Odradzam!!!
Zapisałam się na dwie inwentaryzacje- wyjazdowe do innego miasta.
Godzina zbiorki podawana jest dzień wcześniej, jakby ludzie nie mieli żadnych innych spraw w życiu i nie potrzebowali sobie wczesniej zaplanować swojego czasu.
Pierwsza została odwołana tego samego dnia i nie ma dla firmy żadnych konsekwencji, ale jak na drugą inwentaryzacje akurat zachorowałam, to nie mogłam odwołać swojej obecności pod groźbą kary 200 zł.
Samo inwentaryzowanie spoko, koordynatorzy pomocni, wszystko tłumaczyli i nie popędzali jak w niekórych firmach.
Niestety jednak organizacja od strony biura to porażka!!!!!
Nie zrobiono chyba odpowiedniego rozeznania, jak duzy jest sklep i moja grupa zakonczyla pracę już o 1 w nocy. Kazano nam sie wypisać i wtedy sie okazało, że nasz zapewniany przez Invent bus do domu będzie dopiero o 5 rano. Kierowca zgodnie z przepisami musial miec przerwe a innego biuro nie zorganizowało. Musieliśmy tyle czekać. O 4 rano ekipa sklepu już szła do domu i musisla zamknąć sklep.
Dobrze że w pobliżu jest stacja benzynowa, to mogliśmy tam przez godzinę koczowac w 20 osób. Inaczej byśmy chyba naprawdę źle skonczyli na tym porannym przymrozku pod halą marketu.
To podobno nie pierwszy taki incydent w tej firmie.
Tak że naprawdę nie idźcie tam!