Opinie o Polska Flora Sp. z o.o.
W Polska Flora wierzymy, że zieleń to nie tylko ozdoba przestrzeni – to sposób na lepsze życie. Naszą misją jest tworzenie pięknych, zdrowych i funkcjonalnych ogrodów oraz terenów zielonych, które poprawiają jakość codziennego życia ludzi.
Dbamy o naturę – wybieramy ekologiczne rozwiązania, wspieramy bioróżnorodność i projektujemy z myślą o przyszłości.
Stawiamy na relacje – zarówno w zespole, jak i z klientami. Liczy się dla nas wzajemny szacunek, dobra komunikacja i zaufanie.
Cenimy rozwój – zachęcamy pracowników do poszerzania wiedzy, dzielenia się pomysłami i wspólnego tworzenia coraz lepszych rozwiązań.
Estetyka ma znaczenie – wierzymy, że piękne otoczenie wpływa na dobre samopoczucie, dlatego każdy projekt to dla nas połączenie natury i sztuki.
Jesteśmy zespołem ludzi z pasją, którym naprawdę zależy. Jeśli te wartości są Ci bliskie – może właśnie Ciebie szukamy?
Szukasz pracy, w której liczy się natura, współpraca i konkretne efekty?
W Polska Flora łączymy pasję do zieleni z profesjonalizmem – zajmujemy się wycinką i przycinką drzew, pielęgnacją terenów zielonych oraz ogrodnictwem na najwyższym poziomie.
Co nas wyróżnia jako pracodawcę?
- Stawiamy na zespół – nie jesteś tylko „pracownikiem”, jesteś częścią ekipy, która wzajemnie się wspiera.
- Bezpieczeństwo i rozwój – szkolimy, dbamy o certyfikaty, zapewniamy profesjonalny sprzęt.
- Stabilne zatrudnienie – realna ścieżka rozwoju w branży, która stale rośnie.
- Różnorodność zadań – od pracy na wysokościach po projektowanie ogrodów – każdy dzień wygląda inaczej!
Kogo aktualnie szukamy?
- arborystów: Kraków, Tarnów, Olsztyn, Siedlce
- pilarzy i pomocników: Kraków, Tarnów, Olsztyn, Siedlce
- ogrodników: Kraków, Tarnów, Olsztyn, Siedlce
- rekrutera inhouse: Kraków
- specjalistów ds. obsługi klienta: Kraków
- dyrektora działu ogrodnictwa: Kraków
Cały czas się rozwijamy – sprawdzaj nasze oferty regularnie!
Szukamy osób, które:
✅ nie boją się pracy fizycznej przy wycince drzew
✅ osób do stałej i dynamicznej pracy biurowej
✅ są odpowiedzialne i chcą się uczyć
Działamy w wielu miastach Polski – może właśnie u Ciebie?
Dołącz do nas i razem zadbajmy o piękno polskiej zieleni!
#HR #Praca #PolskaFlora #Rekrutacja #Zatrudnimy #Ogrodnictwo #Arborystyka #WycinkaDrzew #Zespół #PracaWFirmie
Średni czas rekrutacji w naszej firmie wynosi 7-14 dni, ale w zależności od stanowiska może się nieco różnić.
Jak wygląda proces?
1. Przesłanie aplikacji – analizujemy zgłoszenia i wybieramy najbardziej pasujących do stanowiska kandydatów.
2. Rozmowa rekrutacyjna – chcemy Cię lepiej poznać i sprawdzić, czy nasza współpraca będzie owocna!
3. Decyzja i formalności – jeśli wszystko pójdzie dobrze, szybko przedstawiamy ofertę i finalizujemy proces.
Warto pamiętać, że dbamy o przejrzystość i staramy się informować kandydatów na bieżąco o postępach rekrutacji.
Szukasz pracy w dynamicznej firmie, która dba o rozwój pracowników? Sprawdź nasze oferty i dołącz do Polska Flora!
Praca w Polskiej Florze to doskonała okazja do rozwoju zawodowego w przyjaznej i inspirującej atmosferze. Firma stawia na dynamiczne środowisko pracy, w którym każdy pracownik ma możliwość zdobywania nowych umiejętności i realizowania ambitnych projektów. Zespół tworzą kompetentni i otwarci ludzie, co sprzyja współpracy oraz wymianie doświadczeń. Pracodawca dba o rozwój pracowników, oferując szkolenia i możliwości awansu. To idealne miejsce dla osób, które cenią sobie ciekawe wyzwania i chcą rozwijać się w stabilnej, nowoczesnej organizacji.
Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Tworzenie przyjaznej i wspierającej atmosfery w zespole to dla nas priorytet. Cieszymy się, że doceniasz zarówno współpracę, jak i rzetelność firmy. Razem możemy osiągnąć naprawdę wiele!
Praca w firmie to świetne doświadczenie. Atmosfera jest przyjazna, a zespół wspierający. Cenię możliwość rozwoju i elastyczne warunki pracy. To naprawdę dobra firma!
Cieszymy się, że możemy tworzyć takie środowisko pracy! Współpraca, wsparcie i dobra atmosfera to dla nas priorytet. Razem budujemy zespół, w którym każdy czuje się doceniony.
