Geru Polska

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Geru Polska Sp. z o.o.

Opinie o Geru Polska Wrocław

Nie przegap nowości o Geru Polska Sp. z o.o.!

16.09.2025 18:27

Przez 4 lata byłam agentem tej firmy. Ogólnie nie polecam pracy, choć ma też swoje plusy: - dobre produkty - prowizja wypłacana dwa razy w miesiącu - bezpłatne szkolenia (choć moim zdaniem jest ich za mało). Z minusów: - w moim odczuciu część osób odpowiedzialnych za wykonywanie usług nie była odpowiednio przeszkolona - brak jasno określonych zasad współpracy - bardzo słaba komunikacja pomiędzy agentami, a kadrą zarządzającą, co prowadziło do wielu nieporozumień i chaosu organizacyjnego - moje doświadczenie pokazuje, że wyrażanie własnego zdania w sprawach zawodowych bywało odbierane jako brak szacunku wobec przełożonych, co później wpływało na atmosferę - sytuacje problematyczne podczas wykonywanych prac, które zgłaszałam, nie były rozwiązywane przez zleceniodawcę - zdarzały się trudności z rozliczeniami prowizji, co generowało dodatkowy stres, - w mojej ocenie prywatne relacje kierownika regionu z podwładnymi znacząco wpływały na podejmowane decyzje zawodowe i atmosferę w firmie, tworząc wrażenie nierównego traktowania agentów. Doświadczenie pokazało mi również, że działania kierownika prowadziły do marginalizacji i wykluczania niektórych agentów, w tym mojej osoby, co utrudniało swobodną współpracę w zespole, - odczułam brak akceptacji dla utrzymywania prywatnych kontaktów z osobami, które odeszły z firmy, co moim zdaniem nie powinno być powodem do problemów zawodowych Zalecam dokładne przeczytanie umowy przed podpisaniem, żeby dobrze zrozumieć warunki współpracy.

19.09.2025 17:58

Chciałabym dodać, że po zamieszczeniu mojej opinii otrzymałam od firmy kolejne pismo z żądaniem jej usunięcia oraz z zarzutem, że jestem autorką innych komentarzy, co nie jest prawdą. Pod swoimi słowami zawsze się podpisuję i biorę za nie pełną odpowiedzialność. Moja opinia opisuje moje własne doświadczenia i nie zawiera treści obraźliwych. Dziwi mnie, że zamiast odnieść się do meritum opinii, firma woli próbować ją usunąć. To tylko potwierdza moje obserwacje, że osoby wyrażające odmienne zdanie mogą nie być traktowane w pełni poważnie

30.10.2025 11:05

Jako jedyna podpisałam się pod swoją opinią o tej firmie i właśnie we mnie postanowiono uderzyć. Najpierw przypisywano mi autorstwo innych opinii, których nie napisałam, a teraz otrzymałam informację, że firma szykuje pozew, twierdząc, że moja wypowiedź jest niezgodna z prawdą. Ostatnio dostałam też pismo od kierownika regionu z żądaniem usunięcia opinii, bo rzekomo uderza w jego dobre imię😅 Dziwne, że niektóre decyzje i działania kierownika wpływały na moje dobre imię w pracy, a moje próby zgłoszenia tego nie były zauważane i rozwiązywane. Chciałabym podkreślić, że moja opinia dotyczyła wyłącznie moich doświadczeń zawodowych i sposobu funkcjonowania firmy, a nie konkretnych osób. Każdy, kto pełni funkcję kierowniczą, musi liczyć się z tym, że jego decyzje mogą być oceniane przez współpracowników. Mam pełne prawo wyrazić swoją opinię na temat warunków pracy i standardów w firmie – właśnie po to istnieje takie miejsce jak GoWork. Nie było moim celem nikogo obrażać, tylko przedstawić fakty z własnej perspektywy. Wiem, że prawda bywa czasem brutalna, ale milczenie nigdy nie przynosi niczego dobrego. W moim odczuciu firma woli słyszeć oklaski niż mierzyć się z konstruktywną krytyką, a szkoda – bo właśnie szczerość może przynieść realną poprawę. Na podstawie własnych doświadczeń nie mogę polecić pracy w tej firmie! Uważam, że osoby rozważające zatrudnienie tutaj powinny dobrze zapoznać się z opiniami innych pracowników, zanim podejmą decyzję.
    Karol

