Jestem jednym z dłużej pracujących tutaj ludzi i naprawdę nie rozumiem tych opini. Stawki za pracę jedne z lepszych w Krakowie, pracy dość sporo ale głównie w weekendy. Jeżeli przychodzisz pracować a nie siedzieć do szybko można dostać podwyżkę
No dobrze, dzięki za to co dotychczas się dowiedziałem. A z wymogami. Co kandydat winien mieć, czy to pod postacią doświadczenia, czy konkretnych umiejętności, chociażby na stanowisku kelnera? I byłbym też wdzięczny za napisanie o kwestii grafiku. Z jakim wyprzedzeniem jest wszystkim znany i czy da się w jakiś dzień pójść przykładowo do lekarza z rana?
Nie polecam, właściciele jak i menago nie ogarniający jak funkcjonuje gastro, stawki do ilości pracy i obowiązków nie adekwatne. Słaba atmosfera. Problem z wyjściem na przerwę bo Menager ma zły humor i nie bo nie. Nie polecam
Umowa to kwestia indywidualna do dogadania, zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną do szefa kuchni
Ostatnio poszukiwali barmanów i widziałem ze przy okazji można się było załapać na szkolenia barmańskie. Językowe też są bo wiem że wymagają do obsługi zagranicznych gości. Komunikatywny taki jak ja mam jest wystarczający bo byłbym zainteresowany taką pracą.
Jestem bardzo zadowolona z pracy w Hali Forum i nie rozumiem tych negatywnych komentarzy na temat firmy. Atmosfera jest bardzo fajna, a ludzie pracujący tam są pomocni i życzliwi. Stawka adekwatna do wykonywanych czynności jak i doświadczenia. Polecam to miejsce dla osób szukających pracy.
Ej, po co firma wymaga znajomości języka angielskiego? Do czego język jest potrzebny w codziennej pracy? Chodzi i o aktualne ogłoszenie na stanowisko manager lokalu gastronomicznego. Chodzi o obsługę gości niepolskojęzycznych, czy coś innego? I czy poza widełkami 6000 - 8000 zł netto dochodzi prowizja z utargu lokalu?
Nie polecam, właściciele jak i menago nie ogarniający jak funkcjonuje gastro, stawki do ilości pracy i obowiązków nie adekwatne. Słaba atmosfera. Problem z wyjściem na przerwę bo Menager ma zły humor i nie bo nie. Nie polecam
Ale ilość przerwy, wg. Kodeksu Pracy, się chyba tu zgadza? Ile jej konkretnie jest i co kazali robić za jaką stawkę? Łatwiej by mi było ocenić relacje: kasa - robota, gdybyś to określił. I dopowiedz proszę, co było powodem atmosfery, która Ci nie odpowiadała?
Nie zgadzam się z powyższym wpisem, "zieje z niego złośliwość" kto jak kto ale właścicielie wiedzą jak funkcjonuje gastro i przestrzegają prawo pracy jak żaden inny w Krakowie gdzie króluje,"patogastronomia" , stawki jedne z lepszych w Krakowie, atmosferę tworzą sami pracownicy a nie właściciel, problem z wyjściem na przerwe"wyssany z palca". Jednym słowem polecam pracę w hali forum gdzie przestrzega się prawa pracy i dobrej płacy uczciwi właściciele aby takich więcej wna krakowskim rynku gastronomii.
Skoro dobrze tu płacą to ile, dasz znac? Skoro stawki jedne z lepszych w Krakowie to chętnie poznam co i jak bo szukam pracy. No i umowy jakie tutaj dają tak w ogóle?
W kwestii stawek zapraszam na rozmowę o pracę będziesz miło zaskoczona, umowa o pracę lub zlecenie, można dużo dobrego pisać o firmie ale warto samemu się przejść i przekonać. Polecam zapraszam
Ok, ok. Ale kto decyduje, kto jaką umowę dostaje? Czy pracownik sam sobie wybiera, czy firma narzuca? Od razu na start jest UoP czy najpierw zlecenie?
