Prawdziwi profesjonaliści i partnerzy w biznesie! Zdecydowanie najlepsza firma od Google w Bydgoszczy.
Z czystym sumieniem wystawiam najwyższą możliwą ocenę agencji Mediart. Po dwóch latach nieprzerwanej współpracy mogę śmiało powiedzieć, że trafienie na nich było jednym z najlepszych ruchów dla mojej firmy. Wcześniejsze doświadczenia z dużymi, sieciowymi agencjami były rozczarowujące – kończyło się na długoterminowych umowach i braku realnych efektów.
W Mediart od samego początku poczułem zupełnie inną jakość i tutaj ogromny szacunek za pełne zaangażowanie Pani Manager Zuzanny. Zamiast anonimowości i rotacji specjalistów, mam stały kontakt z jedną, dedykowaną osobą, która doskonale poznała specyfikę mojej branży i proaktywnie dba o wyniki. Elastyczna, krótka umowa i transparentność działań to ich ogromny atut. Regularne raporty, szczegółowe omówienie strategii i stała komunikacja z ich inicjatywy przełożyły się na fenomenalne rezultaty. Przy budżecie reklamowym rzędu 8000 zł miesięcznie, generujemy sprzedaż bliską miliona złotych miesięcznie.
Poleciłem Mediart dwóm znajomym z zupełnie innych branż (medycznej i drzewnej) i ich opinie są równie entuzjastyczne. Kolegę z branży medycznej też poprosze o krótką opinię dla Mediart - bo z tego co opowiada w Google Ads wrzuca jakoś między 3000-4000 miesięcznie, a generują mu około 1000 połączeń telefonicznych do kliniki dentystycznej. Jeśli szukasz agencji, która realnie angażuje się w sukces i traktuje Cię po partnersku, to jest to najlepszy wybór. Szczerze polecam!
Żałuję, że trafiliśmy na siebie tak późno! Właściciela firmy poznałem na jednym ze spotkań networkingowych Klubu BKP w Bydgoszczy - od razu przekierował mnie do Pani Zuzanny, a ona zapewniła nam pełną opiekę.