Adamantium Group

Produkty

Zabiegi

Video

• Ciechanów

5. Opinie o Adamantium Group Sp. z o.o.

Opinie o Adamantium Group Warszawa

Nie przegap nowości o Adamantium Group Sp. z o.o.!

10.06.2026 13:07

Piękne miejsce, wyjątkowi ludzie i fryzjerstwo na najwyższym poziomie. Trzeci dzień pokazu był kolejnym rozdziałem pełnym pasji do tworzenia 🤍💫

02.06.2026 11:12

Drugi dzień pokazu w Częstochowie już za nami. Był to czas pełen inspiracji, ciekawych rozmów i wymiany doświadczeń.
    Wierzymy, że rozwój to nie tylko szkolenia i zdobywanie nowych umiejętności, ale także możliwość spotykania ludzi, którzy dzielą tę samą pasję.
    Dziękujemy wszystkim uczestnikom za obecność i zaangażowanie. To dzięki Wam takie wydarzenia mają wyjątkową atmosferę.

Jeśli szukasz miejsca, w którym możesz się rozwijać i pracować z ludźmi, którzy lubią to, co robią, zapraszamy do współpracy z nami!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4
    Zdjęcie 5

Dawid

29.05.2026 08:34

Praca w tej firmie to czysta przyjemność. Pracodawca dba o świetną atmosferę, szanuje czas prywatny pracowników i oferuje realne możliwości rozwoju. Kierownictwo wspiera zespół na każdym kroku. Szczerze polecam każdemu, kto szuka stabilnego i przyjaznego miejsca pracy!

Maciej

28.05.2026 17:07

Jako współpracownik ,oceniam swoją współpracę jako profesjonalna i absolutnie rzetelną. Wszystkie warunki sa przejrzyste i otrzymuje juz absolutnie "dograne" co do szczegółu zlecenia.

28.05.2026 13:49

Pierwszy dzień warsztatów z Marco Migliorelli w Warszawie za nami. Intensywny czas pełen inspirujących rozmów, kreatywnej pracy i wymiany doświadczeń.
    Dziękujemy wszystkim uczestnikom za obecność, zaangażowanie i świetną energię. To ogromna przyjemność spotkać osoby, które z pasją rozwijają swoje umiejętności i wspólnie tworzą tak wyjątkową atmosferę.

Wracamy z głową pełną nowych pomysłów, motywacji i inspiracji.
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Romana

08.05.2026 13:56

Pracuję w firmie już 6 miesięcy i mogę ocenić współpracę jako bardzo dobrą. Doceniam dobre warunki pracy i wynagrodzenie, a także zespół, z którym współpraca jest po prostu przyjemna. Atmosfera w pracy jest spokojna i wspierająca, co jest dla mnie ważne. Czuję się tutaj doceniana zarówno w codziennej pracy, jak i w podejściu przełożonych. Mogę polecić tego pracodawcę.
    #ProductManager
    Capsule by Ilminska Warszawa

08.05.2026 13:52

Z Adamantium Group współpracujemy już od ponad 3 lat, współpracę cenimy nie tylko za wysoką jakość produktów, które są dostępne wyłącznie dla profesjonalnych salonów — nie ma ich w internecie ani w hurtowniach — ale przede wszystkim za profesjonalną obsługę, możliwość rozwijania wysokodochodowych usług w salonie oraz szybkie dostawy.
    włosomaniak

01.05.2026 07:19

Inner bonder regeneracja albo botox i i tonery ktore uwielbiam . i jeszcze farby . pracowałam 19lat na roznych produktach ale Jean Paul jest najlepszy , nie da sie nie lubic
    Eva

16.03.2026 13:13

Lubię markę Jean Paul Myne za jej holistyczne i kompleksowe podejście do pielęgnacji, koloryzacji i stylizacji włosów. Bardzo doceniam linię Kyklos, która pokazuje, że marka patrzy głębiej - zaczynając od zdrowia skóry głowy, czyli fundamentu pięknych i zdrowych włosów. To dla mnie podstawa.

