Praca fajna i ciekawa, codziennie co innego. Ogromnym minusem jest to że jest dwóch (usunięte przez administratora) bardzo porządny i pracowity, szanujący pracowników..oraz(usunięte przez administratora) totalne przeciwieństwo.. król zamętu, opowieści i ... Stanowiska właściwie nie określone pracując tam jesteś Sprzedawcą, Magazynierem, Kierowcą a nawet Pracownikiem budowlanym czy konserwatorem powierzchni płaskich (jak jeden z kolegów pracujących równolegle ze mną.Jednego dnia sprzedawca innego sprzątacz placu czy magazynów)
Godziny pracy to kolejna wada 10h dziennie(a właściwie zawsze +40/60min) + sobota 5h potrafią dać w kość..
Płaca comiesieczna i regularna. WEDŁUG PANA(usunięte przez administratora) do wypracowania możliwa premia ale o tym nikt z pracowników nie słyszał (z tego co wiem, bo długo tam nie gościłem).
Organizacja pracy to kolejny punkt zasługujący na uwagę.. (usunięte przez administratora) nawzajem kwestionują polecenia drugiego...czego skutkiem jest niesamowity rozgardiasz i nieład panujący na magazynie.
Sprawa floty to też zabawny temat. Pojazdy często są uszkodzone albo nie sprawne.
Tak wiec jeśli lubisz jak ktoś miesza cie ciśnie za to co nie należy do twoich obowiązków a dodatkowo życie na krawędzi (usunięte przez administratora) (Pojazdy firmowe) to prawdopodobnie najlepsza opcja dla Ciebie drogi czytelniku.
Co do samej firmy... Panie(usunięte przez administratora) warto przemyśleć... bo w pojedynkę na pewno lepiej zapanowałby pan nad tym cyrkiem (usunięte przez administratora)