Brillen (SuperVista)

• Kolonia Obroty
  • Korzyścienko
  • Rościęcino

3. Opinie o pracodawcach Kołobrzeg
  5. Opinie o Brillen (SuperVista sp. z o.o.)

Opinie o brillen.pl - SuperVista sp. z o.o. w Kołobrzeg

Nie przegap nowości o Supervista Poland Sp. z o.o.!

Niby super.

01.04.2022 12:48

Nigdy wiecej z ta firma.Zrobili mi okulary specjalnie utwardzane i okazalo sie ze po roku sa porysowane.Czyscilem specjalnym plynem i odpowiednia sciereczka. Reklamacji nie uznano. Nigdy wiecej z ta firma,nawet za darmo.Co z tego ze znizka jak to szajs.

03.03.2022 14:27

Polecam tego pracodawcę. Dobre stawki, adekwatne do wiedzy i umiejętności, bez dziwacznych kombinacji z niższą kwotą na umowie w porównaniu do kwoty zarobków. Bardzo przejrzysty system prowizyjny, bez progów i targetów. Umowa o pracę gwarantująca stabilizację. Możliwości rozwoju. Duże pole do popisu ze swobodą działania i systemu pracy. Tego nie ma w innych salonach sieciowych.
pracownik_brillen.pl

24.03.2022 18:39

Potwierdzam
podejrzliwy

22.12.2021 11:04

SuperVista Sp z o o to jakaś dziwna firma! Założona przez jakąś Niemkę wiosną 2019r. Kapitał założycielski tylko 5 000 ,00 zł. Umowa spisana przez notariusza z Poznania. Adres pierwotny mieszkanie w bloku w Kołobrzegu. W korespondencji podają inny adres. W KRS brak informacji o wpisach dotyczacych zmiany adresu, sprawozdania finansowego i innych zmian z 2020 i 2021 roku. Wśród dziedzin działalności nie ma informacji o badaniu wzroku! To jest podstawa działalności firmy oferującej okulary! Kto robi tebadania ? Podejrzewam, że osoba bez kwalifikacji w tej dziedzinie. Rozsyłają reklamy o super promocji a w punkcie pracownice twierdza, że nie ma promocji np na progresy! Nie dają klientowi umowy którą podpisał! TO JAKIŚ WIELKI SZWINDEL!!! FIRMA (usunięte przez administratora) jak sie (usunięte przez administratora) wyrwie to po firmie.
Handlowiec

19.01.2022 03:33

Z tą firmą będzie jak z tą ogólnopolską siecią salonów optycznych Dr Marchewka-(usunięte przez administratora)kasy nie zobaczysz a długów nie spłacą.
Dori

13.02.2022 00:13

Firma Super Vista Poland to firma godna polecenia ,to nie Szwindel drogi Panie .jak w każdej firmie trzeba pracować. WynEagrodzenie zawsze na czas czego chcieć więcej...?
Magda

19.01.2022 18:56

Brillen to bardzo dobry pracodawca. Wynagrodzenie się zgadza, bardzo spokojna atmosfera pracy. W porównaniu do poprzedniego pracodawcy tutaj na duży plus. Polecam

Oferty pracy - Supervista Poland Sp. z o.o.

Doradca / Doradczyni klienta w salonie optycznym

Supervista Poland Sp. z o.o.

Świdnica

Okularnik

19.01.2022 17:32

Brilen.pl to jeden wielki przekręt. Niemiaszki znowu chcą nas zrobić w konia. Nie dajcie się !!! Kupuj tylko w polskich firmach. Sprawdzaj w internecie kto jest właścicielem.
marek

22.09.2021 15:18

Reklamy niezgodne ze stanem faktycznym, w końcu zamówiłem okulary za prawie 800 zł. Miałem je otrzymać do dwóch tygodni, mijają TRZY tygodnie a ja nie mam żadnej informacji kiedy? i czy w ogóle dostanę?
Kolejny

19.01.2022 03:27

Szkła idą z dalekiego wschodu więc co się dziwisz?

