Monopolista oraz administrator na grupach uber, glovo, stuart. Usuwa lub nie dopuszcza do publikacji postów które są mu nie na ręke, omijać szerokim łukiem. Każdy inny partner poświęci więcej czasu przy współpracy niż ta pseudo-firma
Czy w Citydrive Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
Nie polecam 1)kontakt z infolinią zerowej 2)jeżeli dodzwonisz się, to na pytania odpowiedzi nie ma, nikt nic, nie wie. Kierują pisać na maila, gdzie nikt nie odpowiada 3)wypłaty - to najgorzej!!! Jestem w UBEREATS, Citydrive pobiera podatek VAT z całą kwotę wpływu z Ubera. Z napiwek, z kwestów też!.. Na pytanie, czemu tak-odpowiedź, pani nicht piszę na maila, ja nie zarachowuje wypłatę 4)faktury - to w ogóle masakra.. Żadnej faktury nie rozliczono! Dobrze że pracowałam z nimi krótki czas, i zrozumiałam, że muszę stąd uciekać. Mój kolega, który pracuje pół roku za cały czas nie otrzymał zwrotu faktur!!! Nie polecam, dobrze że wczesno zmieniłam partnera!
Wypowiedzenie wystarczy napisać na maila, wklejasz regułkę i robią Ci ostatnie rozliczenie i po sprawie.
Mój partner Glovo i DeliGoo. Zostałem poproszony o opinię. - rozliczenia ok, - wypłaty w terminie (zwykle dzien później niz podsumowanie zarobków w aplikacji Glovo), - kontakt przesz infolinie taki sobie - zwykle jest zajęte i ciężko się dodzwonić - na mailu i messengerze odpisują co chwilę, - jak wnioskowałem o jakieś dokumenty, to czas oczekania był kilka dni.
Zależy jak się dogadasz z komornikiem, co jest w piśmie komorniczym. Każda firma, która Cię zatrudni, musi się dostosować do siły wyższej jeśli masz długi, natomiast wiem, że niektórzy dostają np. zlecenie komornika o zajęciu 100% zarobków, a potem się dogadują, żeby jednak pracodawca wysyłał ttlko część np. 30 czy 50% i resztę wysyła pracownikowi, aby miał na utrzymanie.
Może jesteś w stanie coś więcej na ten temat napisać? Znalazłam ofertę pracy i myślałam nad dołączeniem, ale po twoim i wcześniejszych komentarzach mam wątpliwości- może wiesz jak wygląda sytuacja z wypłatami i umową?
normalnie, wyplaty realizują w czasie. Moim zdaniem to nie jest zaden "wątpliwy" partner, dzialają długo na rynku i są najwięksi. Nie wiem co to za negatywny komentarz o moderacji grup, mają swoje grupy na Fb no to je moderują, ja często zgłaszam spam na grupie Glovo.
Wypłaty są na czas, a to jest największy partner Glovo w Polsce. Nie wiem o co chodzi z tym zarzucaniem o braku czasu, no tak, posiadają swoje grupy na FB, to chyba nie jest zbrodnia, możesz dołączyć do innych grup lub zbudować sobie swoje :)
Завжди затримують виплату грошей, не рекомендую цього партнера , є інші. Завжди з ними сварюсь бо просити вже нема чого. Не підписуйтесь до них
Mnie to tam ciekawi ta rozbieżność w opinii. Pani wyżej podkreślała terminowość a tutaj padło stwierdzenie o opóźnionych wypłatach. Myślicie ze to od nordowości zależy czy to po prostu zbieg okoliczności? Ile osób spoza Polski pracuje?