29.10.2025 19:19

Nie polecam tej firmy domokrążcy chodzą po domach szukają starszych naiwnych ludzi (usunięte przez administratora) ludzie podpisują umowy oni nie wykonują prac później żądają pieniędzy unikajcie tej firmy wszystkie pozytywne opinie są pisane przez pracowników negatywne są usuwane

25.10.2025 23:51

Niestety dałem się namówić na usługę mycia i malowania elewacji w sumie rozglądałem się za jakąś firmą więc przedstawicielka pojawiła się w dobrym momencie..dobrym ale dla firmy nie dla mnie . Ekipa nie jest ekipa firmy tylko poszukiwania podwykonawców którzy będą pracować w firmowych koszulach. Mimo zapewnień o nie niszczeniu zostały rozdeptane na ogródku kwiatki nawet nie usłyszałem przepraszam po pokazaniu Panom a usłyszałem od wykonawców tonem pretensjonalnym że przecież musieli jakoś się przemieszczać . SAMODZIELNIE bez żadnej konsultacji postanowili kabel od anteny telewizyjnej wkleić w otwór który jest unieruchomiony a nie bez powodu był w takim stanie , plamy które miały zniknąć w ciągu miesiąca po wykonanym malowaniu nie zniknęły , pęknięcia które miały znikać są jeszcze bardziej widoczne , podsufitka ochlapana . Trzecia ekipa która się skontaktowała pierwsza dostała namiary na mnie po czym firma się chyba wycofała ze współpracy ponieważ podwykonawca nie otrzymał farb… jednego dnia są a drugiego nie? Owszem zrobiono szybko ale na podpisywaniu i odbiorze miała być przedstawicielka ale nie miała jednak czasu…no chyba coś jest nie halo? Grube pieniądze ale żałuję i nie polecam nikomu .
    usługodawca

16.10.2025 15:46

Mój kontakt z firmą GERU jest bardzo negatywny. szczególnie w przypadku realizacji usługi. zamówiony został inny kolor niż przyszedł. w związku z tym dostarczony został dodatkowy pojemnik z farbą, żeby osiągnąć zamierzony kolor. farba była mieszana "na oko" mimo, iż właściciele nieruchomości dostarczyli odpowiednio duży pojemnik na wymieszanie farby. przedstawiciel mówił, że jednego dnia jest mycie i naprawianie powstałych uszkodzeń i czekamy na wyschnięcie, później następnego kładziemy podkład i czekamy kolejny dzień do wyschnięcia dopiero kładziemy finalną farbę. to niestety wszystko robimy jednego dnia - praca na akord. z wykonawcą nie idzie się się w żaden sposób dogadać. wykonanie usługi miało być w sierpniu co przesunęło się na późniejszy czas w związku ze złymi warunkami pogodowymi (okres deszczu). w trakcie wykonania usługi pojawiła się mżawka co nie stanowiło problemu mimo iż właściciele zgłaszali uwagi, że w trakcie deszczu jedynie miały być wykonywane prace myjące. osobiście nie polecam firmy do wykonywania usługi malowania elewacji.
    Gall Anonim

22.10.2025 21:29

Solidni, odpowiedzialni i uczciwi. Błędy zdarzają się wszędzie, ważne aby się do nich przyznać a mimo to wzrastać... Praca nie dla wszystkich, zarabiają ci którzy pracują i są systematyczni. Rozumiem niezadowolonych klientów i sfrustrowanych byłych pracowników. Nie każdy wybiera Mercedesa. Dacią też da się jeździć... :-) Polecam każdemu pracę w GERU. Klientów zapraszam po odbiór swojego MB.
    Klient Warszawa

14.10.2025 21:57

Nie polecam, pozytywne opinie pisane przez pracowników, negatywne szybko kasowane. Zapoznajcie się z szczegółowym kosztorysem co zawiera i wtedy sami decydujecie co wybieracie...
    Mariusz

