Geru Polska

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Geru Polska Sp. z o.o.

Opinie o Geru Polska Wrocław

Nie przegap nowości o Geru Polska Sp. z o.o.!

Widzet

21.02.2025 13:53

Witam serdecznie szczerze polecam firmę geru gdyż w ubiegłym roku przeprowadzali mi renowacje dachu oraz elewacji 2 ekipy które razem wspulpracowaly ekipa od dachu i ekipa elewacyjna bardzo dobrze wykonały swoją pracę mimo to że dom jest z 1995 roku teraz wygląda jak by był wybudowany rok temu farby elewacyjne jak i dachowe bardzo dobrej jakości co prawda nie tanie ale za jakość trzeba zapłacić teraz mój dom szczyci się nowością wsrud sąsiadów oraz rodziny polecam z całego serca nie znam lepszych ludzi na tym rynku pełen profesjonalizm
    Olo

17.08.2025 11:33

Robili mi dach i elewacje. Farby oryginalne. Wykonanie perfekcyjne, obsługa bardzo kulturalna i otwarta na dodatkowe uwagi. Polecam. Tanio nie jest, ale mam święty spokój.

Marian

20.07.2026 15:16

Polecam firmę Geru , uczciwa firma, bardzo dokładnie i starannie zrobiona elewacja . Za fakturę płacę dopiero po wykonanej robocie.

oszukany

17.07.2026 09:43

Uwaga (usunięte przez administratora) , nie wykonali usługi - handlowiec z ulicy naciąga ludzi - przysłali wezwanie do zapłaty za nie wykonaną usługę

Janina

14.07.2026 09:14

Polecam firmę Geru , jestem bardzo zadowolona dom wygląda bardzo ładnie .

Staszek Z

08.07.2026 21:57

Jestem zadowolony ze współpracy z firmą Geru ,wysoka kultura osobista Pana Handlowca przekonała mnie do tej renowacji , dach zmierzony ,cena wyliczona. Panowie z ekipy budowlanej przyjechali o umówionej porze. Wszystko solidnie i profesjonalnie. Zostawili po sobie porządek. Zastanawiam sie teraz nad zrobieniem elewacji. Nic nie płaciłem przed usługa, całość dopiero po otrzymaniu faktury. Bede polecał wszystkim.
    Paweł

13.06.2026 21:20

Polecam uslugi firmy Geru w 100%
    Maciej

11.06.2026 16:00

Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego jak i przebiegu całych prac dotyczących elewacji. Ekipa była staranna i zostawiła po sobie porządek. Dobra jakość farby widoczna gołym okiem. Warto skorzystać z usług GERU.
    Julia

06.06.2026 16:35

Polecam

03.06.2026 12:09

Miałem malowany dach i też elewacje. Bez zastrzeżeń. Nie kosztuje to mało, ale nie chciałem mieć znowu glonów po 2 latach - a sąsiad tak ma, podobno ekipa wzięła farby z Obi. Woda ładnie spływa i nawet strona północna szybko wysycha. Polecam.
    Andrzej

02.06.2026 18:46

Własnie panowie zakonczyli prace remontowe dachu i elewacji - dom wyglada ślicznie. Sasiedzi podpytują mnie o nazwe firmy bo tez tak chcą miec zrobiony dom. Nie wiem kto tam wypisuje negatywne komentarze ale wiadomo konkurencja nie śpi.Polecam bardzo Geru
    Jacek

02.06.2026 15:37

Po podpisaniu umowy trochę sie wystraszyłem jak poczytałem te opinie , ale teraz już wiem ,ze konkurencja robi tej firmie pod górkę wypisując fajkowe opinie. Jestem bardzo zadowolony z mojej elewacji. Wszystko odbyło sie fachowo ,rzetelnie. Będę polecał wszystkim .
    Robert

30.05.2026 19:06

nie polecam, niewystarczjace przygotowanie pracowników, slabe zaplecze techniczne i ostatecznie jakośc
    Krzychu