Pisza o błyskawicznym starcie pracy po aplikowaniu, faktycznie już nawet po 2 dniach można zacząć? Z rezygnacją podobno jest identycznie, nie robili nikomu problemów? Od ręki można dostać prace lub zrezygnować? Na ich stronie jest dostępny formularz, po ilu dostaliście feedback?
tak, jeśli wszystko z dokumentami masz ok to nawet następnego dnia można już pracować. z rezygnacją podobnie - wysyłasz mailowo prośbę, akceptują bez zbędnych pytań i koniec. Zadzwonili do mnie tego samego dnia
Serio, mailowo można się zwolnić? I nie trzeba jechać do biura podpisać jakiejś rezygnacji? I dokumenty od firmy np. o rozwiązaniu umowy, to też oni jakoś mailowo, pocztowo wysyłają, czy po nie już trzeba pojechać?
Hej, mój tata chce tu pracować, mogłabym cię prosić o więcej szczegółów? Na temat tych wypłat? Płaca ratami, opóźniają wypłaty czy w ogole robią problem z płaceniem za cały miesiąc?
Wiecie, czy City Drive Polska sp. z o.o. sp.k. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
Mój partner w Glovo i Uber eats, polecam, bo najszybciej aktywują konta w aplikacjach i możesz zacząć pracę nastepnego dnia, dalej: najniższa prowizja z tego co robiłem rozeznanie, jakieś 40-45% mniej płacę niż u konkurnecji na A :)
hej, ja bym chciała zacząć taką pracę, ale nie orientuje się w ogóle w tych prowizjach. Ile na transakcji jest mniej więcej, jakoś przykładowo? Trzeba mieć własny pojazd, paliwo itp z własnej kieszeni idzie?
Kierowca kurier walbrzych
Kiedy można zaczoc
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy

mi również, czekam na pieniądze, a na infolinii jakieś bzdety gadają, że mają błąd w systemie i trzeba czekać xd
Niska prowizja i wyplaty na czas. Dlatego lubiem City Drive. Polecam!
Witam, polecam partnera City Drive , współpracujemy pół roku , bardzo mi się podoba
Bardzo fajny partner. Dobra praca dorywcza. Uczciwy personel
Zdecydowanie polecam! Duży plus to jest kontakt z obsługą, która zawsze odbiera i pomaga od ręki w trudnych sytuacjach. Polecam każdemu kto szuka zarówno pracy dorywczej jak i na stałe.
Polecam, mają biuro stacjonarne we Wrocławiu, szybko podpisałam umowy i zaczęłam pracę w Wolt !!!
Aplikowaliście na stanowisko Pracownik Fizyczny w City Drive Polska sp. z o.o. sp.k. i zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami związanymi ze spotkaniem z przedstawicielami firmy. Informacje, które przekażecie mogą okazać się przydatne dla innych użytkowników.
mój partner rozliczeniowy w Glovo. Najtańszy partner rozliczeniowy na polskim rynku, polecam.
Jedna Pani pochwaliła usługi przy czym podkreśliła, że ma swoich dwóch ulubionych Panów z obsługi. To ile osó tak w sumie tu się zatrudnia i czy faktycznie klient jest teoretycznie przypisany do osoby, że wpada się na tych "ulubionych"? I ogólnie to jakie warunki obecnie są na obsłudze, co musze zrobić, żeby móc się do niej zatrudnić?
Mój partner w Glovo. Polecam. Roliczenia zawsze na czas, a jeżdzę siódmy miesiąc, czyli otrzymałam wypłate jakieś 14 razy. Dużo lepsza firma niż moj poprzedni partner, mam dwóch ulubionych panów z obsługi telefonicznej, bardzo mili.
partner rekrutacyjny Glovo, Wolt i Żabka Jush. Polecam - plusy współpracy: + tanie rozliczenia, najtańsi na rynku + dobry kontakt na messenger + biuro w kazdym miescie + dają sprzęt (plecak termiczny) za darmo w ramach promocji + można wynająć pojazd Minusy - ciężko się dodzwonić do biura - długo czekałem na zaświadczenie (ponad tydzień)
czyli minusy to działanie biura? wiadomo czemu tak trudno o kontakt? za dużo osób ma problemy i dzwoni jednocześnie czy ich tam jest za mało? ile osób się tam zatrudnia?