14.10.2025 11:25

Firme Geru polecam gdyz bardzo Dobrze domek zrobiony, w 5 dni ,oprócz malowania i mycia naprawy i podbitka, szybko fachowo ,płatność po zrobieniu ,pełna profeska polecam, materiały też z wyższej półki.
    Tomasz

12.10.2025 16:28

Moja elewacja była malowana rok temu i wygląda dalej jak nowa. Żaden brud sie nie łapie, wszytsko spływa, nie mam już problemów z glonami. Widać, że farba z wysokiej półki. Co do firmy, to wszystko dobrze. Słowni, punktualni i dokładni. Mogłoby to być trochę tańsze, ale za jakość trzeba płacić.
    Gigi

11.10.2025 08:01

(usunięte przez administratora) nie polecam ekipy z oddziału Dąbie. Elewacja popsuta, a panowie zainteresowani tylko pracami dodatkowymi. Nie polecam, drogo i nieprofesjonalnie.
    Eugeniusz - Polkowice

27.09.2025 10:30

Zdecydowanie polecam grupę 215 z Zielonej Góry (panowie Maciej i Rafał). Mimo iż po przeczytaniu opinii o Firmie, miałem mieszane uczucia i obawy do podjęcia współpracy, to po wykonaniu prac (czyszczenie i malowanie elewacji domu), jestem zachwycony profesjonalnym podejściem wspomnianej wyżej ekipy. Prace wykonane ze szczególną starannością. Panowie Maciej i Rafał dbali o porządek podczas prac, a po wykonaniu całości posprzątali niezwykle dokładnie. Jeśli ktoś inny z Państwa będzie miał szczęście zlecenia prac właśnie grupie 215, to osobiście mogę zagwarantować, że warto.

23.09.2025 02:17

Krzysiek

23.09.2025 12:29

Ciekawe, że najbardziej zadowoleni klienci zawsze budzą się o 2:17 w nocy i wtedy postanawiają podzielić się opinią o elewacji 😅 Jeśli to prawdziwy klient – szacunek za taki entuzjazm i bezsenność! A jeśli jednak to firma dba o własny wizerunek, to może lepiej byłoby skupić się na tym, żeby równie zadowoleni byli pracownicy – wtedy pozytywnych opinii pojawiłoby się znacznie więcej i o każdej porze dnia.
    Były przedstawiciel

16.09.2025 21:59

Motto firmy: „Jesteś tylko na umowie B2B” – w praktyce można to odnieść do powiedzenia: „Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi?” W pracy panuje wolna amerykanka i wyścig szczurów. Wyobraźcie sobie ponad 200 przedstawicieli w kraju i brak rejonizacji – jedziesz w teren, który wcześniej obsługiwało już kilku innych. Potencjalni klienci są świadomi i nie zawsze łatwo ich przekonać. Wśród klientów trafiają się osoby, które są zadowolone z obsługi, ale zdarzają się też sytuacje, w których organizacja pracy mogłaby być lepsza. Moim zdaniem czasem zdarzają się niedociągnięcia przy wykonaniu usługi lub sposobie przekazywania zadań. Relacje z liderami i szefostwem również bywają różne. Moim zdaniem czasem bardziej liczy się wynik finansowy niż komfort pracownika. W niektórych przypadkach miałem wrażenie, że problemy między przedstawicielem a liderem nie były wystarczająco omawiane i rozwiązywane. Okres wypowiedzenia jest dość długi, co może wpływać na decyzję o pracy u konkurencji. Rotacja w firmie jest znacząca, co jest dla mnie kolejnym sygnałem, że warto dobrze przemyśleć wybór tej pracy. Chcę podkreślić, że to moja subiektywna opinia, oparta na moich doświadczeniach. Nikt mnie do tego nie sponsorował, a każdy może wyciągnąć własne wnioski. Jeśli planujecie zatrudnienie – droga wolna, każdy uczy się na własnych doświadczeniach...
    Obecny pracownik

