Pracuję w tej firmie od trzech lat i naprawdę z ręką na sercu mogę powiedzieć, że to miejsce, w którym czuję się dobrze, bezpiecznie i doceniana. Od samego początku zaskoczyło mnie to, jak bardzo firma dba o ludzi - nie tylko przez super atmosferę i fajnych współpracowników, ale też przez konkretne działania. Mamy świetne benefity, prywatną opiekę zdrowotną, kartę sportową, różne bonusy i możliwość udziału w szkoleniach, które faktycznie pomagają się rozwijać. Co tydzień w piątki jest pyszne jedzenie - ostatnio był dzień z kuchnią amerykańską i naprawdę każdy się zajadał.
Cieszę się też, że firma nie stoi w miejscu – regularnie wymieniany jest sprzęt na nowszy, dzięki czemu praca idzie sprawnie i bez stresu. Ostatnio zrobiliśmy mały „upgrade” biura i pojawiły się np. fotele do masażu, więcej zieleni. To drobiazgi, ale robią ogromną różnicę – po prostu dobrze się tu czuję. Do tego często są organizowane integracje : wspólne wyjścia, świętowanie różnych okazji.
To wszystko sprawia, że człowiek nie czuje się tylko trybikiem w maszynie. Mam poczucie, że jestem słuchana, że mogę się rozwijać i że moja praca ma znaczenie. Jestem dumna, że mogę być częścią tego zespołu – i z całego serca polecam każdej kobiecie (i nie tylko!), która szuka miejsca, gdzie się ją szanuje, wspiera i daje przestrzeń do bycia sobą.