Mir20.03.2026 17:30
1 gwiazdka, bo odpisują na emaile.
Strona jest zrobiona przez informatyków, dla informatyków.
Jeśli myślisz, że po filmikach na YouTube będziesz w stanie uruchomić wszystko samemu to aktualne menu różni się od tego które jest omawiane na filmikach.
Brak schematów i rysunków ogólnej idei jak działa dodawanie produktów, sprzedaży i konfigurowanie całości i po co są poszczególne kroki, lub na co one wpływają.
Niektóre ustawienia są w dwóch miejscach. Jak wprowadzisz zmianę w jednym miejscu i nie działa, to znaczy że ta sama opcja jest w innym miejscu i musisz ją znaleźć żeby zadziałało.
Cały język w panelu administracyjnym typowo informatyczny i trudny do zrozumienia dla przeciętnej osoby.
Menu rozwija się automatycznie po wybraniu kategorii. A czasami się zwija po wyborze podmenu, żebyś się zastanawiał w którym miejscu jesteś.
Kreator stron to okrojony Elementor, bez historii zmian. Jak coś usuniesz przez przypadek to nie cofniesz zmiany, tylko będziesz musiał/a odbudować usunięty element/sekcję.
Chwalą się że można sprzedawać w kilka godzin, a ja spędziłem na budowie 1 sklepu z 1 produktem prawie 2 tygodnie i ciągle coś jest nie tak, a oni odpisują zdawkowo popraw to, popraw tamto i za każdym razem okazuje się że jest kolejna rzecz do poprawy żeby sprzedaż zaczęła działać.
W międzyczasie okazało się, że nie można sprzedawać ebooka, wysyłając go w załączniku emaila, bo usunęli tą funkcję.
Droga kupującego:
1 Landing page > 2 kliknąc kup przechodząc na stronę płatności > 3 przejść do płatności > 4 opłacić > 5 wejść na email > 6 stworzyć konto na WTL z hasłem > 7 zalogować się na to konto > 8 wejść na moją platformę > 9 pobrać ebooka.
Sam oceń czy jest to szybie i łatwe.
W obecnych czasach liczy się szybkość, płatności mają być szybkie, najlepiej Blik żeby było łatwo. Ile trzeba czekać na fakturę wygenerowaną automatycznie z fakturowni przesłaną przez Web To Learn?? Jedyne 15-30 minut!!! Jakby ktoś je ręcznie wystawiał i łączył się modemem dial-up po tym jak sekretarka przestanie rozmawiać przez telefon i blokować linię to bym zrozumiał to opóźnienie, ale nie w XXI wieku jak światłowody są normą.
Jakbym wiedział od razu że jest to tak bardzo niedopracowane to bym zatrudnił informatyka żeby postawił landingpage w wordpress + woocommerce i w 1-2 dni temat załatwiony.