19.09.2025 14:59

To tylko dowodzi, że nie jesteś w stanie dogodzić wszystkim. Firma całkiem normalna, żadnego wyścigu szczurów, i co to znaczy ,, wolna amerykanka"? Ludzie przestańcie zachowywać się jak przedszkolaki, jak dzieci. Każdy ma prawo napisać co chce, tylko po co takie głupoty??? Jeśli się nie sprawdziłeś, to przyjmij to na klatę, poszukaj pracy na etat za 5 tys i nie psuj atmosfery. Warunki są tu jasno określone, żadnych niedomówień. Zarówno handlowcy jak i wykonawcy mogą naprawdę bardzo godziwie zarabiać, ale za godziwą pracę, i tyle w temacie. Najważniejszy jest zadowolony klient, i patrząc z perspektywy na tą całą firmę Geru Polska, to większości na tym właśnie zależy. Zdarzają się pewnie i wyjątki, ale gdzie ich nie ma..... Pozdrawiam wszystkich.

19.09.2025 16:47

Każdy ma prawo do swojej opinii, ale nie można zakładać, że jeśli ktoś krytykuje firmę, to znaczy, że się nie sprawdził. W moim przypadku problemem nie były wyniki czy brak chęci do pracy, tylko sposób zarządzania i komunikacji. Wielu pracowników czuło się wprowadzonych w błąd przez liderów – obiecywano jedno, a w praktyce wyglądało to inaczej, a szefostwo umywało od wszystkiego ręce. Dlatego uważam, że warto pisać o takich doświadczeniach, bo przyszli pracownicy powinni znać nie tylko pozytywy, ale i realne trudności, z jakimi można się spotkać
    Klient

17.09.2025 16:01

Moje doświadczenia z firmą Geru Polska oceniam bardzo negatywnie. Podczas prac malarskich firma dwukrotnie zmieniała ekipę wykonawczą:Pierwsza ekipa pojawiła się tylko na jeden dzień i uznała, że nie opłaca im się dalej wykonywać prac. Druga ekipa (panowie z Ukrainy, którzy jak sami mówili pracują w Geru tylko dorywczo) przyjechała po kilku dniach, próbowała rozłożyć rusztowanie, ale okazało się, że nie dysponują odpowiednim sprzętem i nie mogą rozpocząć robót. Na tym ich działania się zakończyły. Przez rok firma nie kontaktowała się w sprawie realizacji usługi. Po tym czasie zgłosili się ponownie z chęcią podjęcia prac, ale odmówiłem, ponieważ elewację wykonałem już z inną firmą szybciej, bez problemów i o 30% taniej. Niestety, po mojej odmowie Geru Polska wystosowała do mnie wezwanie do zapłaty ekwiwalentu w wysokości 13 000 zł, mimo że nie wykonali żadnych prac. Sprawa prawdopodobnie zakończy się w sądzie. Na podstawie mojego doświadczenia nie polecam współpracy z Geru Polska –brak profesjonalizmu, niekompetencja ekip oraz próby dochodzenia nienależnych roszczeń czynią tę firmę bardzo niegodną zaufania.

08.09.2025 10:12

Jestem pracownikiem firmy, ale muszę pisać anonimowo, bo szefostwo od razu strofuje osoby, które mają inne zdanie. W Geru nie można nawet upominać się o własne pieniądze – każdy, kto próbuje, ma problemy. Lider wymaga, żeby pisać pozytywne opinie w internecie, a większość pochlebnych komentarzy powstaje właśnie u „góry”. Na zewnątrz firma kreuje się na miejsce, gdzie można zarobić miliony, a w rzeczywistości pracownicy żyją od wypłaty do wypłaty . Szefowa udziela pożyczek i w ten sposób dodatkowo uzależnia od siebie ludzi. Kto przejrzy na oczy, szybko odchodzi. W firmie panuje bałagan – wszystko robione jest po łepkach, byle szybciej i bez jakości. Czekam już tylko na koniec umowy, której nie można wypowiedzieć wcześniej, patrząc jak innych potraktowali
    ReviewModeratorIcon
    Anita

08.09.2025 22:23

Jak ktoś nie wypłaca ci pieniędzy, to nie ma co się cackać – od razu idź do PIP-u, jeśli próby "dogadania się" zawiodą, a z tego, co piszesz, tak właśnie wygląda sytuacja.

