Resi Capital

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Resi Capital S.A.

Opinie o Resi Capital Kraków

Nie przegap nowości o Resi Capital S.A.!

kubix

22.05.2025 08:02

Jeśli ktoś się waha czy podoła to polecam się odważyć! Naprawdę super zespół i ciekawa praca.

30.06.2026 11:01

Do Resi Capital trafiłem z polecenia i nie żałuję. Zespół jest pomocny, a codzienna praca jest różnorodna, dzięki czemu można stale rozwijać swoje umiejętności.
    kazek

14.07.2025 22:20

Firma daje możliwość rozwoju i kontaktu z ciekawymi projektami, choć tempo pracy potrafi być naprawdę szybkie.
    Artur

18.07.2025 23:16

Natomiast satysfakcja z dobrze zakończonych, jakościowych projektów jest nie do opisania.

30.06.2026 11:00

Trzeba przyznać, że bywają gorące okresy pod względem pracy, ale kwestia przyzwyczajenia. Pensja i praca nad takimi projektami wynagradza sporo :)

30.06.2026 10:58

Według mnie praca w Resi Capital daje możliwość zdobycia doświadczenia przy ciekawych projektach mieszkaniowych. Dużym plusem jest samodzielność w działaniu, ale też można liczyć na realną pomoc zespołu, co jest ważne
    barto

06.06.2025 22:25

Praca jest dynamiczna, ale jasno określone cele i wsparcie zespołu pomagają dobrze się w tym odnaleźć.
    levis

23.12.2025 19:32

Dokładnie. Atrakcyjne zarobki są również dodatkowym czynnikiem motywacyjnym.

Adriana

29.06.2026 21:08

Potwierdzam. To miejsce dla osób, które lubią dynamiczne środowisko. Zdarzają się intensywniejsze okresy, ale można zdobyć dużo praktycznej wiedzy o rynku nieruchomości i rozwinąć swoje kompetencje
    Adriana

29.06.2026 21:07

W Resi Capital podoba mi się to, że można mieć realny wpływ na prowadzone projekty. Współpraca między działami przebiega sprawnie, a jeśli ktoś jest zaangażowany, to jego pomysły są brane pod uwagę.
    kalina

14.01.2026 10:56

Polecam. Firma nastawiona na rozwój, ale trzeba być elastycznym. Dobre miejsce na start lub kolejny krok w karierze.
    Kaja

28.06.2026 23:23

Zgadzam się z elastycznością. Pracując w takiej branży umiejętność szybkiej adaptacji jest sporym plusem.
    Kaja

28.06.2026 23:21

Pracowałam w Resi Capital kilka lat i to naprawdę był fajny okres. Warunki finansowe były w porządku, a w zespole panowała przyjazna atmosfera, dzięki czemu na co dzień współpraca przebiegała bez większych problemów. To było miejsce, w którym można było spokojnie wykonywać swoje obowiązki i zdobyć cenne doświadczenie.
    jagoda

27.06.2026 08:08

Dobrze wspominam czas spędzony w tej firmie. Praca była różnorodna, dzięki czemu trudno było narzekać na rutynę, a zdobyte doświadczenie przydało mi się również później. Polecam.
    domi

11.06.2026 12:12

Praca w Resi Capital dała mi możliwość uczestniczenia w ciekawych projektach inwestycyjnych i realnego wpływu na ich rozwój. Doceniam otwartą komunikację w zespole oraz atmosferę, w której można swobodnie dzielić się pomysłami i zdobywać nowe kompetencje.
    jagoda

27.06.2026 08:06

Dużym atutem pracy tutaj było dla mnie to, że przełożeni dawali sporo zaufania i przestrzeni do samodzielnego podejmowania decyzji. Jeśli ktoś lubi pracować w miejscu, gdzie liczy się zaangażowanie i inicjatywa, powinien się tutaj odnaleźć.
    robson

10.07.2025 22:12

Według mnie Resi Capital to firma z jasno wyznaczonym kierunkiem i konkretnymi celami — dobrze się tu pracuje, jeśli lubisz konkret i tempo. Zespół zgrany, a komunikacja na plus.
    leaaa