28.05.2026 21:08

Mówi się, że konkurencja nie śpi. W przypadku Geru wydaje się to być prawdą. Każda pozytywna opinia niesie za sobą negatywną😅
    Zygmunt

27.05.2026 19:46

Niestety nie polecam , drogo i nie rzetelnie !
    Przemo

20.05.2026 09:19

Bardzo dobra współpraca. Realizacja przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Termin został ustalony kilka tygodni wcześniej i został dotrzymany. Przedstawiciel handlowy bardzo miły i pomocny, wszystko dokładnie wyjaśnił. Renowacja dachu wykonana szybko, czysto i bez problemów. Duży plus za kompleksową obsługę oraz wygodną płatność na podstawie faktury przesłanej mailowo. Zdecydowanie polecam. Podziękowania dla Pana Maćka.
    MJ

15.05.2026 11:03

Nie polecam tej firmy. Jest nierzetelna i bardzo droga. Liczyłem na to, że jest profesjonalna, ale niestety się zawiodłem. Nie odpowiadają na reklamacyjne maile. W rozmowach przed podpisaniem umowy wszystko miało być solidnie wykonane. Czas wykonania usługi był bardzo długi i ze słabą komunikacją z jej wykonawcami, a do tego musiałem się wykazać dużą cierpliwością. Dużo było poprawek, na które musiałem zwracać uwagę.
    Tomasz

14.05.2026 10:16

Z czystym sumieniem polecam firmę Geru. Elewacja wykonana perfekcyjnie, z dbałością o każdy detal – narożniki, okolice okien, wszystko idealnie równe. Ekipa bardzo zgrana, kulturalna i pracowita.
    Kuba

26.04.2026 15:21

Nie polecam pracy w tej firmie. Byłem przedstawicielem, rozwiązałem z nimi umowę, ponieważ świadczone usługi dalece odbiegały od normy i firma nie rozliczyła się ze mną do końca. Szefostwo twierdzi, że każdy kto odchodzi tworzy konkurencję i ma podstawy do niewypłacania prowizji, nie mając żadnych dowód, dla wielu osób już tak zrobili… A osoba, która tworzy im największą konkurencję dalej jest ich firmą partnerską… Sprawa jest już u prawnika, także radzę się wywiązywać ze swoich obowiązków.
    Andikos

26.04.2026 06:31

Ta firma zarządzana jest przez klasyczny „wyścig szczurów”. Pracujesz tylko na prowizji a jeśli niczego nie sprzedasz masz koszty wyjazdów w teren. Zero organizacji sprzedaży i kultury pracy. Spotykałem przy drzwiach u klientów innych handlowców. Nawet wiem że dochodziło do kłótni kto sprzedał usługę i należy mu się prowizja bo firma nie zadbała o rejonizację. Gdy znajdowałem potencjalnych klientów na naprawę tynku na elewacji i jej malowanie terminy oraz ceny sprawiały że widziałem po miesiącu odnowiony dom przez inną firmę. Drobne logiczne, powiązane naprawy przy robieniu elewacji lub dachu nie wchodziły w grę. Klienci skarżyli się że firma jest niekonkurencyjna, podzeleca wykonawstwo firmom „wykonawczym” Co do produktu nie wiem, gęsta struktura powłoki może mieć faktycznie lepsze krycie ale są tu opinie że łuszczy. Żadne uwagi co do pracy, kultury firmy nie były brane pod uwagę, były przez lidera traktowane wrogo z tłumaczeniem że Niemcom (niemiecka firma) nic się nie da powiedzieć to kultura zamknięta. Podsumowując jak dla mnie model biznesowy nie do przyjęcia, praca handlowców sprzedających za wszelką cenę tylko jeden produkt nawet tam gdzie nie ma on uzasadnienia bo konieczne są inne prace stał się przyczynkiem do złych praktyk przedstawicieli handlowych - domokrążców wiedzionych wizją szybkich zysków. Model biznesowy obliczony na kasę a nie na dostarczanie wartości, jak robią to topowe inne firmy polskie robiąc badania nad swoimi produktami … ale to już inna kwestia. Biznes dla desperatów i mamienie wizjami super dochodu
    Mag

06.04.2026 19:32

Elewacja po roku popękana. Brak napraw w ramach gwarancji. Sprawa w sądzie.
    Mag

06.04.2026 19:31

Elewacja po roku cała popękała. Pomimo gwarancji brak wykonanych napraw. Sprawa skierowana z Naszej strony do sądu. Pracujemy nad nagłośnieniem sprawy, by nikt już nie został oszukany na nieistniejące gwarancje. Śląsk.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Geru Polska?

