Resi Capital

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Resi Capital S.A.

Opinie o Resi Capital Kraków

Nie przegap nowości o Resi Capital S.A.!

aggie

19.06.2026 21:37

Praca w Resi Capital dała mi możliwość rozwoju w dynamicznym środowisku i zdobycia cennego doświadczenia. Doceniam otwartą komunikację w zespole. Atmosfera sprzyja współpracy i realizacji ambitnych projektów.
    michael

21.05.2026 12:13

Pracowałem przy jednym projekcie z ludźmi z Resi Capital i serio pozytywnie mnie zaskoczyło podejście do współpracy. Bez zbędnego korpo-klimatu, za to konkrety i szybkie decyzje.
    Amelia

18.06.2026 14:59

Też uważam, że Resi to dobre miejsce do rozwoju zawodowego. Doceniałam samodzielność w pracy i to, że można było liczyć na wsparcie współpracowników, kiedy pojawiały się trudniejsze tematy.
    Amelia

18.06.2026 14:58

Pracowałam w Resi Capital i ogólnie wspominam ten czas bardzo dobrze. Było sporo ciekawych projektów, dzięki którym można było się dużo nauczyć, a atmosfera w zespole była naprawdę w porządku.
    jere

29.07.2025 23:58

Pracodawca zapewniający wiele benefitów, ale przede wszystkim cenie wysoki poziom firmy i możliwość bycia częścią świetnych projektów. Polecam.
    Greg

12.09.2025 18:49

Ciekawe projekty, zdolna ekipa. Generalnie fajne miejsce pracy.

17.06.2026 10:56

Muszę przyznać, że to były najlepsze projekty w jakich brałem udział, a pracuję w branży od kilkunastu lat.
    sandi

21.04.2026 08:43

Ktoś podpowie czy jest opcja na praktyki tutaj? Gdzie szukać info?

17.06.2026 10:55

Najpewniejszym źródłem informacji będzie dział HR, więc polecam się tam zawrócić

17.06.2026 10:52

Pracowałem nad kilkoma projektami Resi Capital. Współpraca z zespołem poprawna, dobre zarobki i angażujące inwestycje.
    xyz

02.06.2026 21:05

Niestety nie mogę polecić tego pracodawcy. W firmie widoczna jest bardzo duża rotacja pracowników, co samo w sobie dużo mówi o atmosferze i sposobie zarządzania. Organizacja pracy jest chaotyczna, tempo bardzo wysokie, a podejście do ludzi sprawia wrażenie mocno nastawionego na wynik i pieniądze, przy jednoczesnym braku realnego szacunku do pracownika. Niepokojące jest również to, że pracownicy otrzymują prośby o wystawianie pozytywnych opinii, co może zaburzać prawdziwy obraz firmy na zewnątrz. Benefity, takie jak dostęp do psychologa, w moim odczuciu nie są przypadkowe — przy takim poziomie presji i atmosferze pracy mogą być po prostu potrzebne. Ogólnie moje doświadczenie z tym pracodawcą oceniam negatywnie. Firma powinna popracować nad organizacją, komunikacją, stabilnością zespołu i przede wszystkim nad podejściem do ludzi.
    ostrzeżenie

15.06.2026 10:16

proszę uważać wszystkie te pozytywne opinie są dodawane przez pracowników na prośbę działu marketingu. proszę poczytać o jakości wykonania inwestycji Tuwima w Łodzi forum na fb i jak traktowani są klienci - pracownicy podobnie
    Joanna

09.03.2025 23:22

Cenię sobie pracę w Resi Capital za świetną atmosferę i możliwość rozwoju. To firma, która daje realne szanse na awans i docenia ludzi, którzy chcą się angażować.
    zalka

10.12.2025 08:10

Szczególnie, że projekty przy których pracuje się w Resi to te najbardziej topowe, dzięki czemu mega dużo można się nauczyć
    oliwia