Pracuję w firmie od 3 miesięcy. Podoba mi się otwartość ludzi na rozwiązywanie wszelkich problemów. Świetna atmosfera i możliwość czasem pogłaskać psy :)
Cieszymy się że atmosfera w firmie jest pozytywna! Otwartość na rozwiązywanie problemów i możliwość spędzenia czasu z psami to naprawdę wielkie atuty. Mamy nadzieję, że z każdym dniem będzie jeszcze lepiej!
Pracuje tu zespół pełen profesjonalistów, którzy doskonale znają się na swojej branży, a jednocześnie są niezwykle życzliwi i pomocni. Atmosfera w firmie jest bardzo przyjazna – można liczyć na wsparcie współpracowników i czuć się częścią zgranego zespołu. Każdy dzień przynosi nowe wyzwania, ale dzięki świetnej organizacji i wspólnej pracy wszystko przebiega sprawnie.
Od niedawna zaczęłam współprace z firmą Polska Flora. Atmosfera- świetna. Ludzie- jeszcze bardziej. Firma szybko się rozwija, otwierają się nowe filii. Jestem nastawiona na długą współpracę, i na nowe doświadczenie zawodowe.
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że czujesz się dobrze w naszym zespole. Praca w firmie, która dynamicznie się rozwija, daje świetne możliwości zdobywania nowych doświadczeń. Liczymy na długą i owocną współpracę!
Firma porządna, ciągle się rozwijająca i patrząca do przodu. Wielkie możliwości rozwoju zawodowego jak również osobistego. Szerokość powierzonych zadań też daje dużo doświadczenia.
Dziękujemy za Twoją opinię!Cieszymy się, że dostrzegasz nasze dążenie do rozwoju i możliwości, jakie oferujemy. Stawiamy na ambitne projekty i dynamiczne środowisko, które pozwala zdobywać cenne doświadczenie. Razem tworzymy przyszłość!
Praca w tej firmie to jedno z najlepszych doświadczeń zawodowych. Bardzo dużo się tu nauczyłam i czuję, że nie stoję w miejscu tylko ciągle poszerzam swoje kompetencje. Wiem, że w tej firmie mogę ciągle piąć się do góry, a zespół będzie zawsze obok, aby służyć pomocą.
Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! Twój rozwój i satysfakcja z pracy są dla nas niezwykle ważne. Cieszymy się, że czujesz wsparcie zespołu i masz przestrzeń do ciągłego doskonalenia swoich umiejętności. Razem możemy osiągnąć jeszcze więcej!
Firma mocno idzie do przodu, można znaleźć miejsce na rozwój kompetencji zawodowych i osobistych. Polecam!
Dziękujemy za rekomendację! Rozwój to dla nas kluczowy element, dlatego cieszymy się, że możesz doskonalić swoje kompetencje razem z nami. Razem budujemy silny i ambitny zespół!
Zespół jest otwarty i przyjazny, zawsze gotowy do pomocy. Praca spełnia wymagania stanowiska, a wynagrodzenia są zawsze wypłacane na czas. To przyjemność pracować z takim zespołem @Pracodawca i wspólnie osiągać nowe szczyty!
Moja praca jest kreatywna i dynamiczna, daje mi możliwość rozwijania umiejętności w social mediach i grafice, a także pozwala na realizację nowych pomysłów.
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że możesz rozwijać swoje umiejętności i realizować kreatywne pomysły. Stawiamy na dynamiczne środowisko pracy, które inspiruje i daje przestrzeń do rozwoju. Razem tworzymy coś wyjątkowego!
Praca w firmie Polska Flora to nie tylko możliwość rozwoju, ale także świetna atmosfera i wsparcie ze strony zespołu. Każdy pracownik może liczyć na zrozumienie i pomoc w trudnych sytuacjach. Firma dba o dobre relacje w zespole i o komfort. Zarówno menedżerowie, jak i współpracownicy są otwarci na dialog i chętni do dzielenia się wiedzą. To idealne miejsce dla osób, które cenią sobie stabilność, profesjonalizm i przyjazne środowisko pracy.
co chwile widzie ze pojawiaja sie ogloszenia te same... czy rzeczywiscie jest rotacja?
Dzień dobry, nieustannie rozwijamy się i poszerzamy swoją działalność, co przekłada się na poszukiwanie nowych pracowników:)
Dzień dobry. I aż tak dużo osób jest potrzebnych czy jednak wymagania sa jakieś wysokie ze ciezko sie dostać? sa okresy próbne?
Jak najbardziej, jesteśmy siecią firm na południu Polski, każdy oddział składa się z: specjalistów ds. obsługi klienta, handlowców, zarządzających, przedstawicieli handlowych, arborystów, pilarzy i pomocników pilarzy. Mamy również firmę zarządzającą, która również ma swoje zapotrzebowania. Czasem z 1 ogłoszenia rekrutujemy 3+ pracowników. Okres próbny, obowiązki i wymagania uzależnione są od rodzaju wykonywanej pracy
Cześć, czy firma jest stabilna? Wspominają o zatrudnianiu na b2b, ok to mi na rękę tylko chce mieć pewność ze nie zrezygnują nagle ze współpracy
Dzień dobry, wchodząc do współpracy podpisujemy umowę b2b, z której zobowiązujemy się wywiązać. Mógłby Pan również sprawdzić wierzytelność firmy w interniecie.
Pracujesz w firmie Polska Flora Sp. z o.o. na B2B? Czy Twoim zdaniem to się opłaca?

Jak się pracuje w Polska Flora Sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Polska Flora Sp. z o.o.?