Kontakt - Geru Polska Sp. z o.o.

Pl. Solny 15 50-062 Wrocław

Branża główna: Deweloperzy
    Marcin

23.10.2024 13:36

Agent z firmy Geru namówił mnie abym podpisał umowę na malowanie dachu. Po podpisaniu umowy sprawdziłem ceny w internecie i to był szok. Za ten sam dach wyszło o 30% taniej. Sory ale to jest (usunięte przez administratora) w biały dzień. Nie będę reklamował firmy, która wykonała mi usługę gdyż zaraz zostanę posądzony o to, że jestem z konkurencji. Ostrzegam, przed wysokimi cenami firmy GERU, naprawę można zrobić tą samą usługę o wiele taniej.
    Klient Zabrze Wieniawskiego

09.01.2026 12:03

Malowali mi dach z firmy Geru ponad 2 lata temu i farba zaczyna się łuszczyć 20 tys złotych wywalone w błoto Jak ktoś chce zobaczyć to zapraszam do Zabrza na ul.Wieniawskiego
    Ciekawy

28.03.2026 14:47

Podaj proszę numer domu. Mieszkam w Zabrzu. Jestem pracownikiem. Chętnie zobaczę już poprawione przez firmę. Ups, wygadałem się, że już temat nieaktualny? Wpis zatem też.
    Marta

23.03.2026 11:03

U nas elewacja była robiona 4 lata temu, kolor trzyma ciągle taki sam a dosyć wilgotno u nas na podwórzu przez ogród. W tym roku będziemy malować budynek moich teściów tą samą farbą, bo jesteśmy zadowoleni. Szkoda tylko, że trzeba tyle czekać na termin

23.03.2026 09:23

Pomalowane dobrze, woda fajnie spływa, ściany nie łapią glonów mimo iż mam mnóstwo drzew od strony północnej. Widać, że lepsze farby. Nie płaciłem zaliczki a to dla mnie ważne. Posprzątali po sobie, zrobili w ciągu 4 dni. Nie mam zastrzeżeń.
    Malarz

06.02.2026 14:40

Nie polecam kasuja jak za zloto to samo idzie uzyskac za pol ceny. Gadanie ze ich farby sa super to tylko bajer
    Ryszard klient

22.03.2026 12:37

Za pół ceny? Porównywałem z innymi firmami i mogę śmiało powiedzieć, że taniej można ale tylko bez faktury u Pana z pod sklepu na najtańszych farbach z Mrówki. Oczywiście też bez gwarancji. W Geru wszystko na miejscu. Faktura, gwarancja, jakość farby. Za to chciałem zapłacić i mieć spokój. Ja polecam innym! Jestem zadowolony.
    Przemyslaw O.

23.03.2026 09:11

A Ty myslisz ze faRBYBOD Geru to co to jest? Muresco z caparola tylkonze w innym wiaderku i z niemiecka etykieta bo tam rozlewaja ta farbe. Farba do dachu tez sie chwala ze to ich super produkt a to zwykla farba obecnie brana z dani z Nowocoata.

