Długo szukałem pomocy,doradztwa e mojej nie typowej sprawie. Wszędzie gdzie się kontaktowałem otrzymywałem tak naprawdę odpowiedź bez rozwiązania,po skontaktowaniu się z Państwa Firmą przede wszystkim wysłuchano mnie po ludzku. Po pierwszej rozmowie z Panią Sylwią Surmaczyńską odniosłem pozytywne wrażenie a może bardziej nadzieja na rozwiązanie problemu. Pani Sylwia skontaktowała się że mną na drugi dzień i problem został rozwiązany. Zdaję sobię świetnie sprawę że firma jest po to żeby zarabiać ale sama rozmowa,ludzkie podejście do klienta to już wilki plus z mojej strony. Z tego względu zamierzam dalej współpracować z firmą.pozdtawoam cały zespół i oczywiście P. Sylwię
Monika
11.07.2024 14:29
Bardzo profesjonalna firma, szybko załatwiona sprawa. Miła obsługa profesjonalna.
Patryk N.
02.07.2024 20:37
Bardzo porządna firma. Niejedna rejestracja z kolei wykonana za ich pośrednictwem. Profesjonalna obsługa, zespół jest pomocny, łatwo dostępny do kontaktu. Dbają o doprowadzenie zleceń do końca. Można im zaufać, ocena na 5 gwiazdek. Szczególny ukłon w kwestii skutecznego załatwiania bardziej skomplikowanych tematów.
Specjalnie o 8 rano jechałem dziś z dokumentami przed pracą do rejestratora. Za serwis zapłaciłem 199 PLN. Niestety Pani przyjmująca zgłoszenie zapomniała wziąć z pliku dokumentu faktury, która jest niezbędna do rejestracji samochodu. Kazano mi zamówić kuriera miejskiego za 55 PLN - koszt oczywiście muszę ponieść JA, z winy Pani wprowadzającej moje zgłoszenie. Tragedia....
Rejestrator.pl
06.09.2022 13:30
Szanowny Panie Miłoszu, do rejestracji niezbędna jest faktura za pojazd w oryginale, której nie było w dostarczonym przez Pana pliku dokumentów. Dokumenty dostarczone przez Pana zawierały jedynie fakturę zaliczkową, natomiast nie było faktury właściwej. Brak tego dokumentu uniemożliwia rejestrację, dlatego poproszono o jego dostarczenie. Sposób dostarczenia zależy wyłącznie od Klienta, niczego w tej kwestii nie narzucamy, można to zrobić osobiście, kurierem, pocztą lub nawet taksówką. Przykro nam, że nie jest Pan zadowolony z naszych usług, zawsze staramy się pomóc naszym Klientom, natomiast lista dokumentów potrzebnych do rejestracji jest ściśle określona przez przepisy, nie mamy na nią wpływu i nie jesteśmy w stanie zrealizować usługi, jeśli otrzymamy niekompletne dokumenty.
Zostaw merytoryczną opinię o Rejestrator.Pl Sp. z o.o.