Opinie o HR Now Sp. z o.o.
Obsługa przez panią Paulinę extra nic dodać nic ująć. Mieszkanie mega mnie zaskoczyło wporzadku. Praca wiadomo jak ktoś chce leżeć to nie dla niego ale jak ktoś chce pracować to polecam serdecznie
Sama agencja jest bardzo w porządku i jestem zadowolony z wyjazdu z nimi, natomiast zgadzam się z opinią, że jednak jedzie się tam pracować a nie leżeć ;)
trzeba sie liczyc z tym ze zawsze sie trafia na ciezsza prace raczej czy czasami sie zdarzaja lzejsze?
czy wgl dziewczyna dalaby rade sie tu na cos zalapac czy raczej zbyt ciezka robota?
widzialem ogloszenie na pracownika do pralni przemyslowej co brzmi jakby to mogla byc troche lzejsza praca no ale wiadomo ze nigdy nie wiadomo dopoki sie sam nie spytasz. polecam kontakt z rekrutacja a nie z nami xD
od siebie możesz coś polecić? w sensie wiadomo że pracownicy w centrali nie powiedzą nic złego na pracę
na sortownię tutaj czegoś wymagają od ludzi szukających roboty? musisz coś wczesniej robic podobnego?
jak dla mnie agencja jest jak najbardziej w porządku, wszystko dobrze zorganizowane a wypłaty były zawsze na czas także to duży plus
ze swojej strony powiem, że pojechałem i nie żałuję, zarobki na poziomie, kontakt z koordynatorem w porządku i wypłaty zawsze na czas bez żadnych opóźnień
pierwsze dni sa cięższe bo trzeba ogarnąc co i jak - nowe miejsce itp. ale pozniej to juz serio totalnie git
jak ja jezdzilem kiedys to brali ludzi do przyuczenia, wiec to doswiadczenie nie bylo wymagane
ja bym określił wyjazd pozytywnie, organizacja była bardzo spoko, żadnego bałaganu, ludzie w porządku i wypłaty zawsze wtedy kiedy być powinny
Proszę o zdj na [email protected]
tak, jest koordynator do którego można się zwrócić w razie jakichkolwiek problemów wiec czill
Hejka, jest ktoś teraz w Kessel i pracuje jako Magazynier GLS? Chłopak może się wybierze, ma w razie czego własne auto na dojazdy. Są tam ludzie z którymi się można złożyć na paliwo i wspólnie dojeżdżać, żeby sobie to odbił?
Najlepsze info na pewno dostaniesz bezposrednio od nich. Polecam w ten sposob zaczac.
no nie radze tutaj czekać na odpowiedzi bo się czasem można nie doczekać, jak się napisze prosto do firmy to odpisują bez problemu, a zawsze tez można zadzwonić w razie potrzeby i się dowiedzieć co i jak
Rzeczywiście odpowiadają z biura, bo jeździłem już z takimi agencjami co moment jak przekraczasz granicę to zaczynali się bawić w głuchy telefon...
co to za różnica? ważne chyba żeby się w ogóle z nimi skontaktować jeśli masz jakieś pytania
a swoją drogą to ja bym wybrał telefon, bo dzwonisz pytasz i z głowy, masz odpowiedz w kilka sekund tak na prawde, a z mailami może być różnie i nie wiadomo w jakim tempie ci odpiszą
gorzej jak przez telefon i tak skierują cię żebyś wysłał maila hahh wrócisz do punktu do wyjścia
Praca jak praca XD nie wiem czy da się to jakoś mega zachwalić no bo to jednak praca ale moim zdaniem znośna, na pewno jeszcze pojade
ogólnie polecam, byłem już dwa razy i po świętach mam zamiar znowu się wybrać, jak sie (usunięte przez administratora) nie boisz to dasz rade
kurde co to za pytanie, co ci to da jak ktoś powie 5 albo 9? przecież dla każdego to będzie znaczyło coś innego
wiadomo ze luksusów nie ma bo to nie wakacje tylko praca ale ja byłem zadowolony ze standardów
jak cos to ze mną się skontaktowali bardzo szybko wiec ty tez byś na pewno nie czekał za długo
ej a jaką umowę oni tutaj dają? normalnie jakieś polskie czy zagraniczne?
ja robiłem, całkiem niezłe miejsce, fucha taka sobie, ale też na spokojnie do przeżycia, dobre na pierwszy raz na pewno
online
Ile kosztuję wyjazd do pracy?
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
I applied for a small sewing repair job in an industrial laundry I have 20 years experience in sewing work I can do all kinds of sewing especially special requests please if you give me the job it would be very helpful I am 43 years old I have high hopes after moving to Poland 2 years and I can't go to Poland
Witam czy ktoś z Was może pracuje w sortowni Paczek GLS NEUENSTEIN? Dostałem taka propozycje pracy i zastanawiam się jak wyglada praca? Pracowałem już kiedyś na podobnym stanowisku w NL w DHL. Jak wypłaty? I zakwaterowanie?
chłopak będzie chyba jechał na te ofertę dla fizycznego bez znajomości języka. Piszą, że własne auto i doświadczenie byłyby mile widziane. czy to w ogóle na coś wpływa? Rozważamy to czy powinien w ogóle brać ze sobą auto. Za pierwszym razem też braliście?
Mile widziane nie znaczy koniecznie, więc teoretycznie wychodzi na to, że nie trzeba nie?
nie trzeba, po prostu jak ktoś ma opcje to lepiej wziąć bo jest wygodniej, łatwiej i szybciej ;)
Moze z kims sie jeszcze zdazyc co do tego dogadac, ludzie tez czesto szukaja kogos zeby do roboty razem jezdzic
Tak. Gdzieś się zapodziało pytanie. Pytałem własnie czy ze wzrostem 170 cm to normalnie można tam jechać. Ja pracowałem już ładując takie paczki ale to był magazyn z ciuchami gdzie były czasem same koszulki to się je lekko rzucało na górę, i układalem wysoko dzięki temu. Pozatym tam nikt tak na to nie patrzył. Na sortowni takiego DHL to paczki chyba do 50 kg są nawet?
myśle że wzrost nie ma znaczenia także nawet się nie zastanawiaj nad tym, tylko aplikuj :))
no dokładnie, nie ma co się cyckać z tym, rozpisywać po forach wyślij aplikacje i zobacz co ci powiedzą
tego nie wiem, mówili że jak coś dadzą też wtedy znać ale na szczęście nie musieli. poza tym tak z dwa tygodnie czekałem na ich odzew po wysłaniu cv
ja słyszałam dużo pozytywnych opinii, ale może niech się wypowie ktoś kto był
Byłem na innym wyjeździe i było spoko, bez jakiś problemów, wszystko co mówią że zapewniają to jest wiec ja się nie mam do czego przyczepić