12.06.2026 11:49

W trakcie pracy miałam możliwość rozwoju zawodowego i współpracy z zaangażowanymi specjalistami. Atmosfera była przyjazna i zdobyłam praktyczne doświadczenie w branży nieruchomości. Mega polecam!
    Ollie

24.03.2025 21:07

Resi Capital to firma, która zapewnia dużą niezależność i możliwość realnego wpływu na projekty. Dodatkowo, można liczyć na świetne warunki pracy i przyjazną atmosferę.
    marzena

24.05.2026 23:29

Ja bardzo dobrze wspominam czas pracy w Resi Capital. Firma dawała dużą samodzielność, ale jednocześnie można było liczyć na wsparcie współpracowników i przełożonych.
    domi

11.06.2026 12:13

Szczególnie cenię połączenie profesjonalnego podejścia do biznesu z partnerskimi relacjami między pracownikami. Firma stawia na samodzielność i odpowiedzialność, dzięki czemu można rozwijać się nie tylko zawodowo, ale też zdobywać cenne doświadczenie w podejmowaniu decyzji.
    dominik

01.06.2026 17:27

Pracowałem w Resi Capital przez ponad dwa lata i ogólnie wspominam ten czas pozytywnie. Firma jest dynamiczna, projekty są ciekawe, a zespół składa się z kompetentnych i pomocnych osób. Dużym plusem była możliwość zdobycia doświadczenia w branży nieruchomości i współpraca z ludźmi, którzy chętnie dzielili się wiedzą. Tempo pracy bywało wysokie, szczególnie przy ważnych etapach inwestycji, ale dzięki temu można było się sporo nauczyć.
    amadeusz

24.09.2025 10:22

Świetna firma do zdobycia wiedzy, doświadczenia i kontaktów. Bardzo dobrze wspominam czas pracy tutaj i współpracowników.
    tom

09.04.2026 18:26

Zgadzam się. Dobre miejsce do zdobycia doświadczenia, ale też z dobrymi zarobkami
    gabriela

31.05.2026 12:14

Największym atutem pracy w Resi Capital są ludzie. Zaangażowani, pomocni i nastawieni na współpracę. Firma stawia na rozwój i daje możliwość zdobywania doświadczenia, co według mnie jest ogromnym plusem
    gabriela

31.05.2026 12:12

Praca w Resi Capital dała mi możliwość rozwoju w dynamicznie rosnącej firmie i udziału w ciekawych projektach inwestycyjnych. Doceniam profesjonalny zespół, otwartą komunikację oraz realne wsparcie ze strony przełożonych.
    kuba

30.05.2026 23:40

Rozmowa przebiegła w profesjonalnej i miłej atmosferze. Czekam na feedback. Polecam
    zbych

23.02.2026 00:05

Praca dawała możliwość rozwoju i pracy nad ciekawymi projektami. Zespół był profesjonalny, a atmosfera sprzyjała realizacji zadań. Ogólnie polecam.
    wanda

27.04.2026 18:58

Z perspektywy czasu również mogę powiedzieć, że to firma, w której można się sporo nauczyć i jednocześnie pracować w przyjaznym środowisku. Projekty są ciekawe i różnorodne
    irmina

29.05.2026 19:05

Zgadzam się. Trzeba polubić czasem intensywne tempo pracy, ale wysokość zarobków i praca przy ciekawych projektach to wynagradzają
    irmina

29.05.2026 19:04

Polecam. Pracowałam w Resi kilka lat. Zyskałam dużo doświadczenia i kontaktów.
    michu

21.08.2025 16:59

Resi Capital to firma, w której można się rozwijać i mieć poczucie stabilności. Wynagrodzenie jest uczciwe, a dbałość o jakość usług sprawia, że pracuje się tu z satysfakcją.
    anastazja

28.05.2026 17:50

W pełni się zgadzam, bo mam bardzo podobne doświadczenie. Ja super wspominam lata pracy tutaj
    anastazja

28.05.2026 17:49

Pracowałam w Resi kilka lat. Zdobyłam mnóstwo skilli. Od kontaktu z klientem po prace nad projektami. Szczerze bardzo polecam.
    alice

