Oliwia31.05.2021 10:22
Hej, od jakiegoś czasu pracuję w firmie Flint Tech jako specjalista ds. rekrutacji. Nasza firma to doświadczony software house tworzący aplikacje VR/AR dla klientów z całego świata. Współpracujemy także z siostrzanymi spółkami: Flint Systems zajmującym się tworzeniem symulatorów VR oraz Flint Games tworzącym liczny projekty w branży gier. Realizujemy wiele ciekawych inicjatyw, a naszym głównym celem jest pokazanie, że VR/AR to narzędzia niosące realna wartość na rynku, przyczyniając się tym samym do usprawnienia i wzrostu efektywności w wielu dziedzinach życia.
Jeśli chodzi o to, co mogę ze swojej strony polecić w firmie to przede wszystkim duża elastyczność działania, która pozwala bardziej kreatywnie realizować swój czas pracy. Mamy również bardzo przyjemną atmosferę niosącą wsparcie, która właściwie już od pierwszych dni pomogła wdrożyć mi się do pracy bez poczucia presji i obciążającego stresu. Ludzie są tu mega w porządku, o czym świadczą liczne rozmowy przy kawie czy regularne wyjścia integracyjne, na których możemy jeszcze lepiej się poznać i zintegrować.
Jeśli mowa o „twardych benefitach” to wynagrodzenie oczywiście też jest, i to całkiem atrakcyjne :) Klasycznie mamy prywatną opiekę medyczną, kartę Multisport, organizujemy fajne szkolenia wewnętrzne, dzięki czemu też możemy się rozwijać i nawzajem pokazywać sobie nowe perspektywy dotyczące wiedzy i doświadczeń.
Także zainteresowanych pracą z VR/AR serdecznie zapraszam do naszej firmy, myślę, że chłopaki i dziewczyny robią tutaj fajne rzeczy i warto się do nas przyłączyć :)