CYBER TRADE

• Huta Stara A

3. Opinie o pracodawcach Częstochowa
  5. Opinie o CYBER TRADE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o CYBER TRADE Częstochowa

Nie przegap nowości o CYBER TRADE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

Julia

13.06.2022 14:55

Profesjonalna agencja marketingowa - specjaliści od przemyślanych i efektywnych działań w Internecie. Z pełnym przekonaniem polecam!
Krzysztof

08.06.2022 10:32

Pełen profesjonalizm i gotowość do działania w każdej chwili. Współpracuje z firmą Cyber Trade od kilku miesięcy. Jest to współpraca bez zarzutu. Polecam serdecznie! :)
xD

13.06.2022 07:30

Na stronie internetowej mają różne usługi związane z google moja firma, facebookiem, a także zdjęciami i filmami z drona, zdjęciami nieruchomości oraz sv. Ceny adekwatne do wykonywanych usług :) Pozdrawiam
jarek

01.06.2022 09:37

Polecam. Realizują super projekty stron www, sklepów internetowych oraz zapewniają kompleksowe działania marketingowe!
anonimowo

24.05.2022 11:20

Pełen profesjonalizm, szybka realizacja w przystępnych cenach. Dzięki kreatywności firmy Cyber Trade nasza firma zyskała na wizerunku. :)
Jolanta

18.05.2022 09:23

Profesjonalna firma, gdzie w pełni i szczegółowo wykonuje uzgodnione kwestie. Brak nieporozumień, dzięki czemu współpraca przebiegła pomyślnie. Wysoka jakość usług. Polecam! :)
Usatysfakcjonowany kient

11.05.2022 10:07

Jestem bardzo zadowolony ze świadczonych przez firmę usług. Wykonała dla nas stronę internetową, a współpraca z nimi to czysta przyjemność. :)
Matrix

04.05.2022 09:12

Z przyjemnością mogę wystawić firmie Cyber Trade jak najlepszą opinię. Nasza współpraca pomogła mi w budowaniu własnego biznesu. Firma podeszła do naszej współpracy bardzo kompleksowo przeprowadzając dla mnie szczegółową analizę rynku i konkurencji. Jestem bardzo zadowolony z wykonanych dla mnie usług! :)
Marecki

29.04.2022 09:44

Nie mam żadnych zastrzeżeń do firmy. Wszystko wykonane rzetelnie i bardzo profesjonalnie!
Michał

27.04.2022 07:31

Podpisałem 4-letnią umowę z tą firmą na promowanie strony www i wyświetlanie mojej firmy między pozycją 1-6 w wyszukiwarce google. Opłata za całą 4 letnią usługę była jednorazowa a na umowie nie zostało nic wspomniane o dodatkowych kosztach. Po pewnym jednak czasie zadzwoniła do mnie ta firma informując mnie o jakieś jednorazowek wpłacie administracyjnej. Oczywiście nie zgodziłem się na zapłacenie z racji że nie była ujęta w rozmowie. Mija trzeci miesiąc, a strona czy wizytówka jak była ma końcu, tak dalej jest. Firma szczyci się w dodawaniu pozytywnych opini do firmy także dla osoby która szuka informacji na temat CYBER TRADE informuje iż to SCAM.
Robson

25.04.2022 10:44

Firma Cyber Trade zgłosiła się do mnie w idealnym momencie. Prowadzę swoją firmę już kilka lat niestety moja wizytówka była bardzo słabo widoczna. Cyber Trade profesjonalnie zajęło się jej uzupełnieniem oraz wypozycjonowaniem, dzięki czemu mam o wiele więcej klientów :) Kontakt z firmą bez zarzutu, a osoba realizująca okazała się bardzo pomocna i w trakcie rozmowy pytała o to co chcę zawrzeć na swoim profilu. Serdecznie polecam!
wioletka

12.04.2022 10:35

Zawsze można liczyć na profesjonalne doradztwo. Młodzi ludzie, którzy mają głowę pełną świetnych pomysłów. Usługi w konkurencyjnych cenach! POLECAM

30.03.2022 09:34

Po kilku telefonach skorzystałem z usług firmy Cyber Trade i miło się zaskoczyłem. Zaproponowali mi usługi tj: - Pozycjonowanie wizytówki na pierwszej stronie - Aktualizacja profilu Google Moja Firma - Nawigacje samochodowe Jestem bardzo zadowolony z wykonanych usług, wszystko działa tak jak powinno. Wizytówka świetnie się wyświetla i pozycjonuje, dzięki temu zyskałem więcej klientów. Mogę polecić wszystkim, aby skorzystali z oferty tej firmy!

12.04.2022 10:27

Na dzień dzisiejszy żadnych negatywów nie ma na moim profilu, ale zdaje sobie z tego sprawę, że mogą się pojawić, ponieważ konkurencja nie śpi. Firma Cyber Trade zapewniła mnie, że jeżeli negatywne/ fałszywe treści pojawią się na mojej wizytówce, będą działać aby zostały usunięte. :) Odnośnie fraz kluczowych to dobrali odpowiednie do mojej działalności, ale nie będę tutaj pisać jakie. Jak wspomniałem wyżej konkurencja nie śpi.:D
anonim x

05.04.2022 09:24

Firma profesjonalnie zajęła się powierzoną moja wizytówką. Wszystko zostało wykonanie rzetelnie. Jestem pewien, że nie wyrzuciłem pieniędzy w błoto. :)
Karol R.

