Ultra Logistics

• Social Media

Ultra Logistics w liczbach

Współpraca

Social Media

5. Opinie o Ultra Logistics Sp. z o.o.

Opinie o Ultra Logistics Warszawa

Nie przegap nowości o Ultra Logistics Sp. z o.o.!

14.02.2024 15:13

Z tego co się orientuję, w grudniu szukali spedytorów, teraz też pojawiła się oferta na to stanowisko. Coś nie tak z warunkami i spedytorzy rezygnują z pracy? Czy nic z tych rzeczy, i po prostu jest zapotrzebowanie na pracowników? Wolę dopytać, bo raczej byłbym zdecydowany aplikować:) Oczekują minimum jednego swojego klienta już na starcie. Jak duży musi być to klient? Czy to nie gra aż tak dużej roli? Podacie widełki dla spedytorów? Wraz ze stażem pracy itp. rośnie wynagrodzenie? Ktoś już niby dopytywał o zarobki, ale pytanie pozostało bez odpowiedzi:/ Jeśli nie chcecie/możecie podać widełek, to chociaż podpowiedzcie, czy płacą konkurencyjnie? ;-)

14.02.2024 15:57

Dzień dobry, aktualnie powiększamy nasz dział spedycji. Oferta skierowana jest zarówno do spedytorów obsługujących własnych klientów, jak i do osób mających doświadczenie we współpracy z działem handlowym, w przygotowywaniu wycen i współpracy z przewoźnikami. Warunki finansowe ustalamy indywidualnie, szczegóły dotyczące możliwości współpracy omawiamy podczas rozmowy telefonicznej. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą pracy i do aplikowania.

29.02.2024 15:12

Dzień dobry, jesteśmy otwarci na rozmowy i nawiązanie współpracy z doświadczonymi spedytorami, nie mamy ograniczeń jeśli chodzi o ilość wakatów. Wynagrodzenie, o które Pani pyta jest możliwe; jak wspominaliśmy, warunki finansowe ustalane są indywidualnie z osobami zainteresowanymi rozpoczęciem pracy. Zapraszamy obie Panie do wysłania aplikacji.

22.09.2022 22:49

08.12.2023 15:49

Dzień dobry, prowadzimy rekrutację na stanowisko spedytora międzynarodowego, zachęcamy do wysłania swojej aplikacji. Podczas rozmowy telefonicznej omówimy szczegóły dotyczące możliwości i warunków współpracy, a także odpowiemy na pytania.

04.01.2024 08:37

Dzień dobry, zapewniamy naszym pracownikom sprzęt, dotyczy to również osób pracujących zdalnie.

10.10.2022 11:49

12.01.2023 14:51

Pani Dominiko ten wpis nie dotyczy żadnej kwestii związanej z zatrudnianiem w firmie Ultra Logistics. Firma ( PAWEX Wójcik Paweł) w której zatrudniona jest Pani Małgorzata Wójcik miała dla nas organizować transport, natomiast jako że odwołaliśmy im realizację zlecenia transportowego nie byli w stanie go zrealizować. Podsumowując kwestia poruszona przez Pani Małgorzatę nie ma nic wspólnego z warunkami zatrudnienia czy atmosferą, dlatego nie warto w ogóle brać pod uwagę ten wpis.

Kontakt - Ultra Logistics Sp. z o.o.

Aleja Jerzego Waszyngtona 146 lok. 513 04-076 Warszawa

Branża główna: Transport i spedycja
Piotr

21.10.2021 12:38

Po przepracowaniu roku w Ultra Logistics, mogę stwierdzić jedno: naprawdę świetnie trafiłem. Nie spodziewałem się, że nakreślony plan przez szefów oraz kierownika "wypali" tak, jak to założyli. W firmie panuje świetna atmosfera, bardzo dobry kontakt między pracownikami i właścicielami. Wypłata zawsze na czas, na początku miesiąca, wraz z klarownymi zasadami premiowymi. Szczerze polecam nawiązanie współpracy. Pozdrawiam serdecznie, Piotr.
Bartek

16.03.2020 11:59

Jaka jest atmosfera między kierowcami, dobrze się wam pracuje ?

21.10.2021 11:19

Atmosfera w firmie jest przyjazna , w przypadku problemów ma kto pomagać :). Kultura Ultra Logistics , opiera się na zaufaniu do pracownika,to znaczy jeżeli spedytor realizuje założone miesięczne plany, to zarówno Ja jak i zarząd , możemy tylko stwarzać takiemu pracownikowi , coraz to bardziej korzystne miejsce pracy.

05.07.2021 18:35

W firmie Ultra Logistics ( obecnie sp. k.), pracuję od roku i mogę śmiało powiedzieć że jestem zadowolony. Poprzednio pracowałem w dwóch spedycjach, w związku z tym mogę sobie pozwolić na tak pozytywną opinię. Firma zapewnia jasne i klarowny sposób zatrudnienia oraz wynagradzania, w przeciwieństwie do wielu innych podobnych wielkościowo spedycji. Wynagrodzenia są wpłacane zazwyczaj wraz z początkiem miesiąca , pomiędzy 1 - 5 danego miesiąca. W naszej firmie brak obiecanek cacanek , jeżeli pracujesz i kombinujesz to zarabiasz , na prawdę wysokie wynagrodzenia w stosunku do konkurencji.

Zostaw merytoryczną opinię o Ultra Logistics Sp. z o.o.