09.09.2025 09:12

Tutaj nie ma umów o pracę czy zleceniowek tylko b2b
    Przedstawiciel

08.09.2025 12:05

Firma w dużej mierze korzysta z wykonawców pozyskanych przez internet, często bez wcześniejszego poznania ich umiejętności. Skutkuje to tym, że jakość usług jest nierówna – zdarzają się poprawnie wykonane prace, ale częściej niestety pojawiają się błędy. Naprawy ubytków bywają wykonane niedokładnie, przez co elewacja po renowacji wygląda gorzej niż przed. Ceny dla klientów są wysokie – przykładowo: malowanie domu z materiałami to około 130 zł brutto za m², a kompleksowe położenie siatki, kleju, tynku i malowanie to około 380 zł brutto za m². Wykonawcy otrzymują z tego znacznie mniejszą część wynagrodzenia (tynkowanie maksymalnie 100 zł za m², malowanie 20–40 zł za m²). Również atmosfera w firmie budzi zastrzeżenia – podczas spotkań integracyjnych zdarzają się sytuacje nietypowe i mało profesjonalne, które wpływają negatywnie na wizerunek pracodawcy.

07.09.2025 19:09

Przez 4 lata byłam pracownikiem tej firmy. Ogólnie nie polecam pracy, ale jak każda firma ma plusy i minusy. Z plusów: - produkty - prowizja wypłacana dwa razy w miesiącu - bezpłatne szkolenia (których jednak jest za mało) Z minusów: - wykonanie usług (80% wykonawców jest brana z łapanki, bez żadnego przeszkolenia) - brak zasad - w moim odczuciu wyrażanie własnych poglądów w kwestiach zawodowych było interpretowane przez (usunięte przez administratora), jako brak szacunku wobec ich osoby, po czym ta osoba opisywana jest jako osoba negatywna. - sytuacje karygodne podczas wykonywanych prac zgłaszane do pracodawcy, są przez niego ignorowane - pani (usunięte przez administratora)średnio ogarnia swoją pracę i często wypiera się sytuacji, które miały miejsce z jej udziałem (usunięte przez administratora) Prosiłam o rozwiązanie umowy w trybie natychmiastowym, to zostało mi zarzucone działanie w konkurencji i nie wyrażono na to zgody. Dodatkowo utrzymywanie prywatnych kontaktów z osobami, które zrezygnowały ze współpracy jest odbierane jako działania przeciwko firmie. Po tych sytuacjach(usunięte przez administratora) doprowadza do marginalizacji pracownika poprzez wykluczanie go z działań zespołowych.
    Basia S

20.08.2025 21:26

U mnie pracowali panowie Jasiu Piotrek brygada nr 2. Pełny profesjonalizm praca wykonana szybko i starannie. Jakość wykonanej usługi beż zastrzeżeń. Po wykonaniu pracy zostawili porządek . Panowie kulturalni i uprzejmi. Życzyłabym sobie żeby wszyscy fachowcy tak wykonywali swoją pracę. Oceniam ich na 6
    Widzet

21.02.2025 13:53

Witam serdecznie szczerze polecam firmę geru gdyż w ubiegłym roku przeprowadzali mi renowacje dachu oraz elewacji 2 ekipy które razem wspulpracowaly ekipa od dachu i ekipa elewacyjna bardzo dobrze wykonały swoją pracę mimo to że dom jest z 1995 roku teraz wygląda jak by był wybudowany rok temu farby elewacyjne jak i dachowe bardzo dobrej jakości co prawda nie tanie ale za jakość trzeba zapłacić teraz mój dom szczyci się nowością wsrud sąsiadów oraz rodziny polecam z całego serca nie znam lepszych ludzi na tym rynku pełen profesjonalizm
    Olo

