moze i kiedys wynagrodzenie bylo niskie ale od lat zaden aktualny pracownik na nie nie narzekal. rozumiem ze weszly dosc przyzwoite podwyzki??
Współpracowałam kiedyś z firmą. Nie polecam, bardzo niski poziom wdrożenia, niskie wynagrodzenie, brak klarownego przedstawienia zakresu obowiązków, jak również nieprzyjemne pożegnanie.
świetne biuro, znalazłam pracę jako pomocnik prawnika, wszystko było bardzo fajne
Nie polecam
Cyt. - ...Czym dokładnie Pan nie jest zadowolony?... ...wypowiedź jest bezpodstawną... no gratuluję! Ba, ale tego mało bo ...ma charakter zniesławienia... Czy w opinii tego człowieka padły jakieś zarzuty lub określenia uznawane za choćby nietaktowne? To już teraz w Polsce nie można być tak ogólnie niezadowolonym z przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej? Nie można bo natychmiast pada OSKARŻENIE o zniesławienie. Człowieku, poczytaj sobie troszku prawa a może zrozumiesz na czym polega zniesławienie. Teraz napiszę Ci coś jeszcze: zaznajomionym to można być z np. instrukcją BHP, ale nie z człowiekiem. Zaś tak całkiem na marginesie to sugeruję nie nadużywać przecinków bo wówczas opinia wygląda na stworzona przez autora z niezbyt wyszukanym wykształceniem.
Dziękuję za komentarz. Dziękujemy za czas poświęcony na opublikowanie swojej opinii. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były na najwyższym poziomie.
dla osób poszukujących pracę - polecam współpracę
Dziwnym byłoby gdybyś polecała podjęcie współpracy z agencją pośrednictwa pracy komuś, kto pracy nie poszukuje. No ale fakt, w Polsce tak wiele różnych dziwnych rzeczy jest tzw. normą, że i takie polecenie wymaga bardzo precyzyjnego targetowania.
Jak długo czekaliście na odzew z Asystent.Biz Sp. z o.o.? Oddzwaniają zawsze?
Zadzwonili do mnie w kilka dni po wysłaniu aplikacji CV. W końcu zostałam zatrudniona jako asystentka biurowa. Polecam
wysłali mnie na rozmowę z pracodawcą. po czym dostałem pracę na dobrych warunkach. asystowali podczas całego procesu rekrutacji. polecam współpracę
wysłali mnie na rozmowę z pracodawcą.....................asystowali podczas całego procesu rekrutacji. Przepraszam, ale czy mógłbyś doprecyzować w jaki sposób Cię tam "wysłali"? Skoro Cię "wysłali" to na czym polegała ta asysta? Tak jedynie na marginesie dopytam, czemu to nam zadajesz pytanie po czym dostałeś tą pracę? Chyba najlepiej to ty wiesz po czym ją dostałeś?
udało się znaleźć pracę dzięki współpracy z agencją. polecam
polecam
dobra firma - polecam!
Ja też jestem bardzo zadowolona z współpracy i polecam ich znajomym :)

Praca Asystent.Biz Sp. z o.o. - archiwalne oferty pracy:
- Pracownik administracyjno-biurowy, Warszawa - Sierpień 2022
- Magazynier, Warszawa - Sierpień 2022
- Recepcjonista / Recepcjonistka, Warszawa - Czerwiec 2022
- Konsultant infolinii, Warszawa - Czerwiec 2022
Czy pracujesz w firmie Asystent.Biz Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? - Dodaj opinię i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Jak się pracuje w Asystent.Biz Sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Asystent.Biz Sp. z o.o.?
+ -
Jak wygląda rekrutacja do firmy Asystent.Biz Sp. z o.o.?