Bardzo nie polecam tego pracodawcy. Na pewno nie jest godzien zaufania. Już na etapie rekrutacji pojawia się wiele niewiadomych, zakres obowiązków jest bardzo nie jasno przedstawiony. Stanowiska są rzekomo przydzielane na podstawie wcześniejszego doświadczenia, ale w rzeczywistości nie ma to nic wspólnego z prawdą, trudno doszukać się jakiejkolwiek prawidłowości w zaszeregowaniu pracowników. Pracodawca obiecywał, że przygotuje specjalną prezentacje, w której objaśni strukturę stanowisk, ale nic takiego się nie wydarzyło. Podzespołami zarządzają osoby, które nie mają żadnego doświadczenia w zarządzaniu ludźmi i być może nie byłoby w tym nic aż tak nieodpowiedniego (w końcu gdzieś doświadczenie trzeba zdobyć), gdyby nie kultura pracy i zwracania się do młodszych stanowiskiem członków zespołu, nierzadko w sposób dalece odbiegający od wymaganego we współczesnym, zdrowym środowisku pracy. Jeśli chodzi o zakres obowiązków, jest to praca niezwykle zautomatyzowana, właściwie niewymagająca myślenia, a już na pewno nie kreatywnego. Poziom merytoryczny jest bardzo podstawowy. Można by to przyrównać raczej do zakresu obowiązków i odpowiedzialności paralegala, ale nie prawnika. Zespół szybko się powiększał, ale następuje równie szybka rotacja. Pracodawca nie dotrzymuje zapewnień złożonych przy rekrutacji, a kultura rozstawania się z pracownikami jest poniżej jakiegokolwiek poziomu.