17.08.2025 11:33

Robili mi dach i elewacje. Farby oryginalne. Wykonanie perfekcyjne, obsługa bardzo kulturalna i otwarta na dodatkowe uwagi. Polecam. Tanio nie jest, ale mam święty spokój.
    Aga

03.08.2025 07:53

Geru Polska i ich podwykonawca wykonywali dla nas malowanie elewacji - woj. śląskie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Ekipa bardzo solidna, dokładna. Fakt, że cena niemała ale lepiej „zapobiegać niż leczyć” Było szybko, dokładnie i solidnie.
    Krzysiek

24.07.2025 08:39

Praca polega na sprzedaży usługi budowlanej, która wykonywana jest na produkcie "własnym" firmy. Ponoć produkty są opatentowane, ale nr patentu ani karty charakterystyki nie udostępniają. Musisz mieć swoją działalność lub mieć kogoś kto za ciebie wystawi fakturę. Klientów pozyskujesz sam, czyli chodzisz i pukasz po domach. Działania marketingowe we własnym zakresie nie są mile widziane i firma wysyła ostrzeżenia o zaniechanie takich działań. Na plus jest to, że kasę wypłacają 2 razy w miesiącu. Jedak czesto zdarza się, że prowizja jest wstrzymana, z przeróżnych powodów. Pani z biura, która odpowiada za przygotowanie prowizji jest średnio ogarnięta. Najczęstsze odpowiedzi na zadane pytania odnośnie braku prowizji to "taką mam notatkę w systemie". Szkolenia są, ale zdecydowanie brakuje tych praktycznych z wiedzy technicznej. Ludzi wypuszczają w teren, a potem problemy bo w umowie czegoś nie zapisano, albo zapisano za dużo. Wiele osób odczuwa brak wsparcia, lider to stanowisko tylko z teorii. Jakość usług slaba. Ciężko sprzedaje się usługę premium, a jak dojdzie do prac to wstyd w całej okolicy. Problem w tym, że główny wykonawca firmy to przyjaciel właścicieli. Mało kogo o chodzi, że nie ma wiedzy takiej jaką powinien posiadać. Nie ma szansy by inna firma wydała opinie o jakości prac ekip tego pana. Trudno pracuje się w takich warunkach. Klient nie zapłaci, ekipa kasę dostanie handlowiec nie. Imprezy firmowe chyba mają na celu przygaszenie pożaru problemów jakie tam panują. Jest wiele firm gdzie można zarobić podobnie i więcej.
    Pamela

15.07.2025 19:12

Jutro jadę na szkolenie produktowe do Wrocławia. Czy może ktoś mi powiedzieć na co mogę liczyć? Jakie narzędzia pracy proponuję firma Geri oraz formę zatrudnienia. Będę wdzięczna:)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Geru Polska?

Kontakt - Geru Polska Sp. z o.o.

Pl. Solny 15 50-062 Wrocław

Branże: Deweloperzy
    Nuntius

08.07.2025 14:48

Asystent AI

Ktoś może się wypowiedzieć, czy praca jako Magazynier przy umowie zleceniu na część etatu naprawdę wymaga aż tyle samodzielności i czy zarobki tutaj są adekwatne do tych oczekiwań? Największy nacisk położony jest na samodzielność i gotowość do pracy fizycznej, a do tego oczekują obsługi komputera. Nie oferują żadnych benefitów ani dodatkowych korzyści.
    #Magazynier
    Pytelki

03.07.2025 20:49

Geru Polska i ich podwykonawca wykonywali dla nas malowanie elewacji domu i podbitki. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Ekipa bardzo solidna, dom wydląda jak nowy. Było szybko, dokładnie i solidnie.
    Jojo

08.05.2025 11:18

Niestety w 2024 firma Geri Polska wykonywała unie naprawdę i malowanie elewacji. Nie polecam stanowczo. Nic się nie zgadzało i nie odpowiadało rzekomym standardom usług . Pochlapane trwałe futryny okien., podbitka, balkony, kostka brukowa, tynk marmurkowy. Wyrzucone pieniądze. Nie wiem kto wypisuje opinie że dom wygląda jak nowy? Zapłaciłam 30 tys zł a teraz muszę wydać znacznie więcej. Koszmar. A farba absolutnie nie działa. Nie polecam.
    Robert