08.03.2026 22:40

Nie dziwię się, że każdy z tej firmy odchodzi, bo ma tego (usunięte przez administratora) dość. Tyle obłudy co w GERU to nie ma nigdzie. Ja już się cieszę, że mam epizod (usunięte przez administratora) za sobą. Teraz mogę skupić się na nowych wyzwaniach w REVO. (usunięte przez administratora) dobrze sobie to wymyślili. A najzabawniejsze jest to, że ta (usunięte przez administratora) nie potrafi powiązać ich z tą spółką REGON 543746220
    #LiderZespoluTeamLeader

23.02.2026 17:49

Ja jestem bardzo zadowolony. W 5 dni pomalowali całą elewacje, wszystko dobrze oklejone, posprzatane po robocie. Elewacja jak nowa. Faktycznie jest jak mówili, że brud wystarczy wężem umyć, wszystko spływa. Poprzednia firma wzięła zaliczkę i tyle ich widziałem. Tutaj mówiłem, że nie dam zaliczki, ale oni powiedzieli, że płatnośc po pracy jak wszystko jest zrobione. I to mi sie podobało.
    Krystyna

31.01.2026 12:08

Właśnie podpisaliśmy umowę na odnowienie dachu. Przedstawiciele Firmy Pan Kamil i Pan Krzysztof to ludzie z klasą, profesjonaliści o wysokiej kulturze osobistej. Przedstawili cały proces renowacji krok po kroku. Odpowiedzieli na wszystkie pytania. Teraz czekamy do maja na nasz odnowiony dach. Właścicielom Firmy gratulujemy takich świetnych Przedstawicieli. Po zakończeniu prac podzielimy się opinią. A Panom Kamilowi i Krzysztofowi dziękujemy za wyczerpujące przedstawienie projektu i życzymy wszystkiego dobrego.
    Przemek

28.01.2026 11:55

Widać, że trzeba niektórych uświadomić, że Gowork opinie o pracodawcach to miejsce, w którym potencjalny kandydat może zaczerpnąć informacji na temat warunków pracy w danej firmie. Skoro macie drodzy Liderzy niedosyt dobrych komentarzy na temat wykonywanej usługi, to wpłyńcie na zarząd aby zrobić wizytówkę w Google, a nie odwalacie cyrk. My pracownicy niższego szczebla nie mamy nic do powiedzenia, ale wy jesteście także naszym głosem. Google to miejsce gdzie klienci mogą wyrażać opinie, każdy z nas będzie mógł pokierować swojego klienta i poprosić go o napisanie kilku słów. Salon fryzjerski, kwiaciarnia, budka z lodami korzystają z tego narzędzia, dlaczego taka wielka firma nie chce. Tłumaczą, że to z obawy o negatywne komentarze. Uważacie się za lidera na rynku renowacji, to skąd ta obawa. Szanowni Państwo, negatywne komentarze także będą, ale to mobilizuje do zmian na lepsze, ciągłego rozwoju czy poprawy jakości. Usuwanie nieprzychylnych opinii nie jest rozwiązaniem, ale jak widać brakuje tu osoby od kreowania wizerunku i budowania marki. Wypisywanie o "CHerbatkach i zachwycie rodaków" jest po prostu żałosne. Każdy klient, jak dowie się, a zapewne się domyśli, że Halinka nigdy nie pracowała w geru, to nie zleci nawet koszenia trawnika. Halinka - wzruszyła mnie twoja historia, ale naprawdę nie pomagasz. Na pierwszych szkoleniach zachwalacie firmę, ochy achy, a jak przychodzi do konkretów to szopka. Im dalej w las, tym większe rozczarowanie.
    Maks

24.01.2026 04:12

Z tym top 10 to całkiem śmiesznie, gruby, zeby byc na podium poxpisywal umoey innych handlowcoww na swoje nazwisko... ups wygadalem sie
    Halinka

22.01.2026 14:29

W życiu nie miałam jeszcze klienta a przerobiłam przez 5 lat conajmniej kilkudziesięciu żeby z dachu nie był zadowolony. Zakładam ze albo tu są trole albo dewiaci przyciągający same nieszczęścia. Cos mi tu nie gra. 😅
    #PracownikBudowlany
    Beatka L