28.03.2026 23:51

Dołączę się do tych wielu pozytywnych opinii tutaj. Zaczęłam od praktyk, a zostałam na stałe. Przede wszystkim Resi dało mi możliwość zdobycia doświadczenia, nauki od wykwalifikowanych pracowników, co doceniam. Zarobki według mnie są również dobre.
    Arkadiusz

25.06.2026 18:14

Przede wszystkim to miejsce dla osób, które lubią dynamiczne środowisko i chcą rozwijać się zawodowo. Praca bywa wymagająca, ale dzięki temu można zdobyć cenne doświadczenie i poznać branżę z wielu perspektyw.
    Arkadiusz

25.06.2026 18:13

W trakcie pracy najbardziej doceniałem możliwość współpracy z ludźmi, którzy chętnie dzielili się wiedzą i doświadczeniem. Dużym plusem było też to, że można było realnie wpływać na realizowane projekty, a nie tylko wykonywać odgórnie narzucone zadania.
    iza

23.06.2026 20:51

Fajne miejsce dla osób, które lubią samodzielność. Jest przestrzeń na własne pomysły i nie ma potrzeby pytania o zgodę na każdy drobiazg. Ja jestem bardzo zadowolona z pracy tutaj.
    Rafał

22.06.2026 23:46

Miałem okazję pracować dla Resi przy jednym projekcie i mam pozytywne odczucia. Profesjonalizm, zaangażowanie i konkret.
    nina

04.12.2025 18:41

Polecam pracę tutaj. Fajne projekty i dużo benefitów.
    aggie

19.06.2026 21:39

Pracując tutaj ceniłam profesjonalne podejście i przyjazną atmosferę. Firma daje możliwość rozwoju oraz dużą samodzielność w pracy. To dobre miejsce dla osób, które chcą się uczyć i rozwijać.
    aggie

19.06.2026 21:37

Praca w Resi Capital dała mi możliwość rozwoju w dynamicznym środowisku i zdobycia cennego doświadczenia. Doceniam otwartą komunikację w zespole. Atmosfera sprzyja współpracy i realizacji ambitnych projektów.
    michael

21.05.2026 12:13

Pracowałem przy jednym projekcie z ludźmi z Resi Capital i serio pozytywnie mnie zaskoczyło podejście do współpracy. Bez zbędnego korpo-klimatu, za to konkrety i szybkie decyzje.
    Amelia

18.06.2026 14:59

Też uważam, że Resi to dobre miejsce do rozwoju zawodowego. Doceniałam samodzielność w pracy i to, że można było liczyć na wsparcie współpracowników, kiedy pojawiały się trudniejsze tematy.
    Amelia

18.06.2026 14:58

Pracowałam w Resi Capital i ogólnie wspominam ten czas bardzo dobrze. Było sporo ciekawych projektów, dzięki którym można było się dużo nauczyć, a atmosfera w zespole była naprawdę w porządku.
    jere

29.07.2025 23:58

Pracodawca zapewniający wiele benefitów, ale przede wszystkim cenie wysoki poziom firmy i możliwość bycia częścią świetnych projektów. Polecam.
    Greg

12.09.2025 18:49

Ciekawe projekty, zdolna ekipa. Generalnie fajne miejsce pracy.

17.06.2026 10:56

Muszę przyznać, że to były najlepsze projekty w jakich brałem udział, a pracuję w branży od kilkunastu lat.
    sandi

21.04.2026 08:43

Ktoś podpowie czy jest opcja na praktyki tutaj? Gdzie szukać info?

17.06.2026 10:55

Najpewniejszym źródłem informacji będzie dział HR, więc polecam się tam zawrócić

17.06.2026 10:52

Pracowałem nad kilkoma projektami Resi Capital. Współpraca z zespołem poprawna, dobre zarobki i angażujące inwestycje.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Resi Capital?

Kontakt - Resi Capital S.A.

