Ta firma to (usunięte przez administratora) Nie wpłacajcie żadnych pieniędzy.
Dgada
07.03.2021 16:31
Ja również wysłałam CV do firmy Tech-Center. Dostała takiego samego e-maila jak opisany wyżej żeby wpłacić pieniądze w celu rekrutacji, wydało mi się to podejrzane dlatego nic nie płaciłam. Dostałam taką samą wiadomość jeszcze raz, a teraz otrzymałam email z taką samą ofertą pracy od firmy Tech-Dynamic do z oo. Wygląda to podejrzanie.
xyzk
21.01.2021 15:44
Wysłałam moje CV na podaną ofertę. W odpowiedzi otrzymałam obszerną informację na temat tego, że muszę zapłacić, aby móc u nich pracować zdalnie.. Opinii w sieci też nie ma na ten temat. Jak dla mnie to (usunięte przez administratora) i wyłudzanie pieniędzy.
Ja też dostałam propozycję pracy i prośbę o wpłatę 45 zł celem weryfikacji. Szukam inf. o fimie ale prawie nic nie ma. Podejrzane. Szkoda
dobra rada
11.01.2021 18:53
Witam, widzę, że znowu próbują wyłudzać kasę i nikt z tym nic nie robi!!! To już chyba 4 firma pod którą się podszywają poczytajcie choćby tutaj https://avlab.pl/uwazajcie-na-oferty-pracy-na-znanych-portalach-z-ogloszeniami-o-prace/
Iwielka
04.01.2021 15:21
Ja dałam się nabrać, bo sama firma Tech Center istnieje, przelew wykonany- zero odzewu.
3 razu dostałam odpowiedź na moje CV- za każdym razem z innego adresu e-mail. Pisałam do Coincher'a i powiadomiono mnie, że jest to (usunięte przez administratora) Tylko gdzie to zgłosić? Myślicie, że policja by się tym zajęła?
Już nie chodzi o to biedne 30 zł, ale o to, ile jeszcze osób zostanie jeszcze oszukanych? Skoro kontaktują się i dalej prowadzą "rekrutację" to obawiam się, że im się to opłaca...
Grzegorz
28.12.2020 11:11
Również dostałem ofertę pracy zdalnej. Ale po za informacją że chcą pieniędzy, nie ma innych konkretnych danych.
Grzegorz
28.12.2020 11:54
Tech-Center Sp. z o.o. pod adresem Piękna 24 lok. 26A 00-549 Warszawa
Ten adres jest spreparowany specjalnie by ukryć poprawny pod którym znajduje się inna firma.
Cube Centre Sp. z o.o. Sp. K. ul. Piękna 24/26A 00-549 Warszawa
Która świadczy usługi wynajmu biur na godziny i biur wirtualnych, proszę zobaczyć poniższy link
Nie sądzę by oferta pracy którą rozsyła Tech-Center była prawdziwa. Ma raczej charakter wyłudzeniowy. Nawet wpłata pieniędzy o której mówią, i podają numer portfela na który mamy przelać pieniądze jest prowadzona poprzez portal handlujący krypto walutą.
Kantor kryptowalut - Coincher.com https://coincher.com
Sam kantor jest jak najbardziej prawdziwy i sam ostrzega przed próbami oszustwa podając na swojej stronie niniejsze ostrzeżenia
UWAŻAJ NA OFERTY PRACY I DORADCOW OBIECUJĄCYCH WYPLATE SRODKOW Z NIEISTNIEJACYCH INWESTYCJI !!
Informujemy, że kantor Coicher.com NIE PREAUTORYZUJE ŻADNYCH transakcji! - Jeżeli ktoś obiecuje Ci wyplatę środków pochodzących z rzekomych inwestycji, a jako warunek każe Ci przesłać środki na zakup kryptowaluty - możesz być pewny, że zostaniesz (usunięte przez administratora) Nigdy nie przelewaj żadnych środków za namową osób trzecich! Zgłoś ten fakt nam oraz na policję.
Kantor Coincher.com NIE SŁUŻY DO WERYFIKACJI OFERT PRACY! - Jeżeli znalazłeś ofertę pracy zdalnej i ktoś każe Ci się zweryfikować, wysyłając kryptowalutę na podany przez niego adres - możesz być pewny, że stracisz swoje pieniądze! Nigdy nie wysyłaj kryptowalut osobom których nie znasz! Zgłoś ten fakt nam oraz na policję.
Jeżeli ktoś przekonał Cię do inwestycji na stronie interactivetrade.com - możesz być pewny, że chce Cię oszukać! Nasz kantor nie współpracuje z taką stroną, ani z żadną inną platformą inwestycyjną! Nie namawiamy do inwestycji w kryptowaluty, ani w żadne inne instrumenty.
Czy oferta jest prawdziwa
Oceńcie sami
Ula
03.01.2021 23:40
Witam właśnie niedawno dostałam taka propozycje na e-mail aby zacząć prace u nich mam niby zrobić przelew na 45 zł w krypto walucie. Maja moje dane bo tej firmy wysłałam Cv a nie wiedziałam ze to (usunięte przez administratora) co teraz powinnam zrobić ?
xilom
18.12.2020 15:13
Podejrzewam (usunięte przez administratora) i próbę wyłudzania.
IwoRad90
16.12.2020 14:59
Witam, ktoś słyszał o tej firmie? A jak tak to czy pracował albo słyszał opinie? Bo dostałam ciekawą ofertę pracy zdalnej...A nie widzę żadnych opinii o nich tylko adres i numer KrS? Z góry dziękuję za informację...
xilom
18.12.2020 15:11
Cześć,
Dostałem podobną ofertę i to wygląda mi na próbę oszustwa. Też dlatego wszędzie szukam i jesteś drugą osoba, którą znalazłem, która w tym samym czasie otrzymała taką wiadomość.
Zostaw merytoryczną opinię o Tech-Center Sp. z o.o.