3.7/5

Obszary działalności

Nomad Electric w liczbach

• Skierniewice
  • Ciechanów

5. Opinie o Nomad Electric Sp. z o.o.

Opinie o Nomad Electric Warszawa

Nie przegap nowości o Nomad Electric Sp. z o.o.!

23.04.2024 15:52

Pracownicy mili, ale proces rekrutacyjny nie wygląda obiecująco. Po umówieniu się na termin, nie oddzwaniają, dopiero po przypomnieniu następuje kontakt zwrotny i dalszy etap rekrutacji. Po finalnym etapie gwarantują odpowiedź niezależnie od decyzji jednak to nie prawda.

12.04.2024 23:20

Odradzam pracę w Nomad jak i sama rekrutację Brak organizacji, na siłę budowanie wizerunku firmy, aby mówiono dobrze. A sposób kontroli to jakaś porażka
    Gość

22.12.2022 20:53

Nie polecam pracy w Nomad Electric. Przełożeni bardzo chętnie dorzucają swoim pracownikom dodatkowe obowiązki nie oferując dodatkowego wynagrodzenia. Teoretycznie ze wszystkim można iść do przełożonego i obiecują że rozwiążą każdy problem, ale w praktyce tak nie jest; brak przepływu informacji. Podwyżki i premie dostają jedynie osoby na wyższych stanowiskach, dla reszty zwyczajnie nie ma pieniędzy. Duża rotacja pracowników, nikt nie robi nic z tym że na kilku inwestycjach nie ma kierowników budowy.

24.08.2023 12:43

Dzień dobry, proszę napisać maila na adres [email protected], przekieruję pytanie do managera odpowiedzialnego za tę rekrutację. Pozdrawiam serdecznie, Adrian Kowalski@Pracodawca

12.04.2024 23:11

Nie polecam, unikać szerokim łukiem, brak jakiejkolwiek organizacji, zero szacunku do człowieka i jego pracy

26.01.2024 14:46

Rekrutowałem się na stanowisko managerskie. Proces miał dosyć zmienne tempo. Na początku wszystko szybko szybko, potem nagle brak informacji zwrotnej. Trzeba było się samemu dowiadywać po kilka razy. Brak informacji o przełożeniu terminu na dostanie informacji zwrotnej i to po 3 etapach rekrutacji wygląda bardzo niepoważnie. Drugi raz raczej bym tam się nie rekrutował, szkoda czasu na niesłownych pracodawców.

21.10.2023 09:05

Jakie standardy panują w firmie odnośnie zatrudnienia ludzi na wyższych stanowiskach ? Jakie wykształcenie musi mieć menager ?

18.12.2023 15:47

@Marek zatrudniamy osoby, które posiadają kompetencje/umiejętności/doświadczenie/wykształcenie na których nam zależy przy danym stanowisku. :) Bierzemy pod uwagę wiele kwestii.
    Pytający

18.12.2023 17:29

W jaki sposób jest to weryfikowane?
    Rysiu

08.09.2023 08:53

Specjalista ds. Administracji i Back Office wygląda dobrze w opisie. Oferują umowę o pracę jako formę zatrudnienia, szukają studentów i właśnie ja spełniam ten warunek. UoP jest naprawdę wabikiem, ale z drugiej strony trochę jestem w strachu, że nie pogodzę tego ze studiami. Ktoś coś? Na ile elastycznie da się tę funkcję pełnić?

18.12.2023 16:21

Na interesującym Cię stanowisku szukamy osób, które będą dostępne w pełnym wymiarze godzin :)

30.11.2023 11:56

Firma oferuje jakieś super warunki dla pracownika, że aż tyle tu pytań o pracę? Podzieliście się, na co tu może liczyć pracownik, jakie plusy ma zatrudnienie w firmie? Coś musi być na rzeczy ;) Szukają asystentki do dział księgowości, i bardzo chętnie bym wzięła udział w rekrutacji. Ktoś zaczynał karierę w firmie właśnie z poziomu asystenta, i awansował? Jak wygląda ścieżka kariery i rozwój obszarze księgowości i controllingu finansowego? Mile widziany jest status studenta, to chyba firma nie oczekuje na start bardzo dużych umiejętności? Jak wygląda onboarding? No i zarobki?

18.12.2023 16:19

Zapraszamy do wzięcia udziału w rekrutacji. Jesteśmy otwarci na osoby zarówno bez doświadczenia jak i z pierwszym doświadczeniem w ksiegowości. Są u nas możliwości awansów. Prężnie się rozwijamy i nasi pracownicy rozwijają się razem z nami. Onboarding i wdrożenie jest pełne, nie wrzucamy na głęboką wodę w żadnym z naszych działów.
    Nowypracownik

29.08.2023 20:28

Firma rozwijająca się, dobrze oceniania na rynku pod kątem wykonania i serwisu pv, procesy rekrutacyjne przebiegają bardzo szybko.
    Musk

21.10.2023 09:17

Bardzo szybko a niekiedy po znajomości nie weryfikując zupełnie kandydata, który może zrobić więcej szkód niż przynieść korzysci. Zatrudniają ludzi poniżej kompetencji na danym stanowisku to jest skandal

Kontakt - Nomad Electric Sp. z o.o.