Wielicka 28B 30-552 Kraków

NIP:6793198944

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    xyz

02.06.2026 21:05

Niestety nie mogę polecić tego pracodawcy. W firmie widoczna jest bardzo duża rotacja pracowników, co samo w sobie dużo mówi o atmosferze i sposobie zarządzania. Organizacja pracy jest chaotyczna, tempo bardzo wysokie, a podejście do ludzi sprawia wrażenie mocno nastawionego na wynik i pieniądze, przy jednoczesnym braku realnego szacunku do pracownika. Niepokojące jest również to, że pracownicy otrzymują prośby o wystawianie pozytywnych opinii, co może zaburzać prawdziwy obraz firmy na zewnątrz. Benefity, takie jak dostęp do psychologa, w moim odczuciu nie są przypadkowe — przy takim poziomie presji i atmosferze pracy mogą być po prostu potrzebne. Ogólnie moje doświadczenie z tym pracodawcą oceniam negatywnie. Firma powinna popracować nad organizacją, komunikacją, stabilnością zespołu i przede wszystkim nad podejściem do ludzi.
    ostrzeżenie

15.06.2026 10:16

proszę uważać wszystkie te pozytywne opinie są dodawane przez pracowników na prośbę działu marketingu. proszę poczytać o jakości wykonania inwestycji Tuwima w Łodzi forum na fb i jak traktowani są klienci - pracownicy podobnie
    Joanna

09.03.2025 23:22

Cenię sobie pracę w Resi Capital za świetną atmosferę i możliwość rozwoju. To firma, która daje realne szanse na awans i docenia ludzi, którzy chcą się angażować.
    zalka

10.12.2025 08:10

Szczególnie, że projekty przy których pracuje się w Resi to te najbardziej topowe, dzięki czemu mega dużo można się nauczyć
    oliwia

12.06.2026 11:49

W trakcie pracy miałam możliwość rozwoju zawodowego i współpracy z zaangażowanymi specjalistami. Atmosfera była przyjazna i zdobyłam praktyczne doświadczenie w branży nieruchomości. Mega polecam!
    oliwia

12.06.2026 11:45

Praca w Resi Capital była dla mnie wartościowym doświadczeniem. Firma rozwija się dynamicznie, dzięki czemu można uczestniczyć w ciekawych projektach i zdobywać nowe kompetencje. Na plus oceniam również dobrą komunikację w zespole i profesjonalne podejście do pracowników.
    Ollie

24.03.2025 21:07

Resi Capital to firma, która zapewnia dużą niezależność i możliwość realnego wpływu na projekty. Dodatkowo, można liczyć na świetne warunki pracy i przyjazną atmosferę.
    marzena

24.05.2026 23:29

Ja bardzo dobrze wspominam czas pracy w Resi Capital. Firma dawała dużą samodzielność, ale jednocześnie można było liczyć na wsparcie współpracowników i przełożonych.
    domi

11.06.2026 12:13

Szczególnie cenię połączenie profesjonalnego podejścia do biznesu z partnerskimi relacjami między pracownikami. Firma stawia na samodzielność i odpowiedzialność, dzięki czemu można rozwijać się nie tylko zawodowo, ale też zdobywać cenne doświadczenie w podejmowaniu decyzji.
    dominik

01.06.2026 17:27

Pracowałem w Resi Capital przez ponad dwa lata i ogólnie wspominam ten czas pozytywnie. Firma jest dynamiczna, projekty są ciekawe, a zespół składa się z kompetentnych i pomocnych osób. Dużym plusem była możliwość zdobycia doświadczenia w branży nieruchomości i współpraca z ludźmi, którzy chętnie dzielili się wiedzą. Tempo pracy bywało wysokie, szczególnie przy ważnych etapach inwestycji, ale dzięki temu można było się sporo nauczyć.
    amadeusz

24.09.2025 10:22

Świetna firma do zdobycia wiedzy, doświadczenia i kontaktów. Bardzo dobrze wspominam czas pracy tutaj i współpracowników.
    tom

09.04.2026 18:26

Zgadzam się. Dobre miejsce do zdobycia doświadczenia, ale też z dobrymi zarobkami
    gabriela

31.05.2026 12:14

Największym atutem pracy w Resi Capital są ludzie. Zaangażowani, pomocni i nastawieni na współpracę. Firma stawia na rozwój i daje możliwość zdobywania doświadczenia, co według mnie jest ogromnym plusem
    gabriela

31.05.2026 12:12

Praca w Resi Capital dała mi możliwość rozwoju w dynamicznie rosnącej firmie i udziału w ciekawych projektach inwestycyjnych. Doceniam profesjonalny zespół, otwartą komunikację oraz realne wsparcie ze strony przełożonych.
    kuba

