Ste Capital

• Biskupice Okręcie

3. Opinie o pracodawcach Olsztyn
  5. Opinie o Ste Capital

Opinie o Ste Capital Olsztyn

Nie przegap nowości o Ste Capital!

Zbyszek

17.07.2024 18:29

Nie płacą na czas o ile wogule się rozliczą dzwonisz do biura to cie zbywają chce przestrzec tą opinia innych wykonawców przed tą firmą lepiej pswiecic czas na inne prace
Willy

03.07.2024 14:14

Myślałem o aplikowaniu na inż. Budowy tylko w ofercie jest samozaturdnienie, nie ma żadnej innej formy współpracy z tą firmą ? Ktoś pisał, że zleceńm ma dużo ta firma w ostatnim czasie i nie ma co się bać o płynność, prawda to ?
Pracownik z dużym stażem

03.07.2024 14:55

Prawda, o wynagrodzenie nie masz się co martwić, przelew zawsze idzie przed czasem :) I działalności też się nie bój, to jest spoko opcja
Dachy

21.02.2024 18:08

Płatność urwała się , wiec zeszliśmy z budowy . Spółka ste ma problem z płatnościami , nie są płynni !

28.02.2024 16:40

Jakiej budowy dotyczą te problemy?
:D

02.07.2024 12:37

Czy dowiedziałeś się chociaż z czego wynikała taki długi okres oczekiwania na wynagrodzenie? Trochę to dziwne.

01.07.2024 12:27

DARiusz

02.07.2024 12:29

jak wyżej! Firma godna polecenia, wszystkim na najlepszym poziomie, polecam wszystkim bo to przykład firmy na najwyższym profesjonalizie :D
Koooerator

26.06.2024 14:12

Bardzo świetna współpraca na pewno jeszcze jeśli będzie taka okazja będziemy bardzo chętni raz jeszcze podjąć współpracę
Tomek

24.06.2024 11:08

Duże doświadczenie, które przekłada się na jakość świadczonych usług!

22.06.2024 15:22

Firma ta wyróżnia się w swojej branży dzięki rzetelności i dbałości o każdy detal.
Iwona

17.06.2024 15:48

Polecili mi ich znajomi i jesteśmy zadowoleni. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Solidne wykonanie.
Generalnie

04.06.2024 20:31

Bardzo dobra i rzetelna firma, jako podwykonawcy zawsze mieliśmy wypłaty na czas itd, bardzo solidnie wszystko przebiegało. Polecam.
Michalina

03.06.2024 15:16

Są bardzo zaangażowani w pracę na budowie. Kierownicy chętnie dzielą się swoją wiedzą i wykorzystują ją w praktyce. Dzięki czemu budowa przebiega bez problemów do przodu.

23.05.2024 10:55

Wszystko odbyło się należycie i terminowo. Cenię ich za solidność i niezmiennie polecam jako godnego zaufania partnera.
Witek

21.05.2024 14:42

Zadbali o każdy szczegół, dostosowując się do naszych indywidualnych potrzeb.
Darek

16.05.2024 15:35

Bardzo polecam! Profesjonalizm i pomoc na każdym etapie.
Joachim

10.05.2024 08:42

Dobra pensja i super praca w przyjaznej atmosferze.

09.05.2024 15:23

Bardzo dobry kontakt i jakość przygotowanej oferty.
archi

06.05.2024 16:27

W swoich inwestycjach stosują nowoczesne rozwiązania i budują z dobrej jakości materiałów, co tworzy niepowtarzalny design i nadaje charakteru.
Kierownik

04.04.2024 18:40

Spółka z dużymi problemami , zaciągają kolejne kredyty na funkcjonowanie , komornik przejmuje płatności . Sprawy sporne w sądzie z klientami . Dziękuje , tyle w temacie .
Saide

29.04.2024 23:21

Mógłbyś napisać coś więcej? Pozostałe komentarze wyglądają na lipę - wszystko niemal z jednego dnia
Werko

24.04.2024 13:46

Końcowy rezultat ich pracy jest zawsze na najwyższym poziomie. Z pełnym przekonaniem polecam!
Marta

22.04.2024 11:01

Punktualność i jakość wykonanej pracy są na najwyższym poziomie. Firma ta zdecydowanie zasługuje na polecenie dzięki swojemu profesjonalizmowi i dbałości o szczegóły.

17.04.2024 09:18

Profesjonalne podejście, fachowcy którzy faktycznie stawiają na wysoką jakość.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ste Capital?

