Nie polecam.
Pośrednikiem zakupu nieruchomości był Pan (usunięte przez administratora). Bardzo nieprofesjonalne podejście do wykonywanej usługi. Pan Rafał był nieprzygotowany na prezentację mieszkania, na wiele podstawowych pytań dot. nieruchomości odpowiadał: „nie wiem”. Poza tym w ogłoszeniu, które zamieścił w internecie były błędy dot. m.in. metrażu nieruchomości. Ale przede wszystkim Pan (usunięte przez administratora) po wynegocjowanej cenie (zaproponowanej przez Pana (usunięte przez administratora) i właścicieli mieszkania), umówieniu notariusza i przygotowaniu umowy przez notariusza, zadzwonił w sobotę (termin podpisania umowy- poniedziałek), że znalazł się nowy klient, który daje 20 tys. więcej i czy przebijamy ofertę. Mimo, że kwota , którą zaproponowali wcześniej miała być ostateczna. Jak można organizować licytacje przez telefon, dwa dni przed podpisaniem umowy? Skąd mam miec pewność, że taki klient istnieje i że faktycznie daje 20 tys. więcej? Dziwne, że jak nie przebiliśmy oferty to tamten klient również się wycofał. Poza tym mieszkanie powinno być zarezerwowane do dnia podpisania umowy! Uwazam, ze jest to BRAK SZACUNKU dla czyjejś pracy, a przede wszystkim w mojej opinii nieetyczne zachowanie. Nie spotkałam się z taka praktyką. Notariusz poświecił czas, przygotował umowę. Uważam, że to BRAK SZACUNKU dla człowieka.