05.06.2025 10:34

Podaj adres nazwisko i niech ludzie faktycznie sobie sprawdzą 😁 Bzdury gościu piszesz i tyle 🤣
    Jola

03.07.2025 14:07

Ja malowałam dom 2023 roku wykonanie super 3 młodych mężczyzn umyli dom pomalowali w 3 dni Jestem bardzo ,bardzo zadowolona
    Ewelina

27.06.2025 11:35

Wykonanie tragiczne.Nie dokończono pracy.Panowie mieli na wiosnę poprawić elewację.Do tej pory a jest koniec czerwca nikt się nie zjawił
    Przedstawiciel

28.03.2022 15:27

Witam, potrzebuję informacji odnośnie pracy jako przedstawiciel w Geru Polska. Może znajdzie się osoba która pracuje lub pracowała w tej firmie i podzieli się informacją o pracodawcy? Z góry dziękuję za informację.
    Priv

25.05.2022 16:30

Czy zyskał Pan odpowiedz? Jestem zainteresowany ich ofertą współpracy

24.06.2025 14:00

Praca na własnej działalności masz prowizje od podpisania umowy. Więcej umówi więcej zarabiasz i często więcej pracujesz. Szkolenia są często wystarczy jeździć oraz spotkania online
    Michał

24.04.2025 15:56

Witam, robili mi elewacje, wszystko poszło szybko i dom wygląda jak nowy, polecam
    Tomek

10.04.2025 11:34

Firma godna polecenia. Elewacja wykonana zgodnie z ustaleniami. Nie ma się do czego doczepić. Wszystko wygląda bardzo dobrze. Polecam
    Grażyna

25.03.2025 09:22

Realizacja przeszła moje najśmielsze oczekiwania, mój dom zyskał kompletnie nowe życie. Od dachu po elewację wszystko szło jak bułka z masłem. Firma rzeczowa, sumienna i przede wszystkim dokładna. Pracę szły w dobrej atmosferze i już nie mogę się doczekać pierwszego grilla z tak pięknym domem. Pozdrawiam Pana Macieja z Gdańska.
    Zbyszek

22.03.2025 18:48

Wyniki finansowe wskazują na to że firma co roku maluje około 2 razy więcej domów niż w poprzednim, negatywne opinie to zdecydowanie konkurencja której firma Geru zabiera pracę

22.03.2025 15:22

Firma Geru robiła mi elewacje i dach, wyglądają teraz jak nowe, bardzo polecam, najwyższej jakości robocizna i farba
    Piotr Długosz

21.03.2025 01:13

Zdecydowanie polecam firmę. W zeszłym roku pomalowali nam elewację, z czego jesteśmy bardzo zadowoleni. Praca została wykonana bardzo rzetelnie. Kontakt z firmą na duży +. W tym roku zdecydowaliśmy się jeszcze na dach, na pewno napiszę jak wyszło. Pozdrawiam

19.03.2025 13:25

Witam nie długo ta firma będzie płaciła duże odszkodowania za malowanie swoimi farbami okazuje się że nie u wszystkich swoich klijentow pracują na farbach Geru jeśli ktoś chce się zagłębić w temat zapraszam mój kolega w czerwcu się zajmie sprawą
    Wykonawca elewacji

20.03.2025 08:22

Wykonuje dla Geru remonty elewacji od ponad 1,5 r. I zawsze są mi dostarczane oryginalne farby z Geru. Jeśli u Pana jest taka sytuacja że remont elewacji został wykonany na innym produkcie należy ten fakt zgłosić do centrali a nawet na policję bo istnieje prawdopodobieństwo że został Pan (usunięte przez administratora) przez osobę wykonującą u Pana zlecenie.
    Robert