22.01.2026 08:04

Zdecydowanie odradzam tę firmę Geju. Usługa malowania dachu to absolutna farsa – dach wygląda gorzej niż przed pracami, widać liczne niedociągnięcia i brak profesjonalizmu. Najgorszym elementem współpracy była jednak ekipa wykonawcza. Ludzie bez elementarnej kultury osobistej, aroganccy i wulgarni. Kontakt z (usunięte przez administratora)/biurem praktycznie niemożliwy, a jakiekolwiek uwagi są zbywane w chamski sposób. Omijajcie ich szerokim łukiem, jeśli nie chcecie tracić nerwów i pieniędzy.🫣🫣😱
    Tomasz W

22.01.2026 07:51

Najgorsza ekipa, z jaką miałem do czynienia. Dach został pomalowany niestarannie, widać, że ekipa nie ma pojęcia o technologii, którą rzekomo stosuje. Jednak to, co działo się na podwórku, przechodzi ludzkie pojęcie – brak kultury, pyskówki i totalny brak szacunku do klienta. Relacja z firmą fatalna, zero poczucia odpowiedzialności za fuszerkę. Szczerze ostrzegam przed tymi ludźmi.
    Halinka

21.01.2026 10:11

Ostatnio postanowiłam odwiedzać moich klientów sprzed kilku lat żeby zobaczyć jaki efekt i realne wrażenie zostawiło Geru w ich domach. I co się okazuje? Pytam o ekipę🤔🤔🤔 Słowa klienta🤓🤓🤓🤓 „Każdy wiedział co ma robic, pełna koncentracja, czystość, dokładność i fachowość- panowie zrobili na nas ogromne wrażenie!”👍👍👍 „Jakość - żadnych nalotów glonów i grzybów ściana czysta jak nowa tak jak pan widzi”💪💪💪 Klient uśmiechnięty od ucha do ucha a żona prosiła na cherbatke i ja pytam: „ czy mogą sąsiedzi podejść czasem podpatrzeć lub zapytać i opinie? -,tak moga śmiało”😃😃😃 Ja na to: „ o to super bo będziemy znów robic tu projekt na wiosnę w okolicy państwa domu”🤗🤗🤗❤️❤️❤️ Prawdziwa opinia jest tam. Nie ta fejkowo-internetowa nie opinia konkurencji nie opinia oszustów i krętaczy którzy sami zawiedli swoją firmę chcąc oszukiwać i wylecieli na zbity pysk tylko opinia normalnego przeciętnego klienta Geru. Hej kliencie, jesli tu zajrzałeś!*************************************************************** To teraz pytanie na poziom ilorazu inteligencji: Wiem bo pracuje w tej firmie, ze robimy kilka tysięcy zleceń rocznie!!!!!!!!! Dlaczego tutaj nie ma tysięcy opinii a nawet setek a nawet dziesiątek tylko może kilkanaście lub kilka się powtarzających??? I teraz sam odpowiedz sobie na to pytanie 🤔☺️🤪 Tysiące klientów rok w rok polecanych sie nawzajem przez sąsiadów😃😃😃 A tylko pare zlych opinii od powtarzajacych sie osób🫣🫣🫣🫢🫢🫢🤪🤪🤪 Pozdrawiam
    Sitcom

19.01.2026 13:18

Jak się na to patrzy z boku to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Ludzie narzekają na firmę, a za chwilę sweet focie, lajki i podziękowania. A już mistrzami w tym są liderzy. Gorzkie żale bo muszą tyle własnego czasu i kasy poświęcić na wyszkolenie nowych, a potem nie ma z tego wielkich efektów finansowych dla nich. Oficjalnie nie zgłaszamy problemów i pomysłów, bo (usunięte przez administratora) tego nie lubi. Jedna wielka(usunięte przez administratora). Podobnie jak to, że w top 10 nie mają rezygnacji. No mają, ale nie wysyłają takich umów do biura. Najlepszy lider to koleś, któremu grupę zbudował (usunięte przez administratora). Co się stało z kiero, a w jakim miejscu są ci " jemu przychylni", wszyscy wiedzą. W tej firmie liczy się taktyka. Kto umie dobrze grać będzie u szczytu, a grają wszyscy, przedstawiciele, ekipy i biuro. Nowy rok, nowe rozgrywki, nowy sezon gry o tron.
    Klientka Śląsk

