Pracowałem tam jakiś czas i kompletnie nie polecam tej firmy. Jak zwykle, ogłoszenie wskazywało na młody, dynamiczny zespół - frazes, który dziś już nic nie znaczy i tu było tak samo. Prowadzenie przez nich magazynu to porażka - a nie mówimy tu o nie wiadomo jak dużej powierzchni. Uporządkowanie jednego rodzaju produktów to dla nich za duży problem. Rozkładanie towarów ze świeżych dostaw to również problem. Brak dedykowanych kartonów, również brak segregacji względem wielkości tych do ponownego wykorzystania.
Ja piszę tutaj o sprawach, które wydłużają etapy pakowania JEDNEJ PACZKI o kilka minut, a z którymi można sobie poradzić w ciągu tygodnia. Brak solidnej logistyki to pięta Achillesowa, ale w innych kwestiach nie jest lepiej.
Na przykład pracownik wychodzi sobie na papieroska co godzinę, ucina sobie pogawędki z kurierami i nic. Ale jak Wy zrobicie pomyłkę z paczką to robią raban, śmiechu warte.
Atmosfera żałosna - pracowałem na kilku magazynach i ten był najgorszy. Smutni ludzie, z którymi nie można na żaden temat porozmawiać, by się lżej pracowało. Tzw. zamknięty krąg lubiący gadanie o pracy w pracy, ale nie robiący nic, by tę pracę usprawnić.
Jeżeli macie możliwość to znajdźcie sobie inne miejsce do zarabiania pieniędzy, dobrze Wam radzę.