Kontakt - Ste Capital

Olsztyn

FacebookIconLinkedinIcon
Agnieszka

10.04.2024 10:09

Bardzo uczciwe podejście w sprawach rozliczeniowych. Firma godna zaufania, ciesząca się bardzo dobrą opinią wśród ludzi z branży budowlanej.
Klient

09.04.2024 08:23

Terminowe i solidne wykonanie konstrukcji. Polecam
Maciej

08.04.2024 11:17

Miła obsługa oraz indywidualne podejście do klienta. Pełen profesjonalizm oraz duża wiedza budowlana. Pomogli mi zaprojektować obiekt i dostosowali pod niego ofertę.
Kacper

07.03.2024 11:39

Fantastyczna wieloletnia współpraca.
Beata

25.02.2024 15:52

Jesteśmy pod wrażeniem poziomu zaangażowania i precyzji, z jaką firma podchodzi do swoich obowiązków. Wszystkie prace zostały wykonane z najwyższą starannością.
Riko

26.02.2024 15:00

Doskonała organizacja pracy, wysokie standardy obsługi oraz indywidualne podejście do klienta to tylko niektóre z atutów tej firmy. Bardzo pozytywne doświadczenie!
Współpracownik

23.09.2022 19:38

Solidna firma, świetna współpraca jako GW z Podwykonawcą. Nie ma problemów z płatnością i komunikacją.
Kolder

30.03.2023 14:20

U nas tez wiele lat współpracy na każdym polu na najwyższym poziomie. Realizacje deweloperskie i obsługa na wysokim poziomie
Riko

26.02.2024 14:59

Są niezawodni, terminowi i zawsze gotowi służyć pomocą.
Klient

25.02.2024 17:18

Bardzo kiepski wykonawca , jakość budynku z wieloma zastrzeżeniami . Rażące wady ! Brak chęci naprawy!
Ewa

23.02.2024 11:41

Pełen profesjonalizm na każdym etapie realizacji projektu. Komunikacja z zespołem była płynna i efektywna, a efekt końcowy przekroczył nasze oczekiwania.
Jasiek

21.02.2024 11:12

Słaby platnik ,trzeba się upominac o swoją zapłatę . Już nie wwykonuje dla nich roboty a kasy dalej nie ma .
Lemis

31.01.2024 09:42

Długo zastanawialiśmy się nad wyborem dewelopera, ale jesteśmy teraz bardzo zadowoleni z naszej decyzji. STE to firma, która potrafi sprostać oczekiwaniom klientów.

27.01.2024 09:36

Wielu ludzi ma różne opinie, ale moim zdaniem firma STE radzi sobie wyjątkowo dobrze. Ich podejście do klientów jest niesamowite, a ich wiedza fachowa.
Max

26.01.2024 08:40

Nasza długoletnia współpraca z tą firmą to same pozytywne doświadczenia. Profesjonalne podejście do współpracy z partnerami biznesowymi to ich wyróżnik.

05.09.2023 14:50

Hubert

25.01.2024 18:10

Robisz robotę, przychodzisz do pracy, nie ściemniasz jako podwykonwwca to nikt Cię nie skrzywdzi
Enzi

22.01.2024 12:36

Wspaniałe podejście do obsługi klienta, zespół pracowników kompetentny i kulturalny. Inwestycja została zakończona zgodnie z planem, bez żadnych opóźnień.
Patryk

18.12.2023 10:34

Mieszkanie w naprawdę wysokim standardzie jak na stan deweloperski. Rzetelna firma i na pewno godna polecenia.
Astik

15.12.2023 13:34

Współpracujemy już kilka lat i mogę się wypowiedzieć o nich jedynie w samych superlatywach, bo profesjonalnie podchodzą do współpracy z podwykonawcami.
Łukasz

27.11.2023 09:21

Jestem zadowolony. Odebrałem budynek w terminie na który się umówiliśmy. Wszystko wykonane zgodnie z ustaleniami. Zdecydowanie polecam
Bogdaniec

16.11.2023 16:04

Udzielałem Firmie Capital noclegów dla pracowników nie miałem problemów, sympatyczni ludzie. Zawsze z przyjemnością przyjmę ich pracowników ponownie. z płatnościami też bez problemów wywiązywali się w terminie. Polecam firmę STE Capital
Ewa

10.11.2023 10:16

Profesjonalne i rzeczowe podejście do Klienta. Do tego zespół ludzi z kulturą i posiadających odpowiednie kompetencje. Inwestycja oddana w terminie, nie było żadnych opóźnień.

Zostaw merytoryczną opinię o Ste Capital