20.03.2025 10:40

Firma robi około 2000 elewacji rocznie. Warunkiem płatności jest podpisanie protokołu odbioru. Czy ktoś rozsądny podpisze taki dokument jeśli będzie niezadowolony ? Takie wpisy to typowy hejt sfrustrowanych byłych pracowników, ktorzy z różnych względów stracili zaufanie firmy, która na swoją reputację pracowała 35 lat lub konkurencja, której nie podoba się, że firma przejmuje klientów dzięki swojej rzetelności. Opinii negatywnych jest w stosunku do ilości wykonań znikoma ilość an ilość wykonań można sprawdzić w wynikach finansowych firmy ogólnie dostępnych w KRS. Proponuję spokojnie poczekać na wykonanie i potem samemu wystawić rzetelną opinie. Miłego dnia
    Wojciech

14.03.2025 12:19

Jestem klientem firmy,która na jesieni ub. roku wykonała malowanie mojego domu.Prace zostały wykonane bardzo sprawnie. Ich jakość była bardzo wysoka i jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi.
    Zygzak

11.03.2025 18:40

Rzeczowi, konkretni i zgrani ludzie. Z czystym sercem polecam każdemu.
    Tomek

11.03.2025 18:39

Bardzo polecam, dach wygląda jak nowy
    Michał

10.03.2025 10:33

Witam, firma Geru robiła mi elewacje, bardzo polecam, nie wiem skąd tyle negatywnych komentarzy
    Łukasz Jaśkiewicz

21.02.2025 21:23

Od lat współpracuję z firmą @Geru Polska Sp. zo.o., przy realizacji projektów elewacyjnych. Moja współpraca z tym zespołem to przebiega bez żadnych zastrzeżeń. Zawsze możemy liczyć na ich wsparcie, a ich podejście do jakości wykonania jest na najwyższym poziomie. Wspólne projekty przebiegają sprawnie, z pełnym poszanowaniem terminów i wymagań klienta. Z całą pewnością polecam współpracę z nimi.
    Rodzynek

21.02.2025 12:48

Jak dla mnie skibidi, wszystko super, dobrze chłopaki robią
    Mateusz

13.02.2025 14:27

Ludzie nie czytajcie tych opinii, które wrzucają albo handlowcy albo pracownicy firmy GERU. Praca z tą firmą to jest dramat i nie znam zewnętrznego wykonawcy który byłby zainteresowany współpracą z tą firmą. Pracuje w tej branży już kilka lat i naprawdę znam wielu dobrych wykonawców, którzy sparzyli się na firmie Geru. Zarabiają na ludzkiej niewiedzy grubą kasę a stawki za wykonawstwo płacą głodowe. Sam musisz sobie kupić od nich farbę, na której mają grubą marżę. Na dodatek często zdarza się tak, że zamówiona farba nie dociera w odpowiednim terminie i czekasz z rozłożonym rusztowaniem u klienta tygodniami. Flustracja klienta narasta a Twoje koszty rosną. Płacić płacą ale średnio się to kalkuluje. Czy komuś to odpowiada niech sobie sam odpowie na to pytanie. Mi nie. Na koniec powiem, że firma Geru usuwa z internetu negatywne komentarze klientów a to już jest (usunięte przez administratora)
    Lukasz

17.02.2025 23:28

A pracowałeś Mateuszu dla GERU? Bo Twoj wpis brzmi tak, jakby napisaŁ go ktoś, kto nie dostał szansy na współpracę z GERU. Chyba, że jesteś z ramienia tej "konkurencji", co jedyne co potrafi robic to rzucać oszczerstwa w internecie. A nie zapomniale, w sieci każdy jest kozakiem ????
    Maria

17.02.2025 09:02

Jako Polka mieszkająca za granią korzystałam z usług firmy Geru. Stąd wiem ,że firma specjalizuję się w wykonywaniu dachów i elewacji nie tylko na terenie Polski ale również Niemiec. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Dach, który wcześniej wyglądał naprawdę słabo po wyczyszczeniu i odmalowaniu cieszy moje oko codziennie. Śmiałabym powiedzieć ,że wygląda jak nowy. Wykonawcy sympatyczni i rzetelni. Polecam z całego serca.

Zostaw merytoryczną opinię o Geru Polska Sp. z o.o.