.
Kolego Waldku, który odpowiedział albo jesteś albo byłeś naszym pracownikiem - po prostu dzięki, choć nie wiem kim jesteś, bo Waldka u nas też nie było 😊
Zostaw merytoryczną opinię o JJ Energy Group Sp. z o.o.