27.02.2026 23:42

Polecam. Kilka lat temu zaczęłam tutaj praktyki i tak już zostałam w pracy.
    majkel

31.03.2026 22:50

Ja podobnie. Doceniam, że udało mi się wtedy załapać na praktyki tutaj, bo dzięki temu mam naprawdę fajną pracę
    gina

27.05.2026 23:50

oo, mam podobną historię 😊 zaczynałam od stażu, a pracuję od lat i jestem mega zadowolona
    gina

27.05.2026 23:49

Wiem, że częściej pisze się negatywne opinie na jakis temat, ale na przekór temu chce napisać coś pozytywnego :) Mega doceniam pracę w Resi za profesjonalizm pracowników i dobre warunki. Zarobki na spoko poziomie, angażujące projekty. Naprawdę jestem zadowolona i POLECAM!
    marzena

24.05.2026 23:26

Praca w Resi Capital była dla mnie bardzo wartościowym doświadczeniem. Zespół był profesjonalny i pomocny, a atmosfera sprzyjała rozwojowi i zdobywaniu nowych umiejętności. Doceniam również dobrą organizację pracy i otwartość na pomysły pracowników.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Resi Capital?

Kontakt - Resi Capital S.A.

Wielicka 28B 30-552 Kraków

NIP:6793198944

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Stachu

19.05.2026 18:31

Firma jest dobrze zorganizowana, a zakres obowiązków jasno określony. Duży plus za normalne podejście do pracownika i dobre zarobki
    Rafał

25.01.2025 23:15

Jestem pod wrażeniem jak ciekawe i rozwojowe są projekty w tej firmie. Bardzo polecam!
    inez

22.08.2025 11:51

Wiadomo, bo dla mnie oprócz zarobków i rozwój jest ważny, więc też mega doceniam, że mogę się tutaj dużo uczyć
    filipo

15.05.2026 23:05

Pełna zgoda. Firma naprawdę tworzy innowacyjne projekty i nieustannie się rozwija, co jest zaletą
    filipo

15.05.2026 23:04

Polecam. Firma z konkretnymi wartościami. Innowacyjne projekty
    patrycja

13.05.2026 23:59

Lubię tutaj pracować. Dobre warunki i atmosfera
    rychu

29.08.2025 23:29

Warto zdecydować się na pracę w Resi Capital. Naprawdę dobre zarobki i ciekawa praca sama w sobie.
    nina

09.05.2026 17:47

Mnie też się tutaj dobrze pracuje. Właśnie zarobki są super, ale też spoko ludzie
    nina

09.05.2026 17:46

Zaczęłam pracę od stażu i tak już jestem od kilku lat. Lubię tutaj pracować mimo, że bywają intensywniejsze okresy, ale zarobki i satysfakcja z dowiezionych projektów to wynagradzają. Ja polecam!
    ernst

10.11.2025 18:20

Pracuję tutaj od kilku lat. Udało mi się zacząć w sumie od razu po studiach i mega to doceniam, bo pracuję w jednej z najlepszych firm w branży na rynku.
    liliana

08.05.2026 18:45

Fajne miejsce dla osób, które chcą mieć realny wpływ na projekty, a nie tylko odhaczać taski. W Resi Capital najbardziej doceniam normalne podejście do ludzi i to, że komunikacja jest raczej partnerska niż sztywna.
    liliana

08.05.2026 18:44

Pracuję w Resi Capital już jakiś czas i serio na plus atmosfera w zespole. Ludzie są pomocni, bez niepotrzebnego korpo nadęcia. Dużo się dzieje, więc można się sporo nauczyć, szczególnie jeśli ktoś lubi nieruchomości i dynamiczne środowisko.
    zach

26.08.2025 19:31

W Resi Capital można sporo nauczyć się o rynku najmu i kontaktach z klientami. Zespół jest pomocny, a procedury jasne.
    Iga