Puławska 2 02-566 Warszawa

Branża główna: Inżynieria

LinkedinIconYoutubeIcon
    Zuzanna

24.08.2023 11:55

Mąż szuka pracy, znalazł ofertę pracy jako operator koparki, widełki są spoko, martwi nas tylko, że proponują umowę zlecenie. To sztywny warunek? Czy jest możliwość z biegiem czasu, gdy ktoś się sprawdzi przejście na umowę o pracę? Jak to jest z tymi delegacjami, często się wyjeżdża?
    @Pracodawca

24.08.2023 12:44

Nikola

08.08.2023 12:30

Szybki, telefoniczny kontakt z rekruterem oraz szukanie pozytywnych rozwiązań do podjęcia współpracy. Polecam

04.08.2023 14:26

Szukają właśnie office managera, macie jakieś rady dotyczące ewentualnej rozmowy rekrutacyjnej? Trochę tu się przewija ten temat, i wnioskuję, że od tego dużo zależy. Co to znaczy elastyczny czas pracy? W jakich godzinach pracujecie? :) No i jak wypadają zarobki na stanowisku, bo ktoś niżej pisał, że srednie.

07.08.2023 19:25

Dzień dobry, poszukujemy osoby na stanowisko Asystenta/tki Biura. Ze względu na charakter stanowiska jest to praca stacjonarna. Pracę rozpoczyna się w godzinach 8.00-9.00. Po więcej informacji zachęcam napisać na [email protected] @Pracodawca
    jacek

17.03.2022 15:05

Cześć, wiecie może czy firma prowadzi jakieś rekrutacje? Pracowałem w branży i szukam czegoś w PV a wiem, że firma jest długo na rynku to chyba jest też stabilnie :)

25.07.2023 04:29

Jeśli temat jest nadal aktualny zachęcam do kontaktu przez naszą dedykowaną skrzynkę mailową: [email protected]. Pozdrawiam, Adrian

29.06.2022 10:28

Czy osoby, który były na rozmowie kwalifikacyjnej, mogłyby podać jakieś rady odnośnie rekrutacji do Nomad Electric Sp. z o.o.? Na co zwrócić uwagę przygotowując się do rozmowy na stanowisko Inżynier?
    Gosc65329

23.07.2022 06:54

Kwalifikacje i kompetencje sa w tej firmie na 2 planie. Jesli zrobisz wrazenie pracowitego i dynamicznego - zatrudnia Cie z miejsca. Firma zawala pracownikow taka iloscia tematow, ze brakuje czasu na zycie prywatne. Rotacja jest bardzo duza. Ogolnie: polecam jesli ktos chce sie czegos nauczyc i zarobic srednie w tej branzy pieniadze. Nie polecam jesli ktos szuka stabilnej pracy w ktorej nie bedzie spedzal po 10 i wiecej godzin dziennie, nie bedzie sie ciagle stresowal i mial problemow zeby wziac normalny co roczny urlop.

25.07.2023 04:27

Nasza rozmowa rekrutacyjna ma za zadanie poznać siebie wzajemnie. My chcemy poznać kandydata - kandydat nas. Nie mam utartego schematu rozmowy. Na pewno ważne jest merytoryczne przygotowanie się do rozmowy z rekrutrem natomiast pozostała cześć rozmowa to pytania odnośnie Twojego doświadczenia, planów na przyszłość. Nasze rozmowy odbywają się w przyjaznej atmosferze. Zapraszamy, sam się przekonaj.

07.07.2023 10:33

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Nomad Electric Sp. z o.o.?

25.07.2023 04:19

Jesteśmy elastyczni jeśli chodzi o formę współpracy. Zarówno UoP jak i B2B są wybierane przez naszych pracowników.
    Damian N

06.07.2023 20:59

Nie polecam. Straszna lipa - zatrudniają nie doświadczonych ludzi i wrzucają na poważne tematy ,a później mają pretensje, że coś jest nie zrobione ..... a koszty przeżucają na podwykonawcę!!! To cała prawda o tej firmie. ŻENADA
    Damian Nowak

14.07.2023 18:56

Dodam jeszcze, że żal do nas może mieć podwykonawca, który kafarował konstrukcje. Efektem jego pracy było 86 słupów zakafarowanych źle. Mimo wezwań do gwarancyjnej naprawy, podwykonawca nie podjął tematu przez co zostały wstrzymane płatności w połowie, w celu zrekompensowania napraw.
    Stanisław

01.02.2023 18:29

Proszę o informacje na temat pracy na stanowisku inżyniera serwisu. pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Nomad Electric Sp. z o.o.