Kandydat25.04.2018 17:44
Dostałam pracę, ale zrezygnowałam z propozycji więc nie wiem jak by się tam pracowało. Z perspektywy kandydata (pracownik biurowy) : atmosfera wydaje się być dobra, w biurze pracuje 3 osoby. Wynagrodzenie całkiem dobre jak na takie stanowisko. Na rozmowie trochę niespójna wersja , bo mojej znajomej która też tam była powiedzieli, że to umowa na zastępstwo tylko, mi już że na stałe, ale coś było widać, że sami nie byli pewni.
Natomiast fatalne warunki pracy- prowizoryczne malutkie biuro-cześć hali produkcyjnej, w którym bardzo śmierdzi farbami i lakierami. w samej hali nie da się przejść normalnie oddychając(produkcja lakierów i farb). Samo biuro niewietrzone (pozamykane okna, zero wentylacji). Jedyna wentylacja to drzwi na produkcję. Jedynie co tam zostaje to siedzieć i kisieć w tych oparach, które jak wiadomo są szkodliwe . Mija się to z pojęciem pracownika biurowego, raczej praca przy produkcji. Nawet pracownicy na produkcji nie mieli żadnych masek ani ciuchów roboczych czy rękawiczek - łamane są podstawe przepisy BHP.
Podobno planują przenieść się do Zgierza może tam powstaną lepsze warunki do pracy, bo sama w sobie oferta była ciekawa + fajni ludzie :-)