4.1/5

5. Opinie o EUROGAMA SP Z O O

Opinie o EUROGAMA SP Z O O Warszawa

ReviewUserIconWML

18.03.2026 14:26

Nie polecam, klimat bardzo gesty, powiew lat 90 surowo. Przychodzi się do pracy, ale nie z przyjemnością.

ReviewUserIcon123

12.02.2025 17:29

Miejsce spoko, firma się rozwija i rośnie. Pracodawca może i surowy ale sprawiedliwy, ludzie mili, panowała dobra atmosfera. Odszedłem z tego miejsca, aby się przebranżowić i spróbować czegoś innego, ale dobrze wspominam tam pracę a z biegiem czasu i mając porównanie z obecnym miejscem nawet brakuje mi tego na co kiedyś narzekałem. Jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Niewątpliwym plusem jest dość elastyczny czas pracy którego mi teraz brakuje. Ogólnie mogę polecić tą firmę

ReviewUserIconmarOO

11.03.2025 16:01

prawda, firma zarówno dobra dla pracowników dopiero zaczynajacych jak i tych z konkretnym doświadczeniem ;)
    ReviewUserIconZadowolony

30.01.2025 19:05

Pracuję w tej firmie od jakiegoś czasu i widząc opinię ,,ByłegoPracownika” odnoszę wrażenie, że przemawia przez niego złość przez prawdopodobne jego zwolnienie, które go spotkało – tak wnioskuję po ostatnim zdaniu. Wylewanie żali konkretnie na Prezesa w każdym zdaniu wygląda raczej na jakąś zemstę kierowaną personalnie coś typu zwolniłeś mnie to teraz ci pokażę, że ze mną się nie zadziera. Może nadmierna kontrola, którą odczuł wynikała ze źle wykonywanych obowiązków? A brak docenienia z ilości albo wagi dostrzegalnych wspomnianych przez samego pracownika błędów? W pewnym sensie zgodzić się mogę z nierównym traktowaniem przez prezesa pracowników, ale nie oszukujmy się nie mogę oczekiwać jako szary pracownik że sam prezes dużej firmy zatrudniającej dziesiąt osób będzie oceniał osobiście moją pracę kiedy bezpośrednio ze sobą nie współpracujemy ani niczego nie załatwiamy na co dzień. Od tego są kierownicy działów, którzy nadzorują to co robimy i to oni działają w naszym interesie, aby gdzieś wyżej to zaangażowanie zostało dostrzeżone i odpowiednio wynagrodzone. Faktem jest brak możliwości rozwoju jeśli się zatrudniło na konkretne stanowisko do robienia wyznaczonych rzeczy, trudno się rozwinąć nie próbując angażować się dodatkowo w rzeczy wykraczające poza zakres obowiązków. :) Narzekać mogę na to, że pracy jest bardzo dużo, nie do przerobienia. Kierownictwo działów jest w porządku, panuje koleżeńska atmosfera. Nie ma problemu z komunikacją z bezpośrednimi przełożonymi. Luxmed, multisport, owocowe poniedziałki, możliwość szkoleń dobrze wyposażona kuchnia (kawy, różne herbaty, mleko, woda czy dostępny sprzęt, który używając jednocześnie testujemy – np. frytkownice, grille elektryczne, opiekacze) pozdrawiam (póki co) zadowolony pracownik

ReviewUserIconBylyPracownik

30.01.2025 21:42

Zadowolony, dzięki za informacje o powodzie mojego zwolnienia. ????????Dopiero teraz (w przypadkowej wymianie opinii na portalu o firmie ) dowiaduje się o powodach? Nikt wcześniej nie umiał mi ich przekazać mimo moich pytań a widzę ze inni „pracownicy wiedzą”. Przyznasz że nie wygląda to dobrze p.s Moja poprzednia opinia jest głosem wielu osób z tej firmy. Jednak Życzę udanej pracy (póki co) zadowolony pracowniku ????pozdrawiam

Oferty pracy - EUROGAMA SP Z O O

Analityk / Analityczka sprzedaży

Product Manager

Junior Product Manager

Asystent / Asystentka działu finansowo - księgowego

Warszawa

Kierownik / Kierowniczka ds. kluczowych klientów

ReviewUserIconStig

24.01.2025 12:31

Firma jak najbardziej godna polecenia. Szef normalny , ceniący odpowiedzialną pracę, jeżeli jest się sumiennym pracownikiem który wykonuje powierzone zadania i wie co do niego należy zawodowo nie ma problemu z premiami. Warunki pracy godne. Sporo benefitów od prywatnej opieki zdrowotnej przez dodatkowe ubezpieczenia po karty Multisport, itp. Wyposażenie biura bardzo dobre.
    ReviewUserIconPomocny

30.01.2025 16:52

Niestety nie zgadzam się z tą opinią. Osoby pracujące długo i przynoszące efekty swojej pracy wcale nie mają premii. Jestem ciekawy skąd takie informacje bo na pewno nie od pracownika który faktycznie tam pracuje/pracowal. Benefity którą są w firmie nie są jakimiś wyjątkowymi benefitami tylko standardem. I oprócz tych 3 wymienionych nie ma nic więcej więc dopisanie itp jest bezsensowne. Czasami benefity są dla pracownika mniej ważne niż „dobra atmosfera” której tam niestety nie ma.
    ReviewUserIconABC

