White19.02.2024 18:20
Zatrudnienie na stanowisku kierowca – W magazynier odział Rzgow.
Praca w systemie zmianowym 7°°-15°° i 8°°-16°° , to są jedyne plusy tej pracy ale też nie do końca. Zarobki Najniższa krajowa + premia, której ani razu nie dostałem bo niby nie był wyrobiony plan. W rozmowie kwalifikacyjnej i na umowie było przedstawione że soboty płatne + 50% a w rzeczywistości kierownik oddziału stwierdza że soboty są dniami do odbioru. A tak naprawdę robisz Ponad wymiar pracy godzin O dwie soboty w miesiącu (Łącznie 14 h) Za które nie masz zapłacone ani nie masz jak tych dni odebrać bo jest za mało osób. Co do kierownika oddziału to przemiły człowiek ale tylko przez trzy – cztery tygodnie po tym czasie niestety pokazuje swoje prawdziwe oblicze w sposób wulgarny. Swoje błędy rzuca na nowych pracowników miło jest tylko wtedy gdy trzeba było poprosić kierowcę żeby pojechał po jedzenie. Co do systematyki pracy: kompletowanie, opisywanie części i ułożenie na opisanych regałach lub kompletowanie i dostarczenie części pod danego klienta , po przez dokument WZ Który drukuje kierownik oddziału i wkłada do odpowiedniej szuflady. Niestety fajnie to tylko wyglądało na ogłoszeniu o pracę, kierownik wielokrotnie zapominam wydrukować Przez to Część zamówień nie pojechał do klienta i dzwonił w połowie planowanie trasy z pretensjam i że czegoś się nie zabrało. Co do floty pojazdów to oddział ma trzy samochody dostawcze. Dwa samochody typu renault ekspert i jeden peugeot boxer. Jeden z tych samochodów nie powinien jeździć po drogach… Pęknięta Szyba Czołowa, brak hamulca ręcznego, otwierające się tylne drzwi, problemy z odpalaniem, Raz działające raz nie działające światła kierunkowskazów. Po zgłoszeniu to kierownikowi problemów technicznych z pojazdem dostałem odpowiedź żebym zadzwonił do Solca głównego oddziału żebym ja to załatwił. Jednym słowem temat był zamiatany pod dywan. Uważam Że praca jest nie adekwatna do zarobków, dźwiganie ciężkich części samochodowych oraz dużych gabarytów, Odpowiedzialność za powierzony sprzęt, części oraz gotówkę którą nieraz musisz odebrać od klienta.