07.01.2022 13:00

Okulary "progresywne" kupione w Krakowie dn.26.10.2021 r. Szkła z tworzywa sztucznego o nazwie : STEINER DSI-1,5 - DuraMaxx + eXtreme . Miały być: cienkie, lekkie - SĄ TAKIE MIAŁY BYĆ: HYDROFOBPOWE I OLEOFOBOWE, ŁATWOCZYSZCZĄCE. NIE SĄ!!!!! może i są hydrofobowe, ale z OLEOFOBOWOŚCIĄ I ŁATWYM CZYSZCZENIEM NIC WSPÓLNEGO NIE MAJĄ!!!! ABY "TE SZKŁA" OCZYŚCIĆ Z JAKICHKOLWIEK ŚLADÓW ZATŁUSZCZENIA , POTU LUB INNYCH ZANIECZYSZCZEŃ- NIEWODNYCH NALEŻY UŻYWAĆ SPECJALNYCH PŁYNÓW MICELARNYCH - TJ. TAKICH JAKIE UŻYWA SIĘ DO OCZYSZCZANIA SKÓRY/CERY SZCZEGÓLNIE WRAŻLIWEJ I ALERGICZNEJ. NIC INNEGO NIE JEST W STANIE OCZYŚCIĆ Z NALOTÓW BRUDU POWIERZCHNI TEGO TWORZYWA!!!! NOSKI W OPRAWKACH SZTYWNE, TWARDE- BEZ MOŻLIWOŚCI REGULACJI I WYMIANY NA ELASTYCZNE (SILIKONOWE). FIRMA ZNIKĄD!! CHWALI SIĘ NIE SWOIMI SUKCESAMI (usunięte przez administratora) SZKŁA I OPRAWKI NIE WIADOMO SKĄD
Igor

25.11.2021 19:42

firma i gówniane produkty.

Kontakt - Supervista Poland Sp. z o.o.

Dubois 23 78-100 Kołobrzeg

Branża główna: Sprzęt medyczny
P.

24.10.2021 13:42

Jeśli chodzi o prace w tej firmie to polecam. Dobra umowa, niezła stawka, w porządku atmosfera. W porównaniu do pracy w innych miejscach to Brillen wypada bardzo dobrze.
rozżalony

19.09.2021 10:47

Słuchajcie nie polecam salonu w Gliwicach, bez żadnej obsługi, brak profesjonalizmu, byłem trzy razy i trzy razy inna obsługa, pani jak i pan brak zdecydowania tak jakby nieobecni brak fachowości i doradztwa. A co do okularów to fakt płacisz nie otrzymujesz paragonu czekasz ponad dwa tygodnie i otrzymujesz jakiś bardzo ale to bardzo słaby produkt, szkła jakiś zwykły plastik którego jest ciężko utrzymać w czystości co do widzenia to widze gorzej jak w starych ale pani i pani w salonie twierdzą że to tak musi być do przyzwyczajenia się wzroku ale 2 tygodnie??!!! poszedłem do salonu na zwycięstwa pani zbadała zwrok zbadała szkła oddając mi okulary uśmiechneła sie i powiedziała jak chce pan to niech chodzi ale radzę zbadać ponownie zwrok i zrobic odpowiednio dobrane okulary, to co to znaczy co??
Google

06.07.2021 08:31

Też z chęcią się dowiem jak oceniacie pracę w Brillen. ;-)
optyk

02.08.2021 18:48

Ty to chyba w tej firmie pracujesz, że tak jej bronisz
A

08.09.2021 01:41

A co się stanie z tą zaliczką gdy nie zgłosisz się po odbiór okularów ? Jak zostanie przez nich rozliczony, fiskalizowany ?
SuperVista

07.03.2021 11:24

Co sądzicie o pracy w tej firmie?

06.09.2021 18:59

Pracuję od 10 miesięcy i jestem zadowolona z pracy. Bardzo dobra umowa na czas nieokreślony, miła atmosfera w salonie, wsparcie merytoryczne z centrali, terminowe wypłacanie wynagrodzenia. W mojej opinii w całym tym okresie, jedna sytuacja była BARDZO nie profesjonalna ze strony centrali (wyjątek od reguły więc zwalę na gorszy dzień czy zmęczenie- czynnik ludzki) Czasami jak słucham opinii innych ludzi mam wrażenie, że pracujemy w innej firmie.

Zostaw merytoryczną opinię o Supervista Poland Sp. z o.o.