07.05.2026 21:12

Dokładnie, a najbardziej podoba mi się atmosfera w zespole i to, że ludzie naprawdę współpracują ze sobą przy projektach. Praca bywa intensywna, szczególnie przy większych inwestycjach, ale daje sporo satysfakcji, bo widać efekty swojej pracy. Duży plus również za możliwość nauki od osób z doświadczeniem w branży nieruchomości.
    Iga

07.05.2026 21:10

Pracuję w Resi Capital od dłuższego czasu i największym plusem są dla mnie konkretne projekty i możliwość realnego rozwoju. Firma działa w szybkim tempie, ale dzięki temu można zdobyć dużo doświadczenia w krótkim czasie. Doceniam też samodzielność w pracy i to, że przełożeni dają przestrzeń do działania, zamiast kontrolować każdy szczegół.
    noah

30.07.2025 21:31

Jak dotąd moje ulubione miejsce pracy. Dużo benefitów, ale przede wszystkim super ludzie i rozwojowe projekty.
    agata

28.04.2026 17:59

Mam podobne odczucia. Bywa intensywnie, ale jest wiele profitów pracy tutaj. Warto spróbować i wyrobić swoją własną opinię
    Julita

06.05.2026 16:36

Dokładnie, mam podobnie. Ważni są dla mnie ludzie, więc dobrze mi się tutaj pracuje
    Julita

06.05.2026 16:35

Lubię tę pracę. Zespół jest zgrany, a komunikacja wewnętrzna przebiega sprawnie i bez zbędnego stresu.
    igo

11.06.2025 17:35

Fajna atmosfera, dużo się dzieje, ale dzięki temu nie ma nudy – zarobki i projekty na plus.

30.04.2026 11:28

To prawda, bywa bardzo intensywnie, więc trzeba umieć pracować na wysokich obrotach, ale można mieć z tego dużą satysfakcję
    nk

26.04.2025 22:15

czy jest możliwy staż w Resi Capital? ma ktoś informacje?
    emi

13.10.2025 20:16

Ja też polecam skontaktować się z działem HR firmy. Udzielą najpewniejszych informacji

30.04.2026 11:26

Ja tak zaczynałam, więc jest możliwy, ale najlepiej dowiedzieć się w dziale HR zapewne

30.04.2026 11:23

Mi osobiście Resi Capital daje sporo możliwości rozwoju, szczególnie jeśli ktoś chce zdobywać doświadczenie w branży nieruchomości. Zespół jest pomocny, a wdrożenie przebiega sprawnie. Doceniam też jasną komunikację celów i oczekiwań.
    agata

28.04.2026 17:57

Praca w Resi Capital daje sporo możliwości rozwoju i faktycznie można się dużo nauczyć, szczególnie na początku kariery. Zespół jest raczej pomocny, ale tempo pracy bywa intensywne i przy większych projektach trzeba liczyć się z presją czasu
    wanda

27.04.2026 18:57

Praca w Resi Capital była dla mnie naprawdę wartościowym doświadczeniem, szczególnie pod kątem rozwoju i zdobywania praktycznej wiedzy o rynku nieruchomości. Atmosfera w zespole jest raczej swobodna, ludzie są pomocni i można liczyć na wsparcie przy bardziej wymagających projektach.

09.04.2026 18:25

filip

24.04.2026 17:35

Mam podobnie. Firma daje możliwości rozwoju, ale tempo pracy bywa bardzo intensywne. Nie każdemu będzie odpowiadać presja i dynamiczne środowisko.
    filip

24.04.2026 17:35

Pracuję w Resi Capital i jestem zadowolony. Dużo się można nauczyć i zdobyć doświadczenie. Tempo pracy jest szybkie, ale idą za tym dobre zarobki i rozwój. Polecam
    kuba

03.03.2026 08:07

Ja jestem bardzo zadowolony z pracy w Resi. Mam dużą samodzielność działań, co cenię. Rozwijam się i dobrze zarabiam. Jeśli chodzi o mnie to po prostu polecam.
    karol

20.04.2026 23:29

Tak, samodzielność to duży plus tej branży

Zostaw merytoryczną opinię o Resi Capital S.A.