Umowa to kwestia indywidualna do dogadania, zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną do szefa kuchni
Jestem jednym z dłużej pracujących tutaj ludzi i naprawdę nie rozumiem tych opini. Stawki za pracę jedne z lepszych w Krakowie, pracy dość sporo ale głównie w weekendy. Jeżeli przychodzisz pracować a nie siedzieć do szybko można dostać podwyżkę
Jedna z lepszych? To w takim razie może powiesz wprost, jak płacą? Chciałabym wiedzieć, czego się można spodziewać.
To jaka atmosfera tutaj panuje? Skoro dobra kasa nie jest w stanie tego zrekompensować...?
Na tle Krakowskiej gastronomii, w placach przodują, oferują bardzo dobre wynagrodzenie, a tym co ich wyróżnia porządne umowy, żadne tam najniższe krajowe jak w większości patokrakowskiej gastronomii.
Atmosfera w pracy w hali forum jedna z lepszych z tych które przerabiałem w swojej praktyce zawodowej, tworzą ją sami pracownicy, starannie dobierane do załogi przez szefa kuchni, drugim plusem jest jak wspomniałaś "dobra kasa" od siebie dodam BARDZO DOBRA KASA.
Co do tej kasy. To dotyczą one stałej pensji? A co z napiwkami? Tutaj są dobre napiwki i czy one są dzielone na wszystkich ludzi na zmianie, czy jednak idą w całości do tej osoby, która je dostaje?
Pensję są na wysokimi poziomie jak na Krakowskie realia, napiwki dzielone po równo między tymi co na nie pracowali
A ile zarabiają dokładnie ludzie tutaj? Ktoś powie o kwotach? Czy te kwoty są normalnie na umowie? Firma zapewnia pakiet medyczny? Na szkolenia też można liczyć? A co z odzieżą? Trzeba sobie samemu zapewnić?
Kwoty to od 25 na rękę. Po wykazaniu się szybko dostajesz podwyżkę. Szkolenia jak najbardziej. Odzież zapewnią pracodawca
No dobrze, dzięki za to co dotychczas się dowiedziałem. A z wymogami. Co kandydat winien mieć, czy to pod postacią doświadczenia, czy konkretnych umiejętności, chociażby na stanowisku kelnera? I byłbym też wdzięczny za napisanie o kwestii grafiku. Z jakim wyprzedzeniem jest wszystkim znany i czy da się w jakiś dzień pójść przykładowo do lekarza z rana?
Tysiace ludzi bardzo dużo pracy , głodowe stawki
Stawki są konkurencyjne powiedział bym nawet wyróżniające tą firmę wśród innych okolicznych restauracji
Po długiej współpracy z halą forum mogę powiedzieć co wyróżnia tą firmę na tle krakowskiej gastronomii: 1. Właściciele, menadżerowie i dyrektorzy zawsze mili i uprzejmi. 2. Genialny szef kuchni, oferuje pełne szkolenie wdrażeniowe, chętnie dzieli się swoją wiedzą, jest zawsze gotowy do pomocy, i co najważniejsze kontaktowy (zawsze ma czas dla pracowników) i zawsze dotrzymuje słowa. 3. Klimat w pracy ok, tworzy go zadowolony personel. 4. Wysokie stawki wyróżniające się na tle krakowskiej gastronomii, porządne umowy. 5. Wszystkie niezbędne narzędzia pracy dostajesz na start.
O, jak miło się czyta o miłej atmosferze. A czy ta firma dba o to szczególnie? Skoro nawet osoby na wyższych stanowiskach są mili, no to może sa jakieś spotkania czy wyjazdy, gdzie budowane są dobre relacje między ludźmi? Jest coś takiego?
Ciężko mi przekonywać Panią na łamach forum że w mojej wypowiedzi nie ma ani krztyny kłamstwa pozostaje zrobić jak ja złożyć CV zatrudnić się w tej firmie i na własnej skórze przekonać się o zasadności mojej wypowiedzi
Obsługa nie słuchają o co prosisz ,sok do piwa leją jak chcą.Ochrona to brak kultury i (usunięte przez administratora) wykraczają poza swoje kompetancje, chyba mają swój regulamin i zsady. Pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
Jak ktoś jest tumanem a nie kucharzem i nie myśli o tym jak pracuje narażając pracodawcę na duże straty to nie ma co się dziwić, że są zwolnienia
Warunki zatrudnienia oraz stawki są w porządku. Nawał pracy jest w weekendy.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Hala Forum Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Hala Forum Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Hala Forum Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 3 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!