Доброго дня, велике дякую команді City Drive. Тиждень тому почала працювати в Uber Eats у Вроцлаві, багато чого не розуміла, але дуже дякую працівникам на інфолінії , допомогли та пояснили як почати працювати . Дуже класний колектив, в офісі завжди усім допоможуть
Pracuję już z tą firmą ponad rok i zaszły duże zmiany. Odpisują na wiadomości max do 1 dnia, szybko można się dodzwonić, a jak zadzwoniłem w weekend, to oddzwonili. Jeżdżę na zmianę w Uberze i Wolcie i nie narzekam. Fajna luźna praca i pomagają kontaktować się z obsługą aplikacji. Jestem z Wrocławia i czasami wolę przyjść do nich do biura coś załatwić na Bema.
Problemy można zgłaszać drogą mailową, telefoniczną albo poprzez facebooka. Generalnie biuro obsługi reaguje i odpisuje na wszystko codziennie, więc można powiedzieć, że w prostych kwestiach rozwiązują problemy od ręki, ale w przypadku wyjaśniania sprawy z aplikacją czy załatwiania papierków np. z urzędami, zajmuje to więcej czasu, kilka-naście dni.
Już przy wprowadzaniu danych do umowy miałam do czynienia z niekompetencją pracownika - na maila i na SMSa nie odpowiedział, a na mój telefon (kilka razy nie odbierał) wreszcie podał adres mailowy, gdzie miałam od początku wysłać dane.
Pracownik w biurze zbywa problem, mówiąc, że należy pisać maila. Na maila odpowiedzi do tej pory nie dostałam. Pracownik więc poprosił o moje nazwisko, a po 2 godzinach napisał, że City-Drive jeszcze nie wypłaci w tym okresie pieniędzy. Żadnego rozliczenia nie dostałam, raczej pytanie "czy Pani nie odliczyła naszej prowizji i aktywacji?" Ja przepraszam, czy rozliczenie nie jest podstawowym prawem każdego pracownika? Te pytania pracownika są nieuprzejme i z dala można w nich czuć lenistwem. Nieprzyjemnie się przy takim pracowniku pracuje, sugeruję zmianę człowieka na tym stanowisku
Nie mialem nigdy problemów z kontaktem z tym partnerem, na maila odpisują w ciągu 24 godzin, no może więcej jak są dokumenty do ogarniecia.
Brak problemów z mojej strony, na początku formalność z podpisaniem umowy i zaświadczeniem ze jestem studentem. Potem już ciągiem rozliczają mnie ok. pół roku bez zadnych opóźnień. Dodzwanialam się z 3-4 razy bez wiekszego problemu.
wybralam partnera city drive w trojmiescie. oddzial w gdansku moge polecic z czystym sumieniem zawsze dostaje odpowiedz i pomoc. Pani Dominika kilka miesiecy temu doradzila mi glovo i podpisala ze mna umowe w iburze przy Uphagena 27. wyplaty mam co dwa tygodnie i grafik ukladam tak jak mam czas. pani Dominika zawsze pod telefonem (usunięte przez administratora)
Prowadzona jest ciągle rekrutacja do Citydrive Sp. z o.o. sp.k.. Czy polecilibyście firmę jako pracodawcę? Dużo umieszczają ogłoszeń na GoWork.pl, ostatnie dodali 22 grudnia.
Jak się pracuje w City Drive Polska sp. z o.o. sp.k.?
Zobacz opinie na temat firmy City Drive Polska sp. z o.o. sp.k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 35.
Jakie są opinie pracowników o pracy w City Drive Polska sp. z o.o. sp.k.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 34, z czego 22 to opinie pozytywne, 10 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy City Drive Polska sp. z o.o. sp.k.?
Kandydaci do pracy w City Drive Polska sp. z o.o. sp.k. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.