16.03.2022 09:09

Jestem bardzo zadowolony z usług wykonanych przez firmę Cyber Trade. Pełen profesjonalizm oraz przyjemna współpraca!
Adam T.

03.03.2022 09:56

Dzięki działaniom firmy Cyber Trade udało mi się pozyskać nowych klientów. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy! Serdecznie polecam. :)

23.02.2022 14:27

wszystko OK
Dominik M.

16.02.2022 09:51

Firma sprawnie wykonała powierzone zlecenie. Dzięki ich działaniom moja wizytówka jest o wiele lepiej widoczna. Serdecznie polecam!

Kontakt - CYBER TRADE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Częstochowa

Branża główna: Sprzedaż detaliczna

Grzegorz C.

02.02.2022 13:26

Polecam tą firmę do prowadzenia reklam na Google.Najraniej na rynku. Pełen profesjonalizm.
Tomasz M.

02.02.2022 07:50

Bardzo polecam usługi tej firmy! Pomogła mi w wypozycjonowaniu mojej wizytówki :)
Krystyna P.

27.01.2022 15:17

Ukłony dla firmy cyber za szybkie i sprawne usunięcie 2 wizytówek w rozsądnej cenie. I utworzenie nowej pinezki branżowej. Firma godna polecenia.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CYBER TRADE?

Dominika S.

27.01.2022 15:02

Nie wiem skąd się biorą te złośliwe wpisy. Moja firma usuwała 3 nieistniejące wizytówki i weryfikowaliśmy nowe. Koszt nie był mały, ale opłacało się. Teraz mamy wysoką frekwencję, klienci są zadowoleni a my mamy spokój bo nie kontaktują się klienci w sprawie nieistniejących usług i nie będziemy ponosić dodatkowych opłat. Polecam firmę jak najbardziej.
Agata

19.01.2022 09:39

Polecam usługi tej firmy! Skutecznie wypozycjonowali moją wizytówkę. Dzięki temu sprzedaż w mojej firmie zauważalnie wzrosła.
Natalia

19.01.2022 08:52

Bardzo polecam pomogli wypozycjonować profil mojej firmy w końcu widać moją wizytówkę jak chciałam ,jeśli szukacie firmy która zwiększy wasze zasięgi to z całego serca polecam . Zadowolona Klientka
Tomasz Wysocki

17.01.2022 13:40

Konsultant skontaktował się z pakietem na pozycjonowanie wizytówki Google. Jako, że koszta były stosunkowo niskie, zdecydowałem się sprawdzić jak działa taka forma reklamy. Wizytówka w końcu zaczęła się pojawiać, klienci nie maja większych problemów z dojazdem, oraz są w stanie wystawić mojej firmie ocenę. Uważam, że stosunek jakości do ceny w kwestii usług firmy Cyber Trade jest na prawdę w porządku, cieszę się, że zdecydowałem się wykupić u nich usługę.
Karol

05.01.2022 11:57

Firma rzetelnie wykonuje swoje usługi. Serdecznie polecam!
Kamil

29.12.2021 09:09

Świetne warunki pracy, dodatkowo w zespole panuje super atmosfera :)
Sławek

21.12.2021 09:59

Praca z możliwością rozwoju do tego w dobrej atmosferze.
Mariola

08.12.2021 09:31

Firmie całkiem szybko udało się wypozycjonować moją wizytówkę przez co teraz po wpisaniu danej frazy wyskakuje jako jedna z pierwszych. Jak na ten moment wszystko na plus, więc polecam :)
Joanna

02.12.2021 13:34

Jedna z lepszych firm z którą miałam okazję współpracować. Znają się na rzeczy jak mało kto, a do tego ceny usług są na prawdę bardzo korzystne :)
Andrzej

24.11.2021 08:21

Jestem bardzo zadowolony z wizytówki Google – zrobiona szybko, sprawnie i przejrzyście.
Angelika M.

16.11.2021 13:59

Bardzo dobra oferta, polecam.
Bartosz

09.11.2021 07:51

Pełen profesjonalizm, kompetentni i zaangażowani pracownicy. Warto podjąć współpracę.
Artur

25.10.2021 08:51

Wszystkim aplikantom zdecydowanie polecam, świetni ludzie i super atmosfera.
Magdalena

12.10.2021 09:35

W Cyber Trade pracuję od samego początku. Firma daje duże szanse na samorozwój, przez co można zdobyć bardzo dużo niezbędnej wiedzy. Dużym plusem jest zgrany i młody zespół, który tworzy przyjazną atmosferę. Ogólnie polecam każdemu kto chce fajnie zarobić przy tym poznać na prawdę fajnych ludzi ????????

Zostaw merytoryczną opinię o CYBER TRADE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