OnaManagerQualityAutomotive31.01.2025 11:52
Firma tragedia.
Maz jak i ja jesteśmy quality manager automotive I przeglądamy sobie czasami rynek pracy, oferty, systematykę....
Grzeczniej napisać nie potrafię I skomentować tego co ujrzałam w ogłoszeniu tych ludzi.
" wykształcenie minimum wyższe...." to znaczy jakie? Podyplomowe ? Może doktorat???
Stawka uwaga brutto 8000zl !!!
Za to angielski nie musi być na poziomie c2 no bo po co, najlepszy tluman po studiach, przepraszam nie po studiach bo to za nisko po doktoracie za 8000 na rękę.
CHYBA WAM SIE FO RESZTY W (usunięte przez administratora) PRZEWROCILO. Firmę tworzą polacy co kompletnie źle wróży, zagraniczni przedsiębiorcy szanujacy się, na terenie Polski wiedzą że papierem to sobie w kiblu można (usunięte przez administratora) podetrzeć, natomiast lata pracy i doświadczenie oraz przede wszystkim czynny zawodowo pracownik i znajomość biegle języka angielskiego plus innego języka używanego na większości kontynentów taki jak portugalski jest bardziej cenione niż laik bez doświadczenia i z wygórowanym mniemaniem po doktoracie. To jest obraz nędzy i rozpaczy dzisiejszych przedsiębiorców!!! Za 8000 brutto to wy możecie sobie robola do pracy przy wykopce ziemniaków znaleźć hahahahaha
Radzę doczytać ile zarabia w Polsce quality manager tymbardziej automotive, kwoty zaczynają się od 22500 brutto. Reasumując śmieszna ofertę której nie sposób nie skomentować: jak się nie ma miedzi zamyka się firmę a nie ośmiesza ludzi groszami, kosztem rozwoju własnej firmy. Że na da!!!