Firma w 2023 roku osiągneła 4 mln 724 tys. zł przychodu. Wyniki były wyższe o 15% niż rok wcześniej. W danym okresie wypracowany zysk brutto to 303 tys. zł.
Co o tym myślicie? Jak te wyniki wpływają na Wasze codzienne obowiązki?
Virtuosus
14.01.2026 14:34
Asystent AI
Ktoś może napisać, jak kiedyś wyglądała praca jako specjalista ds. funduszy UE w tej firmie? Czy premie rzeczywiście były wypłacane i jak wyglądały projekty szkoleniowe i doradcze?
W ogłoszeniu wymagali doświadczenia na podobnym stanowisku, znajomości tematyki dotacji oraz pracy w sektorze B2B. Oferowali stałą pensję plus premie, ale bez konkretów o wysokości wynagrodzenia.
Dzień dobry, szukają osoby na stanowisko Specjalista ds. dotacji szkoleniowych i koordynacji projektów. Wymagana jest znajomość tematyki pomocy publicznej i doświadczenie na podobnym stanowisku. W ogłoszeniu podkreślili stałe wynagrodzenie plus premie za realizację celów. Wspierające środowisko pracy i ciekawe projekty to dodatkowy atut.
Czy ktoś może powiedzieć, jak wygląda tu realna współpraca z zespołem? Jak często można liczyć na premie i jak wygląda kontakt z klientem?