HR Now Sp. z o.o.
Dzień dobry, HR Navigator i HR Now Sp. z o.o. to całkowicie odrębne firmy. Każda z nich realizuje obecnie nieco inne usługi z obszaru HR i rekrutacji. HR Now Sp. z o.o. to agencja, która świadczy usługi pracy tymczasowej w tym również na terenie Niemiec.
nie no raczej na spokojnie bys to ogarnął, nie ma zadnych wytycznych co do wzrostu wiec mysle ze kazdy da rade
Ale nie rozumiem ty pytasz o coś czy tylko się dzielisz że kontenery są wysokie?
chyba sie usunęło pytanie, bo kojarze, że kolega wyżej pytał, czy da sobie rade pomimo tego, że nie jest za wysoki
Proszę o zdj na [email protected]
Część Mam takie pytanko do tych co już pracowali na takim stanowisku. Czy mając 171 wzrostu facet poradzi sobie w pracy w sortowni kurierskiej przy rozładunku i załadunku kontenerów? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
Hej, ja z partnerem również szykujemy się do wyjazdu do tej samej pracy. Jeśli możesz, napisz do mnie na maila [email protected]
podłączam się do pytania, ja się w ogóle w tym temacie za bardzo nie orientuję więc jakby ktoś mógł powiedzieć jak umowy w ogóle działają na takich wyjazdach to byłbym wdzięczny
ja rowniez, jakby ktos tez wspomnial o tym czy da sie robic jakies nadgodziny/ewentualnie premie to bylbym wdzieczny
Jesteście może w pracy w fuldzie? Możecie opisać jak wygląda wszystko, mam jechać tam i się zastanawiam. I też czy agencja wypłacalna?

W Twoim imieniu skontaktujemy się z pracodawcą i poinformujemy o chęci zgłoszenia sygnału.
Po otrzymaniu informacji od firmy opublikujemy na wątku szczegóły dotyczące oficjalnego kanału obsługi zgłoszeń.
Wyślemy wiadomość e-mail z instrukcjami i szczegółami dotyczącymi obsługi sygnału.
Dziękujemy za Twoje zaangażowanie!
W Twoim imieniu skontaktujemy się z firmą i przekażemy jej Twoją chęć zgłoszenia nieprawidłowości. Więcej szczegółowych informacji wysłaliśmy na podany przez Ciebie adres e-mail.
Dziękujemy za rejestrację Compliance Officera.
Na podany przez Ciebie adres e-mail przesłaliśmy informacje dotyczące dalszych kroków. Po zakończeniu procesu weryfikacji, na wątku firmy pojawi się poniższa informacja:

Nazwa Twojej firmydd.mm.rrrr
Szanowni Państwo,
Informujemy, że firma (Twoja Nazwa firmy) obsługuje zgłoszenia sygnalistów za pośrednictwem:
(Twój sposób przekazywania zgłoszeń).
Prosimy o kierowanie wszelkich zgłoszeń dotyczących kwestii wymagających uwagi zgodnie z powyższą informacją.
Z poważaniem,
Twoja nazwa firmy
Chcesz poinformować użytkowników jak zgłosić Sygnał w Twojej firmie?
Posiadamy własny kanał do obsługi zgłoszeń
sygnalistów
Zarządzaj zgłoszeniami Sygnalistów w aplikacji GoWhistle - już od 1 zl/miesięcznie
Dowiedz się więcejProfil posiada oficjalny kanał zgłoszeń zweryfikowany przez GoWork.pl

Nazwa Twojej firmydd.mm.rrrr
Szanowni Państwo,
(Twój sposób przekazywania zgłoszeń).
Z poważaniem,
Twoja nazwa firmy
Zadaj pytanie pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Dziękujemy za zapisanie się na powiadomienia o firmie HR Now Sp. z o.o.
Przejdź do kolejnego krokuDziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
W celu opublikowania opinii potwierdź adres e-mail.
Link został wysłany na podany adres.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Dziękujemy za zapisanie się na powiadomienia o firmie HR Now Sp. z o.o.
Przejdź do kolejnego krokuDziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
W celu opublikowania opinii potwierdź adres e-mail.
Link został wysłany na podany adres.

Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Jak się pracuje w HR Now Sp. z o.o.?
+Zobacz opinie na temat firmy HR Now Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 53. -
Jakie są opinie pracowników o pracy w HR Now Sp. z o.o.?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 16, z czego 3 to opinie pozytywne, 7 to opinie negatywne, a 6 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj! -
Jak wygląda rekrutacja do firmy HR Now Sp. z o.o.?
+Kandydaci do pracy w HR Now Sp. z o.o. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.