30.05.2026 23:40

Rozmowa przebiegła w profesjonalnej i miłej atmosferze. Czekam na feedback. Polecam
    zbych

23.02.2026 00:05

Praca dawała możliwość rozwoju i pracy nad ciekawymi projektami. Zespół był profesjonalny, a atmosfera sprzyjała realizacji zadań. Ogólnie polecam.
    wanda

27.04.2026 18:58

Z perspektywy czasu również mogę powiedzieć, że to firma, w której można się sporo nauczyć i jednocześnie pracować w przyjaznym środowisku. Projekty są ciekawe i różnorodne
    irmina

29.05.2026 19:05

Zgadzam się. Trzeba polubić czasem intensywne tempo pracy, ale wysokość zarobków i praca przy ciekawych projektach to wynagradzają
    irmina

29.05.2026 19:04

Polecam. Pracowałam w Resi kilka lat. Zyskałam dużo doświadczenia i kontaktów.
    michu

21.08.2025 16:59

Resi Capital to firma, w której można się rozwijać i mieć poczucie stabilności. Wynagrodzenie jest uczciwe, a dbałość o jakość usług sprawia, że pracuje się tu z satysfakcją.
    anastazja

28.05.2026 17:50

W pełni się zgadzam, bo mam bardzo podobne doświadczenie. Ja super wspominam lata pracy tutaj
    anastazja

28.05.2026 17:49

Pracowałam w Resi kilka lat. Zdobyłam mnóstwo skilli. Od kontaktu z klientem po prace nad projektami. Szczerze bardzo polecam.
    alice

27.02.2026 23:42

Polecam. Kilka lat temu zaczęłam tutaj praktyki i tak już zostałam w pracy.
    majkel

31.03.2026 22:50

Ja podobnie. Doceniam, że udało mi się wtedy załapać na praktyki tutaj, bo dzięki temu mam naprawdę fajną pracę
    gina

27.05.2026 23:50

oo, mam podobną historię 😊 zaczynałam od stażu, a pracuję od lat i jestem mega zadowolona
    gina

27.05.2026 23:49

Wiem, że częściej pisze się negatywne opinie na jakis temat, ale na przekór temu chce napisać coś pozytywnego :) Mega doceniam pracę w Resi za profesjonalizm pracowników i dobre warunki. Zarobki na spoko poziomie, angażujące projekty. Naprawdę jestem zadowolona i POLECAM!
    marzena

24.05.2026 23:26

Praca w Resi Capital była dla mnie bardzo wartościowym doświadczeniem. Zespół był profesjonalny i pomocny, a atmosfera sprzyjała rozwojowi i zdobywaniu nowych umiejętności. Doceniam również dobrą organizację pracy i otwartość na pomysły pracowników.
    gregory

28.06.2025 19:23

Firma daje możliwość pracy przy ciekawych projektach, ale tempo i oczekiwania są momentami naprawdę wysokie
    james

14.08.2025 17:23

Ale atmosfera jest naprawdę ok, a dzięki rzetelnej pracy mamy wysoki poziom w firmie.
    Stachu

19.05.2026 18:38

Z tym muszę się zgodzić, że są okresy bardzo intensywne, ale jak zespół jest grany to naprawdę praca idzie sprawnie
    Stachu

19.05.2026 18:31

Firma jest dobrze zorganizowana, a zakres obowiązków jasno określony. Duży plus za normalne podejście do pracownika i dobre zarobki
    Rafał

25.01.2025 23:15

Jestem pod wrażeniem jak ciekawe i rozwojowe są projekty w tej firmie. Bardzo polecam!
    inez

22.08.2025 11:51

Wiadomo, bo dla mnie oprócz zarobków i rozwój jest ważny, więc też mega doceniam, że mogę się tutaj dużo uczyć
    filipo

15.05.2026 23:05

Pełna zgoda. Firma naprawdę tworzy innowacyjne projekty i nieustannie się rozwija, co jest zaletą
    filipo

15.05.2026 23:04

Polecam. Firma z konkretnymi wartościami. Innowacyjne projekty
    patrycja

13.05.2026 23:59

Lubię tutaj pracować. Dobre warunki i atmosfera

Zostaw merytoryczną opinię o Resi Capital S.A.