14.01.2026 18:49

Dzień Dobry . Jestem klientką ze Śląska . Rok temu miałam wątpliwości co do podpisanej umowy z przedstawicielem firmy Geru Polska , a więc poprosiła Pana Mateusza o przesłanie mi realizacji z mojej okolicy , wysłał mi aż 10 takich zleceń ukończonych . Już sam fakt tego że aż tyle zrealizowanych było umów przez tą firmę w mojej okolicy było dla mnie wrażeniem . Pojechałam do tych ludzi porozmawiać i zobaczyć jak to wygląda na żywo . Byłam pod ogromnym wrażeniem estetyki i jakości farb . Takze najlepsze co możecie zrobić to poprosić przedstawiciela o realizację tej firmy . I nie wierzcie we wszystko co pisze w internecie bo i pozytywne jak i negatywne opinie można zdobyć bez większego problemu . Moja elewacja była pomalowana rok temu i mam nadzieję że jakość farb poskutkuje tym że zachowa jakość na lata . Co do wykonanej usługi nie mam zastrzeżeń. Pozdrawiam
    Tomasz

15.01.2026 12:11

Jaki klient wystawia opinie po roku od wykonania usługi? Czy jak jesteśmy w restauracji i smakuje, bądź nie smakuje nam jedzenie, to wystawiamy opinie po roku, czy od razu? Klientka Śląsk to bardziej Twój komentarz wygląda jak nieprawdziwy, albo napisany przez firmę, bo jakoś trzeba naprawić to co się dzieje. Takie opinie możesz wystawiać na google, bądź innej stronie, bo gowork służy do oceny pracodawcy, a nie zadowolonych, czy niezadowolonych klientów. Z jakiś powodów firma nie ma wizytówki w Google. Ale może to firma szuka sobie plusów, co patrząc na ich sytuację jest raczej wskazane.
    Znany

16.12.2025 12:23

Paradoksem tej firmy jest to, że decyzję o tym kto ma pracować i jaką funkcję pełnić, podejmuje sekretarka, (usunięte przez administratora)

14.11.2025 07:34

23.11.2025 08:35

Przypominam, że jest to strona poświęcona firmie Geru, a nie Łukasza, czy Twojej, więc wylewaj swoje żale gdzie indziej 😊 Nie jestem Łukaszem, ale nie mogę się podpisać, bo firma od razu strofuję takie osoby. 13 listopada firma Geru po 6 latach współpracy rozstała się z kierownikiem i to w taki sposób, że zostawię to bez komentarza. Kierownik, który zbudował całą tą firmę w Polsce i to dzięki jego osobie i ludziom zrekrutowanym przez niego firma się tak rozwinęła. Po tych sytuacjach nie wróże firmie GERU nic dobrego. Kierownik po prostu nie klaskał tak jak jego koledzy i się to nie podobało.
    Katarzyna P

21.11.2025 21:27

Jesli pan Wojciech Nowak z Łukaszem Florkiewiczem nie pokasuje fałszywych opinii o mojej firmie !! Które również dodawali we dwóch i na wasz temat czyli firmy Geru Polska !! Chwaląc sie tym wszem i wobec! Przedstawię oficjalnie pismo do geru co obaj kombinujecie ! Pozdrawiam serdecznie ! Współczuję współpracowników!
    Katarzyna

12.11.2025 18:00

Miałam zakaz malowania dla firmy geru od szefowej 😉 , malowała moja firma dla was cały sezon a szefowa nic nie wiedziała haha burdelik na kółkach , pani Beatka nawet nie wie jakie cyrki jej robią ludzie z biura i jak sie z niej śmieją za plecami !! Dziękuję za współpracę, prosze o zaległe 10 tysiecy 😉
    Współpraca

12.11.2025 17:56

Podwykonawca geru stefbud nabrał podwykonawców i ich nie porozliczał , zajebista firma sami nie wiecie kto dla geru pracuje 😉 😉 śmieją sie z was klienci!!

Zostaw merytoryczną opinię o Geru Polska Sp. z o.o.