Takie słuchy jak widać nie do każdego docierają 😏 coz to za dantejskie sceny?
Monika
16.01.2026 11:04
Ta wylęgarnia to działa gdzieś w ogóle ?
Monika
27.05.2026 20:55
Dziękuję za odpowiedź.
Gaja
28.05.2026 07:51
A co ta odpowiedź niby dala? 🤣 ja nawet nie wiem czy to nie jest przesiąknięte hejtem Zero wyjaśnienia
Tomasz W.
15.01.2025 22:15
Dzień dobry, (usunięte przez administratora) obecnie dostała ode mnie wezwanie do zapłaty (zwrot za zamówienie).
Zakupu Jaj wylęgowych Ross308, niestety niezgodny produkt z ofertą, którą przedstawiono. Ucierpieliśmy finansowo. Po pierwsze, bo zaufaliśmy i musieliśmy kupić gdzie indziej, szybko i drożej siłą rzeczy.
Żadne rozmowy, próba dialogu nie mają totalnie sensu. Jedyne co ta (usunięte przez administratora) robi to bluźni i krzyczy przez telefon. Omijajcie szerokim łukiem...
Lucyna
27.05.2026 09:07
Niesamowite jak p. Konrad, ktory rzeczywiście napisał ten, angażuje się w pomawianie w internecie. O tuż nie mamy ani jednego wezwania do zapłaty. A dokładnie w połowie stycznia, gdy była napisana ta nieprawdziwa opinia Pan Konrad musiał nam zapłacić, gdyż rozpoczęlismy windykację przez Krajowy Rejestr Długów i Pan Konrad wkurzył się, ze musiał zapłacić za wykonane usługi, a wczesniej udawał, że nic nam nie zlecał. I ten ze Pan Konrad usiadł 15 stycznia i napisałam na portalu pracowniczym gowork opinię negatywną, jako kontrahent. A na poratulu oleo dla kontrahentów napisał w tym samym czasie opinię jako nasz pracownik Walnety - nazywając go Volante, bo nie umiał prawidłowo nazwać pana z Ukrainy. I tacy prymitywni ludzie nie potrafią nawet wystawic opinii podszywając się pod pracownika i kontrahenta. Natomiast wezwania do zaplaty za jaja wylęgowe nigdy zadnego nie dostaliśmy. Takie śmieszne kłamastwo. Proszę Panie Konradzie, podszywający się pod Tomasza okazac to wezwanie do zaplaty 😊 😊 Ludzie to są jednak podli.
Szukam aktualnych albo byłych pracowników których możnaby było zapytać odnośnie charakteru współpracy w firmie SLM Team Sp. z o.o.. Czy spotkanie rekrutacyjne odbywa się z domu? Czy firma gwarantuje premie? Szczerze dziękuje za pomoc.
Zostaw merytoryczną opinię o SLM Team Sp. z o.o.