29.01.2025 15:08

Byłam na dwuetapowej rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie i powiem tak - nie polecam! Pierwszy etap był bardzo spoko. Pytanie rzeczowe, merytoryczne, kilka zadań do wykonania, atmosfera w porządku. Jednak kilka dni później miała miejsce druga rozmowa, tym razem z panem prezesem. Człowiek nieprzyjemny, zarozumiały, sprawiał wrażenie znudzonego i obrażonego, że w ogóle musi na tej rozmowie być. Stworzył niesamowicie negatywną i gestą atmosferę, którą można było kroić nożem. Przerywał moje wypowiedzi, przewracał oczami, zadawał pytania całkowicie od czapy. Miałam ochotę stamtąd uciec. Wiem, że na rozmowie kwalifikacyjnej to kandydat chce wypaść jak najlepiej, ale pracodawca swoim zachowaniem też wystawia sobie laurkę. W tym przypadku był to obrazek jak z horroru, a już na kilku rozmowach byłam i naprawdę mam porównanie. Także drodzy kandydaci, przed spotkaniem z panem prezesem radzę przygotować się psychicznie albo najlepiej wiać xD
    ReviewUserIconByły kandydat

22.01.2025 09:40

Długa rozmowa, kilka zadań na rozmowie które trzeba było zrobić z exela i angielskiego wszystko trwające półtorej godziny ogólnie wykonałem większość jakieś 5/6 ale to nie jest najważniejsze. Na prawdę tak trudno napisać że wybrało się innego kandydata? Minął około miesiąc po rozmowie od firmy totalny brak odpowiedzi o dalszych decyzjach rekrutacji serio nieprofesjonalne. Mimo że rozmowa ciekawa i przez olanie kandydata i brak szacunku do jego czasu nie polecam firmy która nie umie się skontaktować po rozmowie, napisanie maila ze wybrało się inna osoba trwa dwie minuty.
    ReviewUserIconJarek

22.01.2025 21:42

Też u nich byłem na rozmowie i "testach", ale zarówno w ogłoszeniu jak i na miejscu podkreślali, że skontaktują się później tylko z wybranymi do kolejnego etapu kandydatami. Ja mimo to dostałem maila odmownego, prostego gotowca, ale zawsze coś. Może u Ciebie wpadł w spam?
    ReviewUserIconByły kandydat

24.01.2025 11:00

Przed napisaniem tu wpisu wszystko zostało sprawdzone, po prostu brak odpowiedzi. Szkoda tylko straconego czasu i urlopu

Kontakt - EUROGAMA SP Z O O

ReviewUserIconBylyPracownik

22.01.2025 07:37

Chce podzielić się swoją opinią na temat firmy, w której miałam okazję pracować. Niestety, moja ocena jest bardzo negatywna. Zarządzanie w tej firmie pozostawia wiele do życzenia. Brak umiejętności komunikacji ze strony kadry zarządzającej (prezesa ), sprawiają, że atmosfera w pracy jest wyjątkowo trudna. Nie ma żadnego wsparcia ze strony Prezesa który nad wszystkim chce mieć kontrolę – każda próba zwrócenia uwagi na trudności, próba rozmowy jest bagatelizowana. Brak docenienia pracy Niezależnie od zaangażowania i wysiłku włożonego w wykonywane zadania, nie można liczyć na jakiekolwiek docenienie. Jednak gdy jest problem lub błąd jest on zauważany odrazu i nie ma konstruktywnej krytyki. Szukanie winnych zamiast szukania rozwiązania w sytuacjach kryzysowych. Firmie brakuje systemu motywacyjnego – ani słownego uznania, ani premii, co skutecznie odbiera motywację do pracy. Nierówne traktowanie Zauważalny jest także brak równego traktowania pracowników. Preferencje wobec „ulubieńców” prezesa są wyraźne, a inni często są pomijani. Nie jest to miejsce, w którym każdy ma równe szanse na rozwój i uczciwą ocenę swoich działań. Podsumowując, odradzam pracę w tej firmie każdemu, kto ceni sobie profesjonalne zarządzanie, wsparcie w pracy i zdrową atmosferę. Niestety, w tym przypadku jest to miejsce, które generuje jedynie stres i frustrację. Dla popracia mojej oceny firmy nie ch będzie to iż w ciągu ostatnich 2 miesięcy aż 9 osób złożyło wypowiedzenia. Zatrudniani są sami „dyrektorzy” a na prośbę kierownictwa działów o zwiększenie ilości osób w zespołach nie dzieje się nic. A wręcz odwrotnie są zwolnienia.
    ReviewUserIconZelmerek

08.09.2023 15:16

Fajna załoga, fajne produkty, fajne miejsce.

10.12.2021 10:55

News image

10.12.2021 10:22

News image

Zostaw merytoryczną opinię o EUROGAMA SP Z O O

Nie przegap nowości o EUROGAMA SP Z O O!