Kontakt - Adamantium Group Sp. z o.o.

Franciszka Klimczaka 1 02-797 Warszawa

Branża główna: Kosmetyki

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Izyforme

13.03.2026 10:27

Jestem pod wrażeniem. Farby są doskonałe, a kosmetyki charakteryzują się bardzo wysoką jakością. Po wielu latach pracy z renomowaną marką, mogę stwierdzić, że decyzja o zmianie na JeanPaulMyne była jedną z najlepszych, jakie podjęłam w ostatnich latach. Początkowe obawy okazały się bezpodstawne, a nawiązanie współpracy było słuszną decyzją. Współpraca z Panią Romaną i Panem Pawłem przebiega na najwyższym poziomie. Polecam
    Dawid W

12.03.2026 15:56

Markę JPM uwielbiam za jakość w każdym detalu od opakowania wszystkich produktów, skład aż po działanie. Klientki przychodzą chwalą i kupują więcej kosmetyków. W koloryzacji to pierwsza marka w której kolor chłodny wychodzi rzeczywiście chłodny a blondy nie wychodzą fioletowe. Trwałość koloru też klientki uwielbiają. A kosmetyki wszystkie są bardzo wydajne 🫶 Kocham JPM❤️
    Magda

25.02.2026 16:12

jestem z JPM od prawie dwoch lat. Przeszlam z KM i jestem przeszczesliwa. tak jakosciowo jak i w portfelu 😊

26.02.2026 10:33

Pani Magdo, bardzo dziękujemy i bardzo cenimy współpracę z Panią.
    Kasia z Salonu hair beauty

09.02.2026 09:55

Genialne farby . mieciutkie wlosy - zakochalam sie. i nowy inner bonder zabieg sztos

09.02.2026 10:39

Dzień dobry, bardzo dziękujemy, jest nam niezmiernie miło i pozostajemy do dyspozycji! :)
    fryzjer Lublin

08.02.2026 18:01

w salonoe pracuję na farbach Jean Paul Mynè. Farby robią robotę włosy po nich są wyraźnie lepsze i klientki to zauważają. Nie muszę nic „wciskać”, bo same pytają, co to za marka.
    atelier fryzjerskie

13.09.2025 08:07

Jestem fryzjerką z Warszawy Bemowo i od dłuższego czasu korzystam z produktów JPM. Klientki są zachwycone efektami, a ja mam pewność, że pracuję na czymś sprawdzonym. Fajny kontakt z opiekunem handlowym tj Asią, szybkie realizacje zamówień. Dla mnie na plus.
    Krystian

29.07.2025 13:24

Dają dobre warunki ale na działalność albo dla studenta, a ja potrzebuje umowę o pracę. wiec się zastanawiam. ale biuro mają mega i może dziwne ale same dziewczyny u nich pracują :) Kawa również dobra

12.09.2025 09:52

Dziękujemy za opinie i zapraszamy do zespołu :)
    Kasia z salonu “Hairtrust”

22.08.2025 07:18

Powiem szczerze – trochę się bałam zmiany dostawcy, ale teraz nie żałuję. Produkty świetnie się sprawdzają, a co najważniejsze – dziewczyny w salonie same mówią, że lepiej im się na nich pracuje. Klientki chwalą zabiegi, więc zostajemy na długo 😉

12.09.2025 09:51

Bardzo dziękujemy za zaufanie i pozostajemy do Waszej dyspozycji :)
    salon fryzjerski Wrocław

09.02.2021 14:18

dzień dobry potrzebuje namiaru na PH z terenu wrocławia, celem zakupienia regeneracji Jean Paul Myne, z góry dziękuje
    Adamantium

09.02.2021 15:11

Proszę i czekamy na kontakt Tel 221230232 Zapraszamy na stronę www(usